GitLab kurser och utbildning

GitLab kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda Gitlab-utbildningar visar genom interaktiv praktisk övning hur man ställer in och använder Gitlab för versionskontroll och kontinuerlig integration. Gitlab-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

GitLab Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Gitlab är en DevOps livscykelplattform som ger CI/CD-funktioner för projektplanering och hantering. Kubernetes är ett orkestreringssystem för automatisering av applikationsutveckling. Med hjälp av Gitlab och Kubernetes, kan användare automatisera byggnader och implementering till behållna molnmiljöer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till DevOps ingenjörer som vill använda Kubernetes och Gitlab för att automatisera DevOps livscykeln. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Automatiska applikationer byggs, testas och deployments. Skapa en automatiserad infrastruktur. Utveckla en applikation i en containerad molnmiljö.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
GitLab är en programvara för att hantera programvara utveckling livscykeln. Dess viktigaste funktioner inkluderar projektledning, källkod förvaltning, kontinuerlig integration/kontinuerlig leverans (CI/CD), övervakning och säkerhet. detta instruktör-ledda, Live Training (på plats eller fjärr) riktar sig till utvecklare som vill ställa in och använda GitLab för versionshantering och kontinuerlig integration. i slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Installera och konfigurera GitLab.
 • förstå hur man implementerar ett   alternativ till GitHub.
 • använder GitLab för att hantera en DevOps-livscykel.
 • använder GitLab för kontinuerlig integration/kontinuerlig leverans.
 • effektivt utveckla, släppa och testa programvara med GitLab.
format för kursen
 • interaktiv föreläsning och diskussion.
 • massor av övningar och praktik.
 • praktisk implementering i en Live-lab miljö.
kurs AnpassningsAlternativ
 • att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
 • vill veta mer om GitLab, vänligen besök: https://about.gitlab.com/
14 timmar
I en tid med mycket snabb utveckling av teknik, liksom ett ökande antal ramar, blir effektiv optimering av utvecklingsprocessen avgörande. Utvecklingsteamet bör kunna fokusera på att skriva solid kod, och resten av processerna relaterade till automatisk körning av byggnader, tester och distribution bör ske med ett minimalt antal manuella steg som ska utföras. Efter att ha implementerat kontinuerlig integration / kontinuerlig leverans (CI / CD) och distributionsauotomationsprocesser kan företag uppnå besparingar i programmerarnas arbetstid i nivå med ytterligare 20-30%, som de kan använda för att skriva kod, inte sekundära aktiviteter relaterade till distribution eller testning. Utbildningen gör det möjligt för deltagarna att lära sig logiken för CI / CD-drift, samt att förvärva färdigheter för oberoende konfiguration av en sådan miljö. Under utbildningen får deltagarna ett startpaket med konfigurationsfiler och exempel på automatisering av arbetsprocesser DevOps. Vi bjuder in personer som programmerar främst webbapplikationer för utbildningen - för här är det viktigaste att optimera processen. Utbildningen är baserad på programvara GitLab, som blir mer och mer populär i polska företag och de med global räckvidd.

Last Updated:

Helg GitLab kurs, kvällGitLab utbildning, GitLab bootcamp, GitLab instruktörledd, Helg GitLab utbildning, Kväll GitLab kurs, GitLab coaching, GitLab instruktör, GitLab tränare, GitLab kurs, GitLab klasser, GitLab on-site, GitLab privata kurser, GitLab en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions