Chainer kurser och utbildning

Chainer kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Chainer-utbildningskurser visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder Chainer för att bygga och träna neurala nätverk i Python samtidigt som koden är lätt att felsöka. Kedjeträning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Chainer Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Chainer är en open source ram baserad på Python, byggd för att påskynda forskning och genomföra neurala nätverksmodeller. Det ger flexibla, effektiva och förenklade tillvägagångssätt för att utveckla djuplärande algoritmer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till forskare och utvecklare som vill använda Chainer för att bygga och träna nervnät i Python samtidigt som koden är lätt att debugga. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla neuralnätmodeller. Definiera och implementera neurala nätverksmodeller med hjälp av en förståelig källkod. Exekvera exempel och modifiera befintliga algoritmer för att optimera djuplärningsmodeller samtidigt som man använder GPUs för hög prestanda.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Chainer kurs, kvällChainer utbildning, Chainer bootcamp, Chainer instruktörledd, Helg Chainer utbildning, Kväll Chainer kurs, Chainer coaching, Chainer instruktör, Chainer tränare, Chainer kurs, Chainer klasser, Chainer on-site, Chainer privata kurser, Chainer en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions