Embedded Systems kurser och utbildning

Embedded Systems kurser och utbildning

Local instructor-led live Embedded Systems training courses in Sverige.

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Embedded Systems Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
En ARM-processor är en av en familj av CPU: er baserad på RISC-strukturen (reducerad instruktionsuppsättning) som utvecklats av Advanced RISC Machines (ARM).
21 timmar
Berkeley DB (BDB) är ett programbibliotek som är avsett att tillhandahålla en högpresterande inbäddad databas för nyckel- / värdedata. Berkeley DB är skriven i C med API-bindningar för C++ , C# , Java , Perl , PHP , Python , Ruby , Smalltalk, Tcl och många andra programmeringsspråk. Berkeley DB är inte en relationsdatabas. Denna kurs kommer att introducera arkitekturen och kapaciteten hos Berkeley DB och gå deltagare genom utvecklingen av sin egen provapplikation med Berkeley DB . Publik
 • Programutvecklare
 • Programvaruingenjörer
 • Tekniska konsulter
Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, praktisk utveckling och implementering, tester för att mäta förståelse
21 timmar
Programmeringsspråket C är kanske det mest populära programmeringsspråket för programmering av inbäddade system.
21 timmar
Är C++ lämplig för inbyggda system som mikrokontroller och realtid-operativsystem? Ska objektorienterad-programmering användas i mikrokontroller? Är C++ för långt borta från hårdvaran för att vara effektiv? Denna instruktörsledda, liveutbildning tar upp dessa frågor och demonstrerar genom diskussion och övning hur C++ kan användas för att utveckla inbyggda system med kod som är korrekt, läsbar och effektiv. Deltagarna sätter teorin i praktiken genom att skapa ett urval inbäddad ansökan i C++. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Förstå principerna för objektorienterad modellering, inbäddad programprogrammering och realtidsprogrammering
 • Producera kod för inbyggda system som är små, snabba och säkra
 • Undvik kodsvälld från mallar, undantag och andra språkfunktioner
 • Förstå de frågor som rör C++ användning av i säkerhetskritiska system och realtidssystem
 • Felsöka C++ program på en målenhet
Publik
 • Utvecklare
 • Designers
Format för kursen
 • Del föreläsning, del diskussion, övningar och tunga praktisk övning
14 timmar
En tvådagars kurs som består av cirka 60% praktiska laboratorier med fokus på inbäddade Linux kärninternaler, arkitektur, utveckling och utredning av hur man skriver och integrerar flera typer av enhetsdrivrutiner. Vem ska delta? Ingenjörer intresserade av Linux kärnutveckling på inbäddade system och plattformar.
14 timmar
Denna kurs visar genom praktisk praxis de grundläggande grunderna i Embedded Computers.
21 timmar
Denna utbildning avser att introducera C++ som den gemensamma förlängningen av C vid tillämpning av objektorienterad inbäddad systemutveckling. Eftersom C++ omsluter C tar denna utbildning oss från C till C++ på ett naturligt sätt och ser under huven hur C++ implementeras. Detta är särskilt värdefullt att förstå när du använder C++ i en inbäddad resursbegränsad miljö. C++ -standarden har nyligen genomgått en större revision, även kallad C++ 11, och en ny är på väg, C++ 14. Denna kurs behandlar ämnen som har införts med dessa revisioner som är särskilt användbara som högpresterande minnehantering, samtidighet som använder av en flerkärnig miljö, och bara metall nära hårdvaruprogrammeringen. Mål / FÖRDELAR Huvudsyftet med denna klass är att du ska kunna använda C++ på ett "korrekt sätt".
 • Introducera C++ som ett objektorienterat språkalternativ i ett inbäddat systemsammanhang
 • Visa likheter - och skillnader - med C-språket
 • Utarbeta olika minneshanteringsstrategier - speciellt den flyttande semantiken introducerad med C++ 11
 • Titta under huven och förstå vad olika paradigmer i C++ leder till i maskinkod
 • Använd mallar för att uppnå typsäkra abstrakta högordningar för barmetall nära hårdvaruprogrammering - minne mappade I / O samt avbrott - särskilt de variabiska mallen som introducerats med C++ 11
 • Ge några användbara designmönster som är särskilt tillämpliga i ett inbäddat sammanhang
 • Några övningar för att öva några begrepp
Publik / DELTAGARE Denna utbildning är inriktad på C++ - programmerare som tänker börja använda C++ i ett inbäddat systemsammanhang. TIDIGARE KUNSKAP Kursen kräver grundläggande kunskaper i C++ programmering, motsvarande våra utbildningar ” C++ - Nivå 1” och ” C++ Nivå 2 - Introduktion av C++ 11”. PRAKTISKA ÖVNINGAR Under träningen övar du de presenterade koncepten i ett antal övningar. Vi kommer att använda den öppna och gratis integrerade utvecklingsmiljön från Eclipse
21 timmar
Den här instruktörsledda, live-utbildningen introducerar systemarkitekturer, operativsystem, nätverk, lagring och kryptografiska problem som bör beaktas vid utformning av säkra inbäddade system. I slutet av denna kurs kommer deltagarna att ha en solid förståelse för säkerhetsprinciper, problem och teknik. Ännu viktigare är att deltagarna kommer att utrustas med de tekniker som krävs för att utveckla säker och säker inbäddad programvara. Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande lab-miljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
FPGA (Field Programmable Gate Array) är en integrerad krets som kan anpassas efter att den är tillverkad. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till ingenjörer som vill utforma högprestanda inbyggda system med hjälp av FPGA. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera de FPGA-programverktyg som behövs för att designa och simulera ett inbyggd system. Välj den bästa FPGA-arkitekturen för en ansökan. Utveckla och förbättra olika FPGA-design.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Modellbaserad utveckling (MBD) är en mjukvaruutvecklingsmetodik som möjliggör snabbare och mer kostnadseffektiv utveckling av dynamiska system som styrsystem, signalbehandling och kommunikationssystem Det bygger på grafisk modellering snarare än den traditionella textbaserade programmeringen I den här instruktionsledaren kommer deltagare i live-träning att lära sig att tillämpa MBD-metoder för att minska utvecklingskostnaderna och påskynda tiden för marknadsföring av sina inbyggda programvaruprodukter Vid slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna Välj och använd de rätta verktygen för att implementera MBD Använd MBD för att genomföra snabb utveckling i de tidiga stadierna av deras inbyggda mjukvaruprojekt Förkorta lanseringen av sin inbyggda programvara till marknaden Publik Inbyggda systemingenjörer Utvecklare och programmerare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
I denna kurs kommer deltagarna att lära sig C++ -koncept och programmeringsfärdigheter.
21 timmar
PCB (Printed Circuit Board) Circuit Design hänvisar till processen att designa, etsa och skriva ut kretsar på en signalbrädas layout. EAGLE är ett fritt tillgängligt skrivbordsapplikation för design av PCB. I denna instruktörsledda, live-träning, kommer deltagarna att lära sig att använda Eagle-programvaran för att skapa PCB-kretskort. Kursen börjar med att granska en uppsättning befintliga scheman och sedan dra ut en originalkrets i Eagle. Utbildningen går igenom processen för att utforma kretskortet och diskuterar processen för tillverkning av korten (kursen inkluderar inte fysisk tillverkning av korten). I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Skapa ett Printed Circuit Board (PCB) från valfri schemat
 • Skapa scheman och design kretskort med hjälp av Eagle
 • Exportera industristandardfilerna för konstruktion av kretskortet
Publik
 • ingenjörer
 • tekniker
Format Kursens
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
anteckningar
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
PCB (Printed Circuit Board) Circuit Design hänvisar till processen att designa, etsa och skriva ut kretsar på en signalbrädas layout. Altium Designer är ett fritt tillgängligt skrivbordsapplikation för design av PCB. I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig att använda Altium-programvaran för att skapa PCB-kretskort. Kursen börjar med att granska en uppsättning befintliga scheman och sedan dra ut en originalkrets i Altium. Utbildningen går igenom process för design och tillverkning av kretskortet. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Skapa ett Printed Circuit Board (PCB) från valfri schemat
 • Skapa scheman och designkretskort med Altium
 • Skriv ut och ets ett fysiskt kretskort
 • Exportera industristandardfilerna för skickning till en storskalig tillverkare
Publik
 • ingenjörer
 • tekniker
Format Kursens
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
anteckningar
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Raspberry Pi är en liten barebonesdator utvecklad av The Raspberry Pi Foundation.
14 timmar
Raspberry Pi är en mycket liten, enhetlig dator. I denna instruktörledda, live-träning lär deltagarna hur man konfigurerar och programmerar Raspberry Pi för att fungera som ett interaktivt och kraftfullt inbyggd system. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Inrättande av en IDE (integrerad utvecklingsmiljö) för maximal utvecklingsproduktivitet Program Raspberry Pi för att styra enheter som rörelse sensorer, larm, webbserver och skrivare. Förstå Raspberry Pi's arkitektur, inklusive inmatningar och anslutningar för add-on-enheter. Förstå de olika alternativen i programmeringsspråk och operativsystem Test, debug, och implementera Raspberry Pi för att lösa verkliga problem
Publiken
  Utvecklare Hardware/Softwaretekniker Tekniska personer i alla branscher Hobbyister
Format av kursen
  Delvis föreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praxis
anteckningar
  Raspberry Pi stöder olika operativsystem och programmeringsspråk. Kursen kommer att använda Raspbian som operativsystem och Python som programmeringsspråk. För att begära en specifik inställning, vänligen kontakta oss för att arrangera. Deltagarna är ansvariga för inköp av Raspberry Pi hårdvara och komponenter.
7 timmar
Ett operativsystem i realtid (RTOS) är ett operativsystem (OS) som syftar till att tjäna realtid applikationsprocessdata som det kommer in, vanligtvis utan buffering av förseningar.
35 timmar
Course Objectives To provide an understanding of the essentials of embedded GNU/Linux, how the bits and pieces fit together. What components are needed to build an embedded GNU/Linux system, where to get them from and how to configure/build/install them? Where to get help from? What about those software licenses? Hands-on exercises provide you with the necessary practical experience to go ahead and develop your own embedded GNU/Linux systems after completing this training successfully. Description This five day training class uses hands-on exercises combined with instruction to illustrate the concepts of embedded GNU/Linux. It is designed to bring you quickly up to speed. The philosophy, concepts and commands necessary to make effective use of GNU/Linux are described through a combination of theory and on-the-job training. Don't reinvent the wheel, but learn from an experienced trainer and take home a working knowledge of GNU/Linux and the ability to use it effectively in your own embedded development project. Who should attend? Managers, project managers, software-, hardware-, development-, systems engineers, testers, administrators, technicians and other parties interested in the technology, who want to understand as quickly as possible how Embedded GNU/Linux works. You must use GNU/Linux or you have to luxury to decide whether it makes sense to use it or not. Maybe you already tried to use Embedded GNU/Linux, but are not quite sure that you did everything the right way. You currently use a different operating system and wand to figure out whether GNU/Linux might better and/or cheaper. Delivery Options All the training material is English, but the presentation of it can be in English or in German, as you wish, worldwide.
 • on-site - instructor driven
 • on-line - instructor driven
 • on-site/on-line combination - instructor driven
 
14 timmar
Detta är en tvådagars kurs som täcker alla grundläggande principer för att bygga inbäddade linux-system, cirka 60% av hela kurstiden är praktisk praktisk implementering för verklig användning med samma standarder och verktyg som används i industrin
14 timmar
Innebyggd Linux, med sin låga kostnader, enkelhet av anpassning och kompatibilitet med många typer av mikroprocessor har blivit det naturligt valt för att styra ett stort utveckling av enheter såsom smart telefon, tabletter, set-top boxer och MP3-spelare.I denna instruktörsledning kommer levande utbildningsdeltagare att lära sig steg för steg hur man ska bygga ett inbelagt system från marken upp. Genom att bygga en minimalistisk kernel för att konfigurera bootup- och initialiseringsprocesserna kommer deltagare att lära sig verktyg, tekniker och tankesett som behövs för att utnyttja ett fullt funktionellt inbegripade system Linux.För fjärreutbildningar kommer QEMU att användas för att emulera maskinvatten. Andra plattformer, inklusive verkliga maskiner, kan beaktas på ett fall efter fall.Kursens format
  Delföredragning, del diskussion, tungt vikt på händer på genomförandet
35 timmar
Beskrivning Denna 5-dagars träningskurs använder praktiska övningar i kombination med instruktioner för att illustrera begreppen GNU / Linux kärninternaler och enhetsdrivrutinutveckling. Den är deseded att snabbt ta dig upp. Vi beskriver processer, koncept och kommandon som är nödvändiga för att skriva GNU / Linux enhetsdrivrutiner genom en kombination av teori och utbildning på jobbet. Uppfinna inte hjulet igen, men lära av en erfaren tränare och ta hem en arbetskunskap och förmågan att använda det effektivt i ditt eget inbäddade utvecklingsprojekt. Vem ska delta? Personer som är intresserade av eller har uppdrag att utveckla eller utvärdera utvecklingen av GNU / Linux enhetsdrivrutiner som mjukvaruutvecklare, fältingenjörer, (projekt) chefer, maskinvara ingenjörer.
14 timmar
I den här utbildningen kommer deltagarna att lära sig hur man bygger sin egen inbäddade Linux för Raspberry Pi .
35 timmar
NetApp-datalagringssystem är hårdvaru- och mjukvarubaserade system för att skriva till och läsa från diskmatriser. Data ONTAP är det operativsystem som används i NetApp-lagringssystem. Den här instruktörsledda, liveutbildningen (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till ingenjörer som vill implementera NetApp ONTAP i en klusterad miljö. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Ställ in och administrera ONTAP 9.3 Cluster.
 • Skydda data genom Data Protection .
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande lab-miljö.
Alternativ för kursanpassning
 • Denna kurs är baserad på ONTAP 9.3.
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
TensorFlow Lite är en öppen källkod djup lärande ram för att utföra modeller på mobila och inbyggda enheter med begränsade datorer och minne resurser. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda TensorFlow Lite för att implementera djuplärningsmodeller på inbyggda enheter. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Tensorflow Lite på en inbyggd enhet. Förstå de begrepp och komponenter som underligger TensorFlow Lite. Konvertera befintliga maskininlärningsmodeller till TensorFlow Lite format för utförande på inbyggda enheter. Arbeta inom begränsningarna av små enheter och TensorFlow Lite, samtidigt som man lär sig hur man utökar sina standardfunktioner. Utveckla djuplärningsmodeller på inbyggda enheter som kör Linux för att lösa fysiska världsproblem som att känna igen bilder och röst, förutsäga mönster och initiera rörelser och svar från robotar och andra inbyggda system i fältet.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
28 timmar
The Yocto Project is an open-source project for building embedded Linux systems. It uses a build host based on OpenEmbedded (OE), which uses the BitBake tool, to construct complete Linux images In this instructor-led, live training, participants will learn how to create a build system for embedded Linux based on Yocto Project. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamental concepts behind a Yocto Project build system, including recipes, metadata, and layers.
 • Build a Linux image and run it under emulation.
 • Save time and energy building embedded Linux systems.
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and practice
Other Options:
 • Buildroot is a simpler alternative to the Yocto project
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 timmar
Beskrivning Denna fyra dagars träning kombinerar teori med praktiska övningar för att introducera Yocto Project. Det svarar på ofta ställda frågor som:
  Är det verkligen nödvändigt att använda en annan version av verktygskedjan/bibliotek/förpackningar för varje och varje GNU/Linux projekt och en topp av det för att följa en annan arbetsflöde? Kan du se till att utvecklingsmiljön är identisk för alla utvecklare/leverantörer och att du fortfarande kan producera identiska byggnader som idag inom 10+ år från och med nu? Kan YP hjälpa till att ta reda på under vilka program licenser de paket du använder är licensierade?
Hand-on-sessioner utförs på målhardware (t.ex. Beagle Bone Svart Rev. C – 3 ) Efter träningen kommer du att kunna ladda ner en docker bild med Ubuntu 14.x och alla beroenden förinstallerade plus exemplen för att arbeta med kursmaterialet i dina egna laboratorier. Observera att detta inte är en introduktionskurs till Embedded GNU/Linux. Du bör redan veta hur Embedded GNU/Linux fungerar och hur du konfigurerar/bygger GNU/Linux kärn- och kärndrivrutiner. Vem ska delta? Du använder redan GNU/Linux för dina projekt och har förmodligen hört talas om Yocto Project, men vågade inte ha en närmare titt på det, eller hade svårigheter att använda det. Du vet inte om och hur din dagliga arbetsflöde kan anordnas i YP och i allmänhet finner YP ganska komplicerat. Varför behöver vi allt detta sedan upp till att veta att allt var (förmodligen) mycket enklare? Efter träningen bör du kunna bestämma om du behöver YP eller inte. Verksamheten riktar sig till programvara, utveckling, systemingenjörer, testare, administratörer, ingenjörer och andra parter som är intresserade av YP, med en solid kunskap om Embedded GNU/Linux.
7 timmar
LEDE-projektet ( Linux Embedded Development Environment) är ett Linux operativsystem baserat på OpenWrt . Det är en komplett ersättning för den leverantörslevererade firmware för ett brett utbud av trådlösa routrar och enheter utan nätverk. I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig hur man ställer in en LEDE-baserad trådlös router. Publik
 • Nätverksadministratörer och tekniker
Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
7 timmar
Shadowsocks är en open source, secure socks5 proxy I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära sig hur man säkrar en internetanslutning via en Shadowsocks proxy Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Installera och konfigurera Shadowsocks på något av ett antal stödja plattformar, inklusive Windows, Linux, Mac, Android, iOS och OpenWRT Distribuera Shadosocks med pakethanteringssystem, som pip, aur, freshports och andra Kör Shadowsocks på mobila enheter och trådlösa nätverk Förstå hur Shadowsocks krypterar meddelanden och säkerställer integritet och äkthet Optimera en Shadowsocks-server Publik Nätverk ingenjörer Systemadministratörer Datortekniker Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
Buildroot är ett open-source projekt som innehåller skript som producerar en cross-compilation verktygskedja, en anpassningsbar rotsystembild och en Linux kärna för inbyggda enheter. Under denna praktiska kurs kommer deltagarna att lära sig hur man använder den:
  Hur man väljer programvara som går in i root filsystemet. Hur man lägger till nya paket och ändrar befintliga. Hur man lägger till stöd för nya inbyggda bord.
Under kursen kommer bootable filsystem bilder att produceras. Remote kurser levereras med hjälp av QEMU emulator, medan i klassrummet det är möjligt att använda antingen QEMU eller verkliga inbyggda bord av tränarens val. Andra projekt med liknande mål inkluderar Yocto-projektet och OpenWRT. Använd dessa presentationer för att avgöra vilken som är rätt val för dina behov.
14 timmar
Arduino är en öppen källkod, enkelkort, mikrokontroller för att bygga enheter som kan känna och kontrollera föremål i den fysiska världen. I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig hur man programmerar Arduino med avancerade tekniker när de går igenom skapandet av ett enkelt sensorsvarningssystem. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Förstå hur Arduino fungerar.
 • Gräva djupt i huvudkomponenterna och funktionaliteterna i Arduino .
 • Programmera Arduino utan att använda Arduino IDE.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
Alternativ för kursanpassning
 • Arduino finns i olika modeller och stöder olika programmeringsgränssnitt (C, C++ , C# , Python ) och IDE: er ( Arduino IDE, Visual Studio , etc.). Följande kommer att användas för den här kursen:
  • Arduino Uno styrelse
  • Arduino IDE
  • Arduino språk (baserat på C / C++ )
 • *** Deltagarna ansvarar för att köpa sin egen Arduino hårdvara och komponenter! ***
  • Hårdvarusatser kan köpas från leverantörer, till exempel: Arduino Starter Kit https://store.arduino.cc/genuino-starter-kit
 • För att begära en annan installation, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Arduino är en öppen källkod, enkelkort, mikrokontroller för att bygga enheter som kan känna och kontrollera föremål i den fysiska världen. I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig hur man programmerar Arduino för verklig användning, till exempel för att kontrollera ljus, motorer och rörelsedetektorsensorer. Denna kurs förutsätter användning av verkliga hårdvarukomponenter i en levande laboratoriemiljö (inte mjukvarusimulerad hårdvara). I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Programmera Arduino att kontrollera lampor, motorer och andra enheter.
 • Förstå Arduino arkitektur, inklusive ingångar och kontakter för tilläggsenheter.
 • Lägg till tredjepartskomponenter som LCD-skärmar, accelerometrar, gyroskop och GPS-spårare för att utöka Arduino funktionalitet.
 • Förstå de olika alternativen i programmeringsspråk, från C till drag-and-drop-språk.
 • Testa, felsöka och distribuera Arduino att lösa verkliga problem.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
Alternativ för kursanpassning
 • Arduino finns i olika modeller och stöder olika programmeringsgränssnitt (C, C++ , C# , Python ) och IDE: er ( Arduino IDE, Visual Studio , etc.). Följande kommer att användas för den här kursen:
  • Arduino Uno styrelse
  • Arduino IDE
  • Arduino språk (baserat på C / C++ )
 • *** Deltagarna ansvarar för att köpa sin egen Arduino hårdvara och komponenter! ***
  • Hårdvarusatser kan köpas från leverantörer, till exempel: Arduino Starter Kit https://store.arduino.cc/genuino-starter-kit
 • För att begära en annan installation, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Embedded Systems kurs, kvällEmbedded Systems utbildning, Embedded Systems bootcamp, Embedded Systems instruktörledd, Helg Embedded Systems utbildning, Kväll Embedded Systems kurs, Embedded Systems coaching, Embedded Systems instruktör, Embedded Systems tränare, Embedded Systems kurs, Embedded Systems klasser, Embedded Systems on-site, Embedded Systems privata kurser, Embedded Systems en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions