DataRobot kurser och utbildning

DataRobot kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda Live DataRobot-utbildningskurser visar genom interaktiv praktisk övning hur man automatiserar, utvärderar och hanterar prediktiva modeller med hjälp av DataRobots maskininlärningsmöjligheter. DataRobot-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

DataRobot Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
DataRobot är en maskininlärningsplattform som effektiviserar byggandet och implementeringen av prediktiva modeller. DataRobot accelererar prediktiv analys och hjälper företag att fatta smarta beslut. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till data forskare och dataanalytiker som vill automatisera, utvärdera och hantera prediktiva modeller med hjälp av DataRobot's maskininlärningskapacitet. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ladda upp dataset i DataRobot för att analysera, utvärdera och kvalitetskontrolldata. Bygg och träna modeller för att identifiera viktiga variabler och uppfylla prognosmål. Tolka modeller för att skapa värdefulla insikter som är användbara i att fatta affärsbeslut. Övervaka och hantera modeller för att upprätthålla en optimerad prognosprestanda.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg DataRobot kurs, kvällDataRobot utbildning, DataRobot bootcamp, DataRobot instruktörledd, Helg DataRobot utbildning, Kväll DataRobot kurs, DataRobot coaching, DataRobot instruktör, DataRobot tränare, DataRobot kurs, DataRobot klasser, DataRobot on-site, DataRobot privata kurser, DataRobot en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions