JMeter kurser och utbildning

JMeter kurser och utbildning

Lokala instruktörer Live Apache JMeter-kurser visar genom interaktiv diskussion och handson-övning när det gäller att inrätta och implementera JMeter som en del av en övergripande teststrategi JMeter-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från JMeter

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Kursen behandlar avancerad testteknik för webbapplikationer. Det fokuserar på fullständig automation, scripting, integrering av tester med extern datakälla.
7 hours
Overview
Kursen omfattar skapandet och genomförandet av funktionell och enhetstestning med Apache JMeter, programmet för fri programtestning från The Apache Software Foundation Syftet med kursen är att tillåta organisationer att helt automatisera sina olika testkrav, vilket sparar tid, pengar och hjälper till att minimera risken för mänskligt fel vid testning Programmet undersöker koncepten att utforma och skapa testplaner för realworld webbapplikationer med Apache JMeter, inklusive funktionella regressions- och stresstestplaner Deltagarna kommer att lära sig att utforma testplaner för olika ändamål och använda de olika komponenterna och funktionerna inom JMeter till deras fördel, så att de kan automatisera testprocessen för webapplikationer .
14 hours
Overview
Detta är back-to-back JMeter Fundamentals och JMeter Advanced kurser som erbjuds tillsammans för bekvämlighet.

JMeter Fundamentals

Kursen omfattar skapandet och genomförandet av funktionell och enhetstestning med Apache JMeter, programmet för fri programtestning från The Apache Software Foundation. Syftet med kursen är att tillåta organisationer att helt automatisera sina olika testkrav, vilket sparar tid, pengar och hjälper till att minimera risken för mänskligt fel vid testning. Programmet undersöker koncepten att utforma och skapa testplaner för webbsändningar i verkliga världen med Apache JMeter, inklusive funktionella regressions- och stresstestplaner. Deltagarna kommer att lära sig att utforma testplaner för olika ändamål och använda de olika komponenterna och funktionerna inom JMeter till deras fördel, så att de kan automatisera testprocessen för webapplikationer.

JMeter Advanced

Kursen behandlar avancerad testteknik för webbapplikationer. Det fokuserar på fullständig automation, scripting, integrering av tester med extern datakälla.
7 hours
Overview
Kursen har skapats för testledare, testare, företagsanalytiker, designers, utvecklare, administratörer och alla som är intresserade av planering och prestanda för webbapplikationer. Den täcker hur man ställer in icke-funktionella krav, vilka indikatorer som är viktigast i specifika implementeringar, hur man skapar en prestandatestplan, implementerar den i JMeter, genomför den och analyserar resultaten.
35 hours
Overview
Kursen ger utbildning för hantering av testprojekt och ger praktisk erfarenhet av webbapplikationer, funktionell testautomatisering och cross-browser-testautomatisering med Selenium-testpaket Det introducerade också komplett jMeter Roughtly 2 days of JMeter och 3 days of Selen .
Helg JMeter kurser, Evening JMeter utbildning, JMeter boot camp, JMeter instructor-led, Helg JMeter kurs, KvällJMeter kurser, JMeter coaching, JMeter instruktör, JMeter tränare , JMeter träningskurser, JMeter klasser, JMeter on-site, JMeter privata kurser, JMeter one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!