Financial Markets kurser och utbildning

Financial Markets kurser och utbildning

Lokala, instruktörledda Live Financial Markets-kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva de grundläggande och avancerade frågorna på Financial Markets Finansmarknadsutbildning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Financial Markets läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära känna de viktigaste dragen på finansmarknaderna och hur handel sker på dessa marknader Vi börjar med en översikt över finansiella marknader och terminologier, handelslingo och konventioner som används för att beskriva deras aktiviteter Då tittar vi på varför och hur man investerar i olika typer av finansiella instrument Några av de specifika frågorna är handelsstrategier, riskhantering och realworld-fallstudier för att undersöka personer, institutioner och strategier bakom investeringarna på finansmarknaderna Publik Företagsledare Kursens format Delföreläsning, diskussion och handsonövningar .
14 timmar
Översikt
Denna introduktionskurs ger deltagarna en förstklassig och detaljerad arbetskunskap om de viktigaste finansmarknaderna, deras syfte, funktion, huvudaktiviteter och deras reglering. Det är avsett att vara delvis uppfriskande, delvis utbildande och delvis utmanande så att alla delegater får maximal nytta av det. Feedback och diskussion kommer att uppmuntras aktivt under alla sessioner som är avsedda att vara interaktiva, inte bara reaktiva och faktiska.

Den primära funktionen är att säkerställa att alla kursdelegater genom att ha slutförts är mycket bättre utrustade för att hantera kunder och deras pågående behov och att sätta ihop de tjänster och marknader där de handlar och deltar.
14 timmar
Översikt
Introduktionen till utbildningskursen med Fixed Income är en översikt över räntebärande värdepapper utformad för alla som söker en god förståelse för räntebärande värdepapper och finansiella marknader.
Helg Financial Markets kurs, kvällFinancial Markets utbildning, Financial Markets bootcamp, Financial Markets instruktörledd, Helg Financial Markets utbildning, Kväll Financial Markets kurs, Financial Markets coaching, Financial Markets instruktör, Financial Markets tränare, Financial Markets kurs, Financial Markets klasser, Financial Markets on-site, Financial Markets privata kurser, Financial Markets en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!