Autosar kurser och utbildning

Autosar kurser och utbildning

Lokala instruktörer Live AUTOSAR (AUTomotive Open System AR Architecture) -kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva de grundläggande och avancerade ämnena i AUTOSAR AUTOSAR-träning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Autosar läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
35 timmar
AUTOSAR RTE (AUTomotive Open System Architecture Run-Time Environment) är ett mjukvarulager som fungerar som ett gränssnitt mellan de olika mjukvarukomponenterna i ett fordons elektroniska styrenheter och den underliggande hårdvaran. Den tillhandahåller en standardiserad kommunikationsmekanism, som möjliggör effektiv och sömlös interaktion mellan dessa komponenter.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till avancerade mjukvaruutvecklare som vill få djupare kunskaper och förståelse för AUTOSAR RTE-system och behärska de färdigheter som krävs för att utveckla och implementera komplexa AUTOSAR RTE-system i sin organisation. Den kommer att täcka avancerade ämnen som RTE-designmönster, konfiguration, generering, testning och felsökningstekniker och olika AUTOSAR RTE-komponenter.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Analysera RTE-krav och designa effektiva RTE-lösningar för komplexa fordonstillämpningar. Utveckla och integrera AUTOSAR RTE-komponenter, såsom mjukvarukomponenter, kommunikationsgränssnitt och tjänstegränssnitt. Optimera RTE-prestanda genom att konfigurera RTE-parametrar, implementera anpassade RTE-tillägg och tillämpa bästa praxis. Felsök vanliga RTE-problem och implementera effektiva felsökningstekniker. Använd avancerade RTE-funktioner, såsom stöd för flera kärnor, säkerhetsmekanismer och distribuerade system.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
AUTOSAR (Automotive Open System Architecture) är en mjukvaruarkitektur för fordon som använder en komponentbaserad modell för utformning av mjukvara för att utforma fordonssystem och fordonskomponenter. Den här instruktörsledda live-utbildningen (online eller på plats) riktar sig till fordonsingenjörer som vill använda AUTOSAR för att konstruera motorstyrningar för bilar. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå AUTOSAR-arkitektur och -metodik. Lär dig att konstruera motorstyrenheter med AUTOSAR.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Massor av övningar och praktik. Praktiskt genomförande i en labbmiljö.
Alternativ för anpassning av kurser
  Om du vill ha en anpassad utbildning för den här kursen, vänligen kontakta oss för att ordna det.
14 timmar
En tvådagars kurs som omfattar alla principer relaterade till AUTomotiveOpen System Architecture RunTime Environment, den mest kända industristandarden för utveckling av programvaror för fordonsprogram; Kursen innehåller både grundläggande ämnen och avancerade ämnen som är mycket användbart för fordonsarbetare
7 timmar
AUTOSAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) är en programvaruarkitektur för bilar för att bygga fordonsapplikationer. Det tillhandahåller systemfunktioner, gränssnitt, drivrutiner och riktlinjer som möjliggör separering av programvara och hårdvara och leder till kostnadseffektivitet och återanvändbarhet. AUTOSAR-arkitekturen tillhandahåller ett diagnossystem, varav DEM (Diagnostic Event Manager) är en av modulerna. I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig att konfigurera DEM när de går igenom skapandet och anpassningen av ett prov AUTOSTAR (AUTomotiveOpen System ARchitecture) -applikation.
  Kursformat
  • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
  14 timmar
  Autosar (AUTomotive Open System ARchitecture) är ett globalt utvecklingspartnerskap av fordonstillverkare, leverantörer, tjänsteleverantörer och företag från fordonselektronik, halvledare och mjukvaruindustrin. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) är riktad till de flesta motorer som vill använda Autosar för att design bilkomponenter. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   Installera och konfigurera Autosar Skapa en arbetsflöde. Navigera smidigt i Autosar miljön. arbeta effektivt.
  Format för kursen
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
  Kursanpassningsalternativ
   För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera. För att veta mer om Autosar, vänligen besök: https://www.autosar.org/about/
  Vi tillhandahåller inte programvarulicenser för denna utbildning. 

  Last Updated:

  Helg Autosar kurs, kvällAutosar utbildning, Autosar bootcamp, Autosar instruktörledd, Helg Autosar utbildning, Kväll Autosar kurs, Autosar coaching, Autosar instruktör, Autosar tränare, Autosar kurs, Autosar klasser, Autosar on-site, Autosar privata kurser, Autosar en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions