FortiGate kurser och utbildning

FortiGate kurser och utbildning

Live FortiGate-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder FortiGate NGFW:s avancerade säkerhetsdrivna nätverkssystem för att skydda en organisation från interna och externa hot. FortiGate-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

FortiGate Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Fortinet NSE4 är en teknisk certifiering för cybersäkerhet som mäter IT-proffs förmåga att konfigurera, installera och hantera den dagliga konfigurationen, övervakningen och driften av en FortiGate enhet för att stödja specifika säkerhetspolicyer för företagets nätverk.Den här instruktörsledda, direktsända utbildningen (online eller på plats) riktar sig till erfarna nätverkssäkerhetshanterare som vill skaffa de kunskaper och färdigheter som behövs för att distribuera, hantera och felsöka Fortinets FortiGate-säkerhetsenheter som körs på FortiOS 7.2 som en NSE4 Network Security Professional .I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå Fortinets produktportfölj och FortiOS roll i nätverkssäkerhet. Implementera effektiva brandväggspolicyer, säkerhetsprofiler och Network Address Translation (NAT). Använd säkerhetstjänster och säkerställ nätverksredundans och failover. Implementera bästa praxis för säkerhet och optimera säkerhetspolicyer för efterlevnad och riskreducering.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
FortiGuard Labs är ett säkerhets- och hotintelligence-forskningsföretag från Fortinet, en av de ledande cybersäkerhetsleverantörerna idag. Bland de mest anmärkningsvärda produkterna är FortiGate nästa generation brandvägg (NGFW) som är mer effektiva än lägre specifikation brandvägg. FortiGate NGFWs kan filtrera nätverkstrafik samtidigt som de upprätthåller funktionerna hos kraftfulla brandvägg, vilket gör dem optimala för hybrid- och hyperskala företagsdatacenter. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till säkerhetsingenjörer och systemadministratörer som vill använda FortiGate NGFWs avancerade säkerhetsdriven nätverkssystem för att skydda sin organisation från interna och externa hot. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera den föredragna FortiGate NGFW programvara och hårdvara modell. Operera och anställa FortiGate NGFW för att förbättra effektiviteten i systemförvaltningsuppgifter. Hantera olika former av externa och interna hot med hjälp av FortiGate funktioner. Integrera FortiGate säkerhetsväv med hela IT-infrastrukturen för att ge snabb automatiserad skydd. Säkerställa långsiktig skydd mot attacker med oberoende och kontinuerlig FortiGate hot intelligence. Lösa de vanligaste brandsysteminställningsfel som är relevanta för FortiGate NGFW. Implementera Fortinet säkerhetslösningar i andra företagsapplikationer.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg FortiGate kurs, kvällFortiGate utbildning, FortiGate bootcamp, FortiGate instruktörledd, Helg FortiGate utbildning, Kväll FortiGate kurs, FortiGate coaching, FortiGate instruktör, FortiGate tränare, FortiGate kurs, FortiGate klasser, FortiGate on-site, FortiGate privata kurser, FortiGate en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions