Go kurser och utbildning

Go kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Go-utbildningskurser visar genom interaktiv diskussion och praktisk övning hur man programmerar med Go. Go-träning finns som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Go Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Go är ett open source-programmeringsspråk som utvecklats på Go ogle. I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig att använda Go avancerade funktioner. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Ställ in Go utvecklingsmiljön.
 • Förstå grunderna i Go programmeringsspråket.
 • Förstå och använda Go avancerade och kraftfulla funktioner.
 • Skapa mycket effektiva program med Go .
 • Börja göra webbutveckling med Go .
Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
28 timmar
En solid introduktion till Go språk för personer som känner till andra programmeringsspråk. Det fokuserar på praktisk aspekt av språket snarare än teori.
35 timmar
Go (Golang)  är ett öppet kod programmeringsspråk som utvecklats på Google. En av Go's populära användningsfall är Linux och Unix system programmering. I denna instruktörledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig grunderna i systemprogrammering med Go som de går igenom praktiska övningar utforska de olika egenskaperna av Go. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå grunderna i Go systemprogrammering Utveckla utvecklingsmiljön Go Skriva program i Go Använd både grundläggande och avancerade funktioner Go för Unix och Linux systemprogrammering Förstå och använda Go rutiner Skriv snabb och lätt kod med Go Skriv låg nivå nätverkskod med Go
Publiken
  programmerare Utvecklare
Format av kursen
  Delvis föreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praxis
28 timmar
Go (golang) är ett open source, statiskt typprogrammerat språk som skapats av Google Dess växande ekosystem, stabil arkitektur och starka bibliotek gör Go ett populärt val för att bygga skalbara, högpresterande webbtjänster och applikationer I den här instruktörsutbildningen, live-träning, kommer deltagarna att lära Gos kärnelement, syntax och kontrollstrukturer när de går igenom utvecklingen och implementeringen av en webbapplikationsapplikation Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Skapa en optimal Go-utvecklingsmiljö Struktur Go-kod för maximal läsbarhet Optimera prestanda för en Go-applikation Testa och felsöka en Go-applikation Implementera en webbapplikationsapplikation Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 timmar
Go är ett förfinat C-programmeringsspråk som inkluderar minnessäkerhet, strukturell typ och mer. gRPC är ett fjärrprocesssamtalssystem. Med gRPC kan användare bygga API och ansluta tjänster genom mikroservice-utformad arkitektur. Genom att använda Go och gRPC skapas routningssystem för automatiserad trafikstyrning. Den här instruktörsledda, liveutbildningen (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till webbutvecklare som vill bygga mikroservices och API med Go . I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Generera klient- och serverkod med gRPC-plugins.
 • Ge SSL-säkerhet för gRPC-applikationen.
 • Implementera avancerad streaming med anpassad API.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
28 timmar
Go (Golang) är ett bra språk för att bygga microservices på grund av dess små minnesfönster. Spring Cloud är en öppen källkod för lätta mikroservicer. I denna instruktörledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig hur man bygger mikroservicer med Go (Golang) och Spring Cloud. Format av kursen
  Delvis föreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praxis

Last Updated:

Helg Go kurs, kvällGo utbildning, Go bootcamp, Go instruktörledd, Helg Go utbildning, Kväll Go kurs, Go coaching, Go instruktör, Go tränare, Go kurs, Go klasser, Go on-site, Go privata kurser, Go en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions