Blazor kurser och utbildning

Blazor kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda Blazor-utbildningar visar genom interaktiva praktiska övningar hur man skapar fullstack C#-webbapplikationer med Blazor. Blazor-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Blazor Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Blazor är ett webbramverk med öppen källkod skrivet i C# som gör det möjligt för utvecklare att skapa interaktiva webbanvändargränssnitt och applikationer med C#. Entity Framework (EF) Core är en objektdatabasmappare för .NET som ger utvecklare en automatiserad mekanism för att komma åt och lagra data i databaser.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till webbutvecklare som vill lära sig hur man använder utvecklingsfunktioner för progressiv webbapplikation (PWA) för att skapa en appliknande upplevelse på en webbplats med hjälp av Entity Framework (EF) Core och Blazor.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Använd EF-paketet för att arbeta med databaser. Använd Blazor komponenter, tjänster, beroendeinjektion, layout och routing. Skapa servicearbetare för att aktivera PWA-funktioner i en applikation. Använd push-meddelanden och andra PWA-funktioner.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Blazor är ett webbramverk med öppen källkod skrivet i C# som gör det möjligt för utvecklare att skapa interaktiva webbanvändargränssnitt och applikationer med hjälp av C#.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till webbutvecklare som vill använda Blazor WebAssembly för att bygga en webbapplikation.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå formulär och autentisering i Blazor WebAssembly. Skapa ett Blazor WebAssembly projekt. Lär dig olika sätt att köra din webbapplikation.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Blazor är en öppen källkod webbram som är skriven i C#. Blazor tillåter utvecklare att skapa interaktiva webbanvändargränssnitt och applikationer med hjälp av C#. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till webbutvecklare som vill använda Blazor för att skapa full stack C# webbapplikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Utveckla webbapplikationer med C# och Blazor. Använd C# kod för att ringa JavaScript APIs och bibliotek. Kör klient-side C# kod och klientlogik direkt i en webbläsare eller server. Deploy Blazor webbapplikationer med Azure.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Blazor kurs, kvällBlazor utbildning, Blazor bootcamp, Blazor instruktörledd, Helg Blazor utbildning, Kväll Blazor kurs, Blazor coaching, Blazor instruktör, Blazor tränare, Blazor kurs, Blazor klasser, Blazor on-site, Blazor privata kurser, Blazor en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions