GIT kurser och utbildning

GIT kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Live GIT-kurser visar genom interaktiv diskussion och handson öva grunden för GIT och hur man använder den GIT-träning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

GIT underkategorier

GIT läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at software engineers and anyone who wishes to learn how to use Gerrit as a Git repository and perform code reviews. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand how Gerrit works and how to manage the Gerrit web interface.
 • Learn good practices for using Gerrit in handling code review workflows.
 • Administer and configure a Gerrit project.
14 timmar
Gitlab är en DevOps livscykelplattform som ger CI/CD-funktioner för projektplanering och hantering. Kubernetes är ett orkestreringssystem för automatisering av applikationsutveckling. Med hjälp av Gitlab och Kubernetes, kan användare automatisera byggnader och implementering till behållna molnmiljöer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till DevOps ingenjörer som vill använda Kubernetes och Gitlab för att automatisera DevOps livscykeln. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Automatiska applikationer byggs, testas och deployments. Skapa en automatiserad infrastruktur. Utveckla en applikation i en containerad molnmiljö.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
7 timmar
Denna kurs har skapats för alla som kommer att använda Git repository. Mjukvaruutvecklare, projektledare, mjukvaruarkitekter och lösningsarkitekter, release manager etc.
7 timmar
Kursen visar Subversion-användare hur man använder Git. Det hjälper till att migrera vanor från SVN till Git sömlöst och undvika vanliga misstag.
7 timmar
Denna kurs har skapats för projektledare, releaseförvaltare, produktledare, produktägare, Scrum Masters, programvaruarkitekter och alla som ansvarar för planering av utgivningar och distribution av programvara. Den visar hur man flyttar förändringar från krav, genom utveckling och tester till produktionsmiljö med distribuerat versionskontrollsystem (särskilt GIT , men personer som använder andra distribuerade SCM: er kan också dra nytta av denna kurs).
21 timmar
Detta är en omfattande kurs för personer som inte känner till något annat distribuerat versionskontrollsystem. Det börjar med enkla övningar för att arbeta i ett lokalt förvar och slutar med att öva på att arbeta i ett team. Kursen fokuserar på övningar.
14 timmar
Bitbucket är en webbaserad värdtjänst för källkod och utvecklingsprojekt som använder antingen Mercurial eller Git revision kontrollsystem I den här instruktörsledda träningsutbildningen lär deltagarna hur man använder Bitbucket som ett versionsstyrningssystem i en mjukvaruutvecklingsmiljö Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå konfigurationsbegrepp för koncept som arbetsflöden, förgrening och sammanslagning Använd Bitbucket och Git för att hantera mjukvaruutveckling och versionering Integrera Bitbucket med annan Atlassian-programvara som Jira, HipChat, Confluence och Bamboo Publik utvecklare DevOps Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Om du vill skapa en on-premise BitBucket-server, vänligen kontakta oss för att ordna träningsalternativ .
21 timmar
GitOps är kontinuerlig implementering av molnbaserade program baserade på Git och Kubernetes. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till DevOps ingenjörer som vill installera, distribuera och hantera en Git-baserad programvarupplösning arbetsflöde för sina Kubernetes applikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och installera Spinnaker och Terraform. Förstå fördelarna med GitOps över traditionell CI/CD och Infrastructure-as-Code (IAC). Flytta bort från att hålla skript. Konfigurera och genomföra väldefinierad implementeringsprocess. Tillämpa bästa praxis för molnbaserad implementering, förvaltning och övervakning. Återhämta deploymenter från partiella misslyckanden utan manuell ingrepp. Skapa en GitOps strategi för applikationsutveckling.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
GitLab är en programvara för att hantera programvara utveckling livscykeln. Dess viktigaste funktioner inkluderar projektledning, källkod förvaltning, kontinuerlig integration/kontinuerlig leverans (CI/CD), övervakning och säkerhet. detta instruktör-ledda, Live Training (på plats eller fjärr) riktar sig till utvecklare som vill ställa in och använda GitLab för versionshantering och kontinuerlig integration. i slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Installera och konfigurera GitLab.
 • förstå hur man implementerar ett   alternativ till GitHub.
 • använder GitLab för att hantera en DevOps-livscykel.
 • använder GitLab för kontinuerlig integration/kontinuerlig leverans.
 • effektivt utveckla, släppa och testa programvara med GitLab.
format för kursen
 • interaktiv föreläsning och diskussion.
 • massor av övningar och praktik.
 • praktisk implementering i en Live-lab miljö.
kurs AnpassningsAlternativ
 • att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
 • vill veta mer om GitLab, vänligen besök: https://about.gitlab.com/
21 timmar
Git är det ledande versionskontrollsystemet för samarbetsutveckling bland programmerare. Det gör det möjligt för användare att effektivt spåra förändringar i någon uppsättning eller typ av filer samtidigt som data integritet bevaras. GitHub är en webbaserad plattform av Microsoft som använder Git och hjälper team att övervaka alla utvecklingsstadier av sin programvara. Med hjälp av Git och GitHub, generera dokumentation och iterat källkod revisioner görs enklare. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till utvecklare och mjukvaruingenjörer som är nya till GitHub's plattform och vill använda sina funktioner tillsammans med Git för bättre versionering och hantering av en företagsansökan's källkod. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och konfigurera ett konto för att komma åt GitHub's webbaserade plattform. Förstå hur Git's system fungerar och uppfattar de grundläggande begreppen till GitHub. Skapa och hantera GitHub repositorier samtidigt som du implementerar Git-arbetsflöden. Utför källkodändringar inom GitHub och synkronisera granskningar som gjordes utanför plattformen. Operera Pull Requests, Tags, Releases och andra grundläggande GitHub komponenter. Utföra versionskontrollfunktioner baserade på Git och använda GitHub's bash miljö. Skapa lagerbranscher för att lösa projektfel tillsammans med teamet. Grasp och bekanta sig med Git och GitHub's struktur för bättre programmeringspraxis.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg GIT kurs, kvällGIT utbildning, GIT bootcamp, GIT instruktörledd, Helg GIT utbildning, Kväll GIT kurs, GIT coaching, GIT instruktör, GIT tränare, GIT kurs, GIT klasser, GIT on-site, GIT privata kurser, GIT en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions