Google kurser och utbildning

Google kurser och utbildning

Lär dig färdigheter som är redo för jobb för efterfrågade jobb med topputbildning och certifikat från Google. Online eller på plats, instruktörsledda live Google-utbildningskurser demonstreras genom interaktiva praktiska övningar som erbjuder flexibel utbildning på professionell nivå. Google-utbildningar är tillgängliga som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Google Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
28 timmar
Google BigQuery är en kraftfull serverlös datalagrings- och analysplattform som tillhandahåller verktyg för att söka och analysera stora datamängder, optimera frågeprestanda, integrera med andra GCP-tjänster och till och med bygga maskininlärningsmodeller.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till dataanalytiker på avancerad nivå som vill lära sig hur man använder Google BigQuery för dataförfrågningar, optimering och maskininlärning.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå grunderna för Google BigQuery och dess användning för dataanalys och cloud computing. Använd Google BigQuery för datahantering och komplexa SQL-frågor. Implementera frågeoptimeringsstrategier för att förbättra prestandan. Integrera BigQuery med andra Google Cloud-tjänster.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Google Kubernetes Engine är en värdbaserad Kubernetes-tjänst som fören klar distributionen och hanteringen av ett Kubernetes-kluster i Google Cloud.   i den här instruktörsledda Live-träningen får deltagarna lära sig att konfigurera och hantera en behållar miljö i produktions skala med Kubernetes i Google Cloud.   i slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Konfigurera och hantera Kubernetes på Google Cloud.
 • distribuera, hantera och skala ett Kubernetes-kluster.
 • distribuera behållarzed (docker) program på Google Cloud.
 • Migrera en befintlig Kubernetes miljö från lokalt till Google Cloud.
 • integrera Kubernetes med program vara från tredje part för kontinuerlig integrering (CI).
 • säkerställa hög tillgänglighet och haveri beredskap i Kubernetes.
format för kursen
 • interaktiv föreläsning och diskussion.
 • massor av övningar och praktik.
 • hands-on implementering i en Live-lab miljö.
kurs anpassnings alternativ
 • olika docker bilder kan användas som demos i denna utbildning (t. ex. nginx, MongoDB, Tomcat, etc.).
 • att begära specifika bilder eller någon annan anpassning för denna utbildning, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Google AdWords är en reklamplattform där annonser kan visas till webbanvändare. Med hjälp av Google AdWords kan användare nå potentiella kunder och öka företagets tillväxt. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till marknadsförare som vill använda Google AdWords för att starta marknadsföringskampanjer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Kör en Google AdWords kampanj som fångar högkvalitativa ledningar. Skapa en Google AdWords kampanj för att öka försäljningen. Genomföra en erbjudandestrategi för att dra nytta av reklamkostnader. Förbättra befintliga marknadsföringskampanjer med Google AdWords.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
7 timmar
Google Analytics är en webbanalys programvara för spårning och rapportering av webbplatsdata. Med hjälp av Google Analytics kan användare samla in insikter och fatta data-driven beslut för affärsverksamhet. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataanalytiker som vill använda Google Analytics för att spåra och rapportera webbplatsdata. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Konfigurera Google Analytics för att samla in webbplatsdata. Skapa och analysera rapporter. Få insikter och fatta data-driven beslut.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Google Apps Script är ett JavaScript-ramverk för ljusviktsutveckling i en G Suite-miljö. Med hjälp av Google Apps Script kan användarna utnyttja kraften i Google-produkter genom att automatisera uppgifter, ansluta Google-produkter till datakällor med mera. Den här lärarledda, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till webbutvecklare som vill använda Google Apps Script för att utvecklas i en G Suite-miljö. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Utveckla webbprogram med Google Apps Script.
 • Skapa tillägg för att utöka Google-produkter, till exempel Gmail.
 • Utföra systemadministrationsuppgifter.
 • Anslut till en datakälla från en Google-produkt.
Kursens format
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en live-lab miljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Google Cloud AutoML är en maskininlärning (ML) plattform som gör det möjligt för användare att bygga, träna och distribuera anpassade ML-modeller specifikt för sina affärsbehov. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataforskare, dataanalytiker och utvecklare som vill utforska AutoML produkter och funktioner för att skapa och implementera anpassade ML-utbildningsmodeller med minimal ansträngning. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Utforska AutoML produktlinjen för att genomföra olika tjänster för olika datatyper. Förbereda och märka datasets för att skapa anpassade ML-modeller. Utbilda och hantera modeller för att producera exakta och rättvisa maskininlärningsmodeller. Gör förutsägelser med hjälp av utbildade modeller för att möta affärsmål och behov.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Google Maps API är en tjänst som gör det möjligt för utvecklare att lägga till platsrelaterade funktioner och kartvisa i webbplatser och webbapplikationer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till utvecklare som vill förbättra sin webbplats eller webbapplikation genom att lägga till geolokationsfunktioner via Google Maps. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Inkludera en karta i en ny eller befintlig webbplats eller webbapplikation. Visa levande data som synkroniserar med den aktuella platsen. Skapa en mashup som innehåller Google Maps. Tillämpa bra CSS och JavaScript kodning praxis Skapa en anpassad karta för en ansökan.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Google kurs, kvällGoogle utbildning, Google bootcamp, Google instruktörledd, Helg Google utbildning, Kväll Google kurs, Google coaching, Google instruktör, Google tränare, Google kurs, Google klasser, Google on-site, Google privata kurser, Google en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions