Metabase kurser och utbildning

Metabase kurser och utbildning

Instruktörsledda live Metabase-utbildningar online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Metabase för att samla in, fråga och visualisera data för analys och rapportering av affärsintelligens. Metabasträning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Metabase Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Metabase är ett verktyg för öppen källa företagsintelligens (BI). Det ger ett enkelt och användarvänligt gränssnitt för att skapa och konfigurera data visualiseringar och dashboards. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller online) riktar sig till dataanalytiker och dataforskare som vill använda Metabase för att samla in, fråga och visualisera data för affärsintelligensanalys och rapportering. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och installera Metabase för att börja bygga data visualiseringar och dashboards. Lär dig hur du frågar, aggregerar och visualiserar data i Metabase. Använd funktionerna och verktygen i Metabase för att skriva SQL frågor. Bygg analytiska diagram och dashboards för att få affärs insikter. Känn de bästa praxis och tips om att använda Metabase och lösa vanliga problem.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Metabase kurs, kvällMetabase utbildning, Metabase bootcamp, Metabase instruktörledd, Helg Metabase utbildning, Kväll Metabase kurs, Metabase coaching, Metabase instruktör, Metabase tränare, Metabase kurs, Metabase klasser, Metabase on-site, Metabase privata kurser, Metabase en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions