Elasticsearch kurser och utbildning

Elasticsearch kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Elasticsearch-utbildningar visar genom interaktiv diskussion och handson övning av Elasticksearch-arkitekturen och terminologin och hur man konfigurerar, hanterar och driver Elasticsearch Elasticsearch utbildning är tillgänglig som "live live training" eller "remote live training" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Elasticsearch

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
audiance

Administratörer eller utvecklare som vill veta hur man använder Elasticsearch.
14 hours
Overview
Publik Administratörer eller utvecklare som vill veta hur man använder Elasticsearch .
14 hours
Overview
Elasticsearch är en distribuerad sökmotor med öppen källkod. Det används ofta tillsammans med logstash (data-insamling och log-parsning motor) och kibana (analys och visualisering plattform) för att göra upp "Elk stack".

denna instruktörsledda, Live-utbildning riktar sig till mjukvaru utvecklare som vill bygga Sök-och analys lösningar med hjälp av Elasticsearch.

utbildningen börjar med en diskussion om Elasticsearch-arkitekturen, inklusive dess distribuerade modell och Sök-API. Detta följs av en förklaring av Elasticsearch & #39; s funktionalitet och hur man bäst integrerar den i ett befintligt program.

hands-on övningar utgör en viktig del av utbildningen, och ge deltagarna en chans att omsätta i praktiken sina kunskaper samtidigt få feedback på deras genomförande och framsteg.

format för kursen

- tung betoning på levande praxis. De flesta av koncepten är inlärda genom prover, övningar och praktisk utveckling.
14 hours
Overview
Denna utbildning riktar sig till systemadministratörer som vill skapa en ELK-stack (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Observera att minst 3 deltagare behövs för att kursen ska kunna köras Utbildningen startar med en diskussion om ELK-arkitektur och funktionalitet, sedan går vidare till levande lab-implementering och övning Handson övningar utgör en viktig del av träningen och ger deltagarna en chans att utöva sina kunskaper samtidigt som de får feedback om deras framsteg Publik Systemadministratörer Kursens format Kraftig tonvikt på levande träning De flesta koncepten lärs genom övningar och handson-implementering och implementering .
14 hours
Overview
denna utbildning introducerar Kibana till användare av Elasticsearch.

Kibana är en öppen källkod analys och visualisering plattform för att arbeta med Elasticsearch. Du använder Kibana för att söka, Visa och interagera med data som lagrats i Elasticsearch-index. Du kan enkelt utföra avancerad data analys och visualisera dina data i en mängd olika diagram, tabeller och kartor.

Kibana gör det enkelt att förstå stora data volymer. Det enkla webbläsarbaserade gränssnittet gör att du snabbt kan skapa och dela dynamiska instrument paneler som visar ändringar i Elasticsearch-frågor i real tid.
Helg Elasticsearch kurser, Evening Elasticsearch utbildning, Elasticsearch boot camp, Elasticsearch instructor-led, Helg Elasticsearch kurs, KvällElasticsearch kurser, Elasticsearch coaching, Elasticsearch instruktör, Elasticsearch tränare , Elasticsearch träningskurser, Elasticsearch klasser, Elasticsearch on-site, Elasticsearch privata kurser, Elasticsearch one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!