MuleSoft kurser och utbildning

MuleSoft kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live MuleSoft-utbildningskurser visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder MuleSoft för att designa, bygga och hantera API:er och integrationer. MuleSoft-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

MuleSoft Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
MuleSoft Anypoint Platform är en enhetlig integrationsplattform för att designa, utveckla och hantera APIs. Det möjliggör anslutning mellan enheter, data, tjänster och applikationer både i molnet och på plats. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda MuleSoft Anypoint Platform för att designa, bygga och hantera APIs och integrationer snabbare i en säker och universell plattform. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla APIs med MuleSoft Anypoint Platform. Förstå funktionerna och arkitekturen i MuleSoft Anypoint Platform. Lär dig hur du utformar, bygger, hanterar och implementerar APIs med AnyPoint Platform. Få reda på rollen som varje komponent i byggintegrationer och APIs. Anslut till databaser och omvandla data med hjälp av APIs. Hantera åtkomst till API genom att skapa och distribuera API-proxy.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg MuleSoft kurs, kvällMuleSoft utbildning, MuleSoft bootcamp, MuleSoft instruktörledd, Helg MuleSoft utbildning, Kväll MuleSoft kurs, MuleSoft coaching, MuleSoft instruktör, MuleSoft tränare, MuleSoft kurs, MuleSoft klasser, MuleSoft on-site, MuleSoft privata kurser, MuleSoft en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions