GitHub kurser och utbildning

GitHub kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live GitHub-utbildningskurser visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder GitHub för att generera dokumentation och iterera källkodsrevisioner lättare. GitHub-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

GitHub Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Github Copilot är en AI-parprogrammerare som förser användare med förslag i autokorrigeringsstil baserat på projektets sammanhang.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till utvecklare på nybörjare till medelnivåer som vill lära sig hur man kan använda funktionerna i Github Copilot i vilken utvecklingsmiljö som helst.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå funktionerna och fördelarna med Github Copilot. Konfigurera och integrera Copilot i ett utvecklingsarbetsflöde. Förstå Copilots avancerade funktioner och lär dig bästa praxis för att använda Copilot effektivt.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Git är det ledande versionskontrollsystemet för samarbetsutveckling bland programmerare. Det gör det möjligt för användare att effektivt spåra förändringar i någon uppsättning eller typ av filer samtidigt som data integritet bevaras. GitHub är en webbaserad plattform av Microsoft som använder Git och hjälper team att övervaka alla utvecklingsstadier av sin programvara. Med hjälp av Git och GitHub, generera dokumentation och iterat källkod revisioner görs enklare. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till utvecklare och mjukvaruingenjörer som är nya till GitHub's plattform och vill använda sina funktioner tillsammans med Git för bättre versionering och hantering av en företagsansökan's källkod. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och konfigurera ett konto för att komma åt GitHub's webbaserade plattform. Förstå hur Git's system fungerar och uppfattar de grundläggande begreppen till GitHub. Skapa och hantera GitHub repositorier samtidigt som du implementerar Git-arbetsflöden. Utför källkodändringar inom GitHub och synkronisera granskningar som gjordes utanför plattformen. Operera Pull Requests, Tags, Releases och andra grundläggande GitHub komponenter. Utföra versionskontrollfunktioner baserade på Git och använda GitHub's bash miljö. Skapa lagerbranscher för att lösa projektfel tillsammans med teamet. Grasp och bekanta sig med Git och GitHub's struktur för bättre programmeringspraxis.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg GitHub kurs, kvällGitHub utbildning, GitHub bootcamp, GitHub instruktörledd, Helg GitHub utbildning, Kväll GitHub kurs, GitHub coaching, GitHub instruktör, GitHub tränare, GitHub kurs, GitHub klasser, GitHub on-site, GitHub privata kurser, GitHub en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions