Video Streaming kurser och utbildning

Video Streaming kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda livevideostreamingutbildningar i Sverige.

Machine Translated

Video Streaming Subcategories

Video Streaming Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Camtasia är en applikation skapad av TechSmith för att skapa och spela in videor och presentationer. Den tillhandahåller verktyg och tillgångar som stöder inspelning och redigering av utbildnings-, marknadsförings- och försäljningsvideor.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till marknadsförare som vill skapa videor och presentationer för marknadsföring.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Spela in och redigera videopresentationer. Arbeta med externa media med tillgångarna Camtasia. Producera högkvalitativa videor för sälj- och marknadsföringskampanjer.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Kursen är skapad för utvecklare, administratörer, programvaruingenjörer som vill implementera videostreaming i sin ansökan. Den är endast baserad på öppen källkodsprogramvara.
14 timmar
OBS Studio är gratis och öppen källkod programvara för video inspelning och live streaming. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till användare som vill använda OBS Studio för inspelning, sändning och screencast-spel, produktdemo och andra aktiviteter. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera OBS Studio. Skapa professionella videoproduktioner på Windows, Mac eller Linux. Spel strömmar till plattformar som Twitch och YouTube. Leverage OBS Studio's funktioner för att skapa professionella utseende skärmdumpar. Samarbeta med andra lagmedlemmar för att utnyttja sin kreativitet.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera. För mer information om OBS Studio, besök: https://obsproject.com/
14 timmar
Marvin är en utöknings bar, plattforms oberoende, öppen källkod bild och video bearbetning ramverk som utvecklats i Java.   utvecklare kan använda Marvin för att manipulera bilder, extrahera funktioner från bilder för klassificerings uppgifter, generera siffror algoritmiskt, bearbeta video fils data uppsättningar och konfigurera enhets test automatisering. några av Marvin & #39; s video applikationer inkluderar filtrering, förstärkt verklighet, objekt spårning och rörelse detektor. i denna instruktörsledda, levande kurs deltagare kommer att lära sig principerna för bild-och video analys och utnyttja Marvin Framework och dess bildbehandlingsalgoritmer för att konstruera sin egen ansökan. format för kursen
 • de grundläggande principerna för bild analys, video analys och Marvin Framework introduceras först. Studenterna får projektbaserade uppgifter som gör det möjligt för dem att öva på de begrepp som lärs ut. Vid slutet av klassen, kommer deltagarna har utvecklat sin egen ansökan med hjälp av Marvin ram och bibliotek.
21 timmar
Red5 är en opensource mediaserver för live streaming Den har en flexibel design och enkel plugin arkitektur som möjliggör anpassning av nästan alla videondemand och live streaming scenario En populär server för videokonferenser, multiuser spel och företagsapplikationsprogramvara, Red5 har använts av tusentals företag, från Amazon till Facebook I den här kursen täcker vi grundläggande förutsättningar att installera, konfigurera, säkra, optimera och hantera en Red5-server Efter kursens slut kommer deltagarna att ha en tydlig förståelse för Red5s arkitektur, funktioner och förmågor och har fått handson-träningen som behövs för att kunna distribuera sin egen Red5-server Publik Systemadministratörer Utvecklare och ingenjörer som vill skapa en medieserver Tekniskt minnesfulla personer som vill ha sina händer smutsiga med mycket cool media server-programvara Kursens format Delföreläsning, deldiskussion, tung handson-övning .
7 timmar
BigBlueButton är ett open source webbkonferenssystem för online-lärande Den integrerar bra med viktiga inlärnings- och innehållshanteringssystem I den här instruktörsledda träningen kommer deltagarna att lära sig hur man konfigurerar och administrerar BigBlueButton för att möjliggöra realtidsdelning av ljud, video, bilder, chatt och skärm Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Installera och konfigurera BigBlueButton Förstå BigBlueButton arkitektur och komponenter Integrera BigBlueButton med stora CMS och LMS-system som Drupal, Wordpress och Moodle Använd BigBlueButton APIs för att integrera med annan programvara Aktivera och inaktivera specifika funktioner för att tillgodose olika behov Ställ in olika användarroller som tittare och moderatorer Ställ in GreenLight webbaserat gränssnitt för att tillåta användare att skapa, bjuda in och gå med i möten Publik utvecklare Systemadministratörer Utbildare och tränare med tekniska färdigheter Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
21 timmar
Camtasia är en programvara för att skapa videoinnehåll och presentationer. Genom att använda Camtasia och PowerPoint, kan användare strimla innehållsskapande arbetsflöden. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller online) riktar sig till marknadsförare som vill skapa videoinnehåll och presentationer med Camtasia och PowerPoint. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa videoinnehåll och dela det på en videohostingplattform. Använda tillgångar som musik och ikoner inom Camtasia för att skapa interaktivt innehåll. Spara på kostnader genom att producera högkvalitativa videor med Camtasia och PowerPoint.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
35 timmar
Netflix är en av de ledande video streaming-tjänstleverantörerna idag. A Netflix clone är en funktion-rik program skript som gör det möjligt för utvecklare att skapa och distribuera en video-on-demand plattform som liknar Netflix. Trots att det är anpassat till Netflix, kan ramverket av en Netflix klon optimeras för att utföra funktioner som den föregående inte har, såsom en större databas och en integrerad granskning avsnitt. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill bygga en Netflix klon och använda sin ram för utvecklingen av fler OTT media tjänster och företagsapplikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och konfigurera nödvändiga verktyg och programvara för att utveckla en Netflix klon. Bygg och distribuera en webbplats som liknar Netflix som är komplett med kärnfunktioner. Anpassa sin nyligen skapade video streaming plattform och förbättra dess funktioner. Använd sina nyutbildade webbutvecklingsmetoder för att optimera befintliga och framtida företagsapplikationer.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Spring Cloud är ett ramverk för lätta mikrotjänster med öppen källkod för att Java program för molnet. Netflix OSS är en uppsättning ramverk och bibliotek för utveckling av mikrotjänster. Spring Cloud integreras fint med Netflix med hjälp av automatisk konfiguration och konvention över konfiguration. I denna instruktör-ledda, levande utbildning, kommer deltagarna att lära sig de grundläggande begreppen att bygga mikrotjänster med hjälp av Spring Cloud och Netflix OSS. Deltagarkunskap sätts på prov genom övningar och stegvis utveckling av exempelmikrotjänster. I slutet av denna utbildning deltagarna kommer att ha en gedigen förståelse för hur man använder Spring Cloud och relaterade Spring-teknik tillsammans med Netflix OSS att snabbt utveckla sina egna molnskala, moln-ready mikrotjänster. Publik
 • Java Utvecklare
Format för kursen
 • Del föreläsning, del diskussion, övningar och tunga praktisk övning

Last Updated:

Helg Video Streaming kurs, kvällVideo Streaming utbildning, Video Streaming bootcamp, Video Streaming instruktörledd, Helg Video Streaming utbildning, Kväll Video Streaming kurs, Video Streaming coaching, Video Streaming instruktör, Video Streaming tränare, Video Streaming kurs, Video Streaming klasser, Video Streaming on-site, Video Streaming privata kurser, Video Streaming en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions