API Management kurser och utbildning

API Management kurser och utbildning

Lokala instruktörsledda Live API Management-kurser visar genom interaktiva diskussioner och fallstudier grunderna för API Management. API Management-utbildning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning". Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige . Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord. NobleProg - Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

API Management läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Kong är en API-hanteringslösning som fungerar som en API-gateway för mikroservice. Den har en plug-in-arkitektur som gör att användare kan utöka Kongs kärnfunktionalitet.

Den här instruktörsledda, liveutbildningen (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till ingenjörer som vill inrätta en Kong API-gateway för att hantera trafik i mikroservicetjänster.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera ett Kong-kluster.
- Hantera en Kong API-gateway för att tillhandahålla en enda kommunikationspunkt för åtkomst till API: er.
- Kontrollera webbtjänstens trafik på en granulär nivå.
- Säkra API: er genom att autentisera åtkomst.
- Kontrollera trafiken genom hastighetsbegränsning och kvoter.
- Övervaka, logga och analysera API-trafik med hjälp av en tredjepartslösning som ELK-stack.

Kursformat

- Interaktiv föreläsning och diskussion.
- Massor av övningar och träning.
- Praktisk implementering i en levande labbmiljö.

Alternativ för kursanpassning

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
- För att lära dig mer om Kong, besök: https://github.com/Kong/kong
14 timmar
Översikt
API: er (Application Programming Interface) möjliggör för din applikation att ansluta till andra applikationer I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära sig hur man skriver högkvalitativa API-skivor, eftersom de bygger och säkrar en API-server med backend Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Välj mellan ett antal ramar för att bygga API: er Förstå och modellera API: erna som publiceras av företag som Google och Facebook Skapa och publicera sina egna vilsamma API för offentlig konsumtion Säkra sina API: er via tokenbaserad autentisering Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att anpassa kursen till andra språk, till exempel PHP, Javascript, etc, kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Översikt
API: er (Application Programming Interface) möjliggör för din applikation att ansluta till andra applikationer Ett webb API som RESTful är som en webbtjänst som helt och hållet fungerar med HTTP Laravel är en open source PHPbased MVC (modell-view-controller) webbutvecklingsram Dess enkelhet, intuitivitet och värd för användbara funktioner för webbprojekt gör det idealiskt för att utveckla RESTful API I den här instruktörsledningen, live-träning (fjärrkontroll) lär deltagarna hur man bygger ett RESTful API från början med Laravel, eftersom de går igenom en serie handson livelab övningar Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Installera och konfigurera Laravel och andra verktyg för att bygga RESTful API med Laravel Bygg, test, distribuera och felsöka ett RESTful API med Laravel Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
Helg API Management kurs, kvällAPI Management utbildning, API Management bootcamp, API Management instruktörledd, Helg API Management utbildning, Kväll API Management kurs, API Management coaching, API Management instruktör, API Management tränare, API Management kurs, API Management klasser, API Management on-site, API Management privata kurser, API Management en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!