Electronics kurser och utbildning

Electronics kurser och utbildning

Lokala utbildningar med en tränare från Electronics i Sverige.

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Electronics läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Electronics är en disciplin som tillämpar fysiken av elektricitet och datorprogrammering för att skapa sammankopplingsteknik. Bland dess mest omfattande genomförande är kretsar och kretsar som är grundläggande för alla elektroniska enheter. Övningen av elektronikteknik använder begreppet elektronhantering för att producera innovationer i tekniska branscher, såsom datorn maskinvara, telekommunikation och många andra. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till ingenjörer och datavetenskapsmän som vill tillämpa grunderna i kretsar och elektronik till utformning av enheter och system som använder egenskaper av elektriska komponenter för utvecklingen av hårdvara funktionaliteter. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och konfigurera de nödvändiga verktygen och programmen för utveckling av kretsar och kretsar. Förstå de grundläggande principerna bakom kretsar och elektronik  teknik. Använd de primära elektroniska komponenterna för att bygga effektiva datorhardware-tekniker. Optimera elektroniska enheter genom att implementera kretsanalysmetoder. Applicera grunderna i elektronik och kretsar till utvecklingen av företagsapplikationer.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Digital Signal Processing (DSP) är en teknisk praxis som integrerar matematiska begrepp och elektronik för att manipulera elektrisk signalinformation. Med hjälp av analysresultat som erhållits från DSP, kan yrkesverksamma dra av digitala data som kan användas för optimering av moderna tekniker. DSP är en viktig funktion i dagens företagsapplikationer som överlägger analoga signalbehandling i fråga om hög noggrannhet och datakonsistens. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till ingenjörer och forskare som vill lära sig och tillämpa DSP-implementationer för att effektivt hantera olika signaltyper och få bättre kontroll över flerkanals elektroniska system. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och konfigurera den nödvändiga programplattformen och verktygen för Digital Signal Processing. Förstå de begrepp och principer som är grundläggande för DSP och dess tillämpningar. Bekanta dig med DSP-komponenter och använda dem i elektroniska system. Generera algoritmer och operativa funktioner med hjälp av resultaten från DSP. Använd de grundläggande funktionerna hos DSP-programplattformar och designsignalfilter. Syntetisera DSP-simuleringar och implementera olika typer av filter för DSP.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Electronics kurs, kvällElectronics utbildning, Electronics bootcamp, Electronics instruktörledd, Helg Electronics utbildning, Kväll Electronics kurs, Electronics coaching, Electronics instruktör, Electronics tränare, Electronics kurs, Electronics klasser, Electronics on-site, Electronics privata kurser, Electronics en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions