Management Accounting kurser och utbildning

Management Accounting kurser och utbildning

Lokala instruktörsledande livsledning Redovisningskurser i Sverige.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Management Accounting läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
7 timmar
Översikt
GnuCash är en open source, dubbelriktad ekonomisk redovisningsprogram I den här instruktionsledda träningen lär deltagarna att lära sig hur man använder GnuCash för att hantera affärsredovisning och finansiera projekt och uppgifter Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Hantera finansiella och bokföringsuppgifter, inklusive fakturering, fakturering, betalningar, moms, rapportering etc Spåra bankkonton, lager, intäkter och kostnader Spåra flera konton i en multipla-affärsverksamhet Använd GnuCash för att hantera företagskonton för flera valutor Publik Revisorer bokhållare Företagsägare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
Översikt
Varför ska du delta?

Vi lever och arbetar på en alltmer global marknad som erbjuder möjligheter vid varje tur som vi måste ta. Men med dessa möjligheter kommer ökad konkurrens och de flesta komplexiteten förblir på plats. Att veta de bästa sätten att hitta och välja det mest lämpliga och konkurrenskraftiga priset för din produkt eller tjänster är avgörande för framgången och tillväxten för alla affärer. Den kunskap, teknik och strategier du får under vår träning gör att du kan öka lönsamheten och effektiviteten i ditt företag.

Förvandla teorin till praktiken:

Syftet med denna 1-dagars kurs är att förenkla och förklara de framgångsrika strategierna för prissättning. Du lämnar vår händelse mer självsäker och mer positiv för att fortsätta och expandera ditt företag. Vi kommer att förse dig med strategier och exempel på bästa praxis för att förbättra och utöka din kunskap om prissättning och göra dina planer och mål uppfyllda.

Vem ska delta?

Kursen är avsedd för försäljningschefer, marknadsförare, produktchefer, kontoansvariga, prisanalytiker och verkställande direktörer. Kursen är också avgörande för chefer som är ny på prissättning eller som har begränsad erfarenhet av ämnet.
Helg Management Accounting kurs, kvällManagement Accounting utbildning, Management Accounting bootcamp, Management Accounting instruktörledd, Helg Management Accounting utbildning, Kväll Management Accounting kurs, Management Accounting coaching, Management Accounting instruktör, Management Accounting tränare, Management Accounting kurs, Management Accounting klasser, Management Accounting on-site, Management Accounting privata kurser, Management Accounting en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!