GIT kurser och utbildning

GIT kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Live GIT-kurser visar genom interaktiv diskussion och handson öva grunden för GIT och hur man använder den GIT-träning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från GIT

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Bitbucket är en webbaserad värdtjänst för källkod och utvecklingsprojekt som använder antingen Mercurial eller Git revision kontrollsystem I den här instruktörsledda träningsutbildningen lär deltagarna hur man använder Bitbucket som ett versionsstyrningssystem i en mjukvaruutvecklingsmiljö Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå konfigurationsbegrepp för koncept som arbetsflöden, förgrening och sammanslagning Använd Bitbucket och Git för att hantera mjukvaruutveckling och versionering Integrera Bitbucket med annan Atlassian-programvara som Jira, HipChat, Confluence och Bamboo Publik utvecklare DevOps Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Om du vill skapa en on-premise BitBucket-server, vänligen kontakta oss för att ordna träningsalternativ .
21 hours
Overview
Detta är en omfattande kurs för personer som inte känner till något annat distribuerat versionsstyrningssystem. Det börjar med enkla övningar för att arbeta i ett lokalt förråd och slutar med att öva arbeta i ett lag.

Kursen fokuserar på övningar.
7 hours
Overview
Kursen har skapats för alla som kommer att använda Git repository.

Programutvecklare, projektledare, programarkitekter och lösningar arkitekter, release managers, etc ...
7 hours
Overview
Kursen visar Subversion-användare hur man använder Git. Det hjälper mig att smidigt migrera vanor från SVN till Git och undvika vanliga misstag.
7 hours
Overview
Kursen har skapats för projektledare, release managers, produktchefer, produktägare, Scrum Masters, programarkitekter och alla som ansvarar för planering av utgåvor och distribuering av programvara.

Det visar hur man flyttar förändringar från krav, genom utveckling och test till produktionsmiljö med hjälp av distribuerat versionsstyrningssystem (speciellt GIT, men personer som använder andra distribuerade SCM kan också dra nytta av den här kursen).
Helg GIT kurser, Evening GIT utbildning, GIT boot camp, GIT instructor-led, Helg GIT kurs, KvällGIT kurser, GIT coaching, GIT instruktör, GIT tränare , GIT träningskurser, GIT klasser, GIT on-site, GIT privata kurser, GIT one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!