VMware kurser och utbildning

VMware kurser och utbildning

Live VMware-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man installerar, konfigurerar och hanterar en VMware-server. VMware-utbildning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

VMware Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
VMware PKS (även känd som "VMware Pivotal Container Service" och "VMware Essential PKS") är en Kubernetes plattform för att förenkla drift och drift av Kubernetes-baserade containertjänster. VMware PKS använder implementeringssystem som BOSH och Pivotal Ops Manager för smidigt hantering av containerade infrastrukturer. Den proprietära versionen av programvaran är "VMware Tanzu Kubernetes Grid Integrated Edition" (tidigare känd som "VMware Enterprise PKS"). Denna kurs kan anpassas till antingen den öppna källkoden eller den proprietära versionen. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till systemadministratörer och utvecklare som vill installera, konfigurera, övervaka och hantera Kubernetes-baserade miljöer genom VMware PKS (tidigare kallad Pivotal Container Service). Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera VMware PKS komponenter och verktyg. Start med BOSH och Pivotal Ops Manager. Integrera PKS med VMware Harbor kapaciteter. Hantera och övervaka infrastrukturer och applikationer med hjälp av VMware verktyg.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
VMware Tanzu är en uppsättning produkter och lösningar för att bygga, köra och hantera containerade applikationer. Det hjälper till att förenkla drift och livscykelhantering av Kubernetes kluster. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till DevOps ingenjörer och utvecklare som vill använda VMware Tanzu för att bygga, distribuera och orkestrera molnbaserade program i en VSphere-miljö. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in den miljö som behövs för att börja hantera Kubernetes kluster med VMWare Tanzu. Förstå grunderna i att använda VMWare produktportfölj för att centralisera förvaltningen av kluster och applikationer. Bygg, köra, distribuera och orchestrera containerade applikationer med hjälp av VMWare Tanzu Kubernetes Grid-tjänsten. Lär dig hur du hanterar och övervakar livscykeln för VMware Tanzu-komponenter i VSphere.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg VMware kurs, kvällVMware utbildning, VMware bootcamp, VMware instruktörledd, Helg VMware utbildning, Kväll VMware kurs, VMware coaching, VMware instruktör, VMware tränare, VMware kurs, VMware klasser, VMware on-site, VMware privata kurser, VMware en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions