Go kurser och utbildning

Go kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda Live Go-kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson-övningar hur man programmerar med Go Gå träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Go läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
Go är ett open source-programmeringsspråk som utvecklats på Go ogle.

I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig att använda Go avancerade funktioner.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Ställ in Go utvecklingsmiljön.
- Förstå grunderna i Go programmeringsspråket.
- Förstå och använda Go avancerade och kraftfulla funktioner.
- Skapa mycket effektiva program med Go .
- Börja göra webbutveckling med Go .

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
28 timmar
Översikt
En solid introduktion till Go språk för personer som känner till andra programmeringsspråk. Det fokuserar på praktisk aspekt av språket snarare än teori.
35 timmar
Översikt
Go (Golang) är ett open source-programmeringsspråk som utvecklats hos Google En av Gos populära användningsfall är Linux och Unix systemprogrammering I den här instruktörsledda träningsutbildningen kommer deltagarna att lära sig grunden för systemprogrammering med Go när de går igenom handsonövningar för att utforska de olika funktionerna i Go Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunden för Go-systemprogrammering Ställ in Go-utvecklingsmiljön Skriv program i Go Använd både grundläggande och avancerade funktioner i Go for Unix och Linux systemprogrammering Förstå och använd Goroutines Skriv snabb och lätt kod med Go Skriv lowlevel nätverkskod med Go Publik programmerare utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
28 timmar
Översikt
Go (golang) är ett open source, statiskt typprogrammerat språk som skapats av Google Dess växande ekosystem, stabil arkitektur och starka bibliotek gör Go ett populärt val för att bygga skalbara, högpresterande webbtjänster och applikationer I den här instruktörsutbildningen, live-träning, kommer deltagarna att lära Gos kärnelement, syntax och kontrollstrukturer när de går igenom utvecklingen och implementeringen av en webbapplikationsapplikation Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Skapa en optimal Go-utvecklingsmiljö Struktur Go-kod för maximal läsbarhet Optimera prestanda för en Go-applikation Testa och felsöka en Go-applikation Implementera en webbapplikationsapplikation Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
28 timmar
Översikt
Go ( Go lang) är ett bra språk för att bygga mikroservicer på grund av dess lilla fotavtryck.

Spring Cloud är ett öppet källkodsläge för mikroservicen.

I denna instruktörsledda, live-träning kommer deltagarna att lära sig att bygga mikroservices med Go ( Go lang) och Spring Cloud .

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
Helg Go kurs, kvällGo utbildning, Go bootcamp, Go instruktörledd, Helg Go utbildning, Kväll Go kurs, Go coaching, Go instruktör, Go tränare, Go kurs, Go klasser, Go on-site, Go privata kurser, Go en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!