Version Control Systems kurser och utbildning

Version Control Systems kurser och utbildning

Lokala instruktörledda Live Version Control Systems kurser i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Version Control Systems underkategorier

Kursplaner från Version Control Systems

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Bitbucket är en webbaserad värdtjänst för källkod och utvecklingsprojekt som använder antingen Mercurial eller Git revision kontrollsystem I den här instruktörsledda träningsutbildningen lär deltagarna hur man använder Bitbucket som ett versionsstyrningssystem i en mjukvaruutvecklingsmiljö Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå konfigurationsbegrepp för koncept som arbetsflöden, förgrening och sammanslagning Använd Bitbucket och Git för att hantera mjukvaruutveckling och versionering Integrera Bitbucket med annan Atlassian-programvara som Jira, HipChat, Confluence och Bamboo Publik utvecklare DevOps Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Om du vill skapa en on-premise BitBucket-server, vänligen kontakta oss för att ordna träningsalternativ .
21 hours
Overview
Detta är en omfattande kurs för personer som inte känner till något annat distribuerat versionsstyrningssystem. Det börjar med enkla övningar för att arbeta i ett lokalt förråd och slutar med att öva arbeta i ett lag.

Kursen fokuserar på övningar.
14 hours
Overview
GitLab är en programvara för att hantera programvara utveckling livscykeln. Dess viktigaste funktioner inkluderar projektledning, källkod förvaltning, kontinuerlig integration/kontinuerlig leverans (CI/CD), övervakning och säkerhet.

detta instruktör-ledda, Live Training (på plats eller fjärr) riktar sig till utvecklare som vill ställa in och använda GitLab för versionshantering och kontinuerlig integration.

i slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera GitLab.
- förstå hur man implementerar ett alternativ till GitHub.
- använder GitLab för att hantera en DevOps-livscykel.
- använder GitLab för kontinuerlig integration/kontinuerlig leverans.
- effektivt utveckla, släppa och testa programvara med GitLab.

format för kursen

- interaktiv föreläsning och diskussion.
- massor av övningar och praktik.
- praktisk implementering i en Live-lab miljö.

kurs AnpassningsAlternativ

- att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
- vill veta mer om GitLab, vänligen besök: https://about.gitlab.com/
7 hours
Overview
Kursen har skapats för alla som kommer att använda Git repository.

Programutvecklare, projektledare, programarkitekter och lösningar arkitekter, release managers, etc ...
7 hours
Overview
Kursen visar Subversion-användare hur man använder Git. Det hjälper mig att smidigt migrera vanor från SVN till Git och undvika vanliga misstag.
7 hours
Overview
Kursen har skapats för projektledare, release managers, produktchefer, produktägare, Scrum Masters, programarkitekter och alla som ansvarar för planering av utgåvor och distribuering av programvara.

Det visar hur man flyttar förändringar från krav, genom utveckling och test till produktionsmiljö med hjälp av distribuerat versionsstyrningssystem (speciellt GIT, men personer som använder andra distribuerade SCM kan också dra nytta av den här kursen).
7 hours
Overview
Kursen är för systemadministratörer som behöver installera och underhålla Subversion-programvara och Subversion-arkiv.

Syftet med kursen är att utöka systemadministratörernas färdigheter så att de kan administrera Subversion-repository-servrar och ge bästa råd av Subversion-metoderna.

Kursen innehåller många labövningar på Linux virtuella maskiner.
14 hours
Overview
Den här kursen riktar sig till avancerade användare av subversion, till exempel release managers, projektledare eller alla som vill att deras svn-repository ska vara i en strömlinjeformad produktionskedja, som är inblandade i förgreningsledning, automatisk byggande / sammanställning och testning, till och med utplacering och uppdatering Eleverna skulle ha nytta av kursen närmare arbeta med deras utvecklingsteam och implementeringslag, särskilt för stora företag eller dem med geografiskt fördelade filialer Kursen innehåller många övningar på CentOS 5 virtuella maskiner .
7 hours
Overview
Kursen har skapats för personer som behöver arbeta samarbetande. Kursen förklarar begreppen sammanslagningar, konflikter, filialer, revisioner och diff-filer. Deltagarna kommer att lära sig hur man använder kommandoradsverktyg samt GUIs som Sköldpadda.

Kommande utbildning från Version Control Systems

Helg Version Control Systems kurser, Evening Version Control Systems utbildning, Version Control Systems boot camp, Version Control Systems instructor-led, Helg Version Control Systems kurs, KvällVersion Control Systems kurser, Version Control Systems coaching, Version Control Systems instruktör, Version Control Systems tränare , Version Control Systems träningskurser, Version Control Systems klasser, Version Control Systems on-site, Version Control Systems privata kurser, Version Control Systems one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!