Swagger kurser och utbildning

Swagger kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Swagger-utbildningskurser visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder Open API Specification (OAS)-filer för att bygga, designa, dokumentera och konsumera RESTful webbtjänster med Swagger. Swagger-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Swagger Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
SwaggerHub är en integrerad plattform för öppna kodverktyg. Den är byggd runt Swagger (OpenAPI) Specifikation och används för att utveckla RESTful APIs och hantera deras livscykel. SwaggerHub's tre huvudverktyg, Swagger Editor, UI och Codegen gör det möjligt för team att samarbeta och förstärka sin API-utvecklingsarbetsflöde för affärsapplikationer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda SwaggerHub för att designa, skapa och distribuera APIs i linje med specifika företagsmål. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och konfigurera SwaggerHub-miljön för att börja utvecklas. Använd och integrera SwaggerHub-verktyg för att lägga ut och bygga RESTful APIs. Generera interaktiv dokumentation för API-definitioner baserat på OpenAPI-specifikationen. Implementera SwaggerHub-rampladdningar för att förbättra API-komponenter och funktioner. Hantera den totala livscykeln för den utvecklade API och dess publicerade versioner.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Swagger är en öppen källkodsram för verktyg som använder Open API Specification (OAS) -filer för att bygga, designa, dokumentera och konsumera RESTful webbtjänster. Denna instruktörsledda, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till back-end-utvecklare som vill använda Swagger för att bygga, designa, dokumentera och konsumera RESTful webbtjänster. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Skapa en API-hanteringsstrategi för mjukvaruinfrastruktur.
 • Använd Swagger-verktyg för att redigera OAS-filer och skapa SDK: er.
 • Implementera API-säkerhet, versionering, dokumentation och andra viktiga funktioner.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Swagger kurs, kvällSwagger utbildning, Swagger bootcamp, Swagger instruktörledd, Helg Swagger utbildning, Kväll Swagger kurs, Swagger coaching, Swagger instruktör, Swagger tränare, Swagger kurs, Swagger klasser, Swagger on-site, Swagger privata kurser, Swagger en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions