Nginx kurser och utbildning

Nginx kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Nginx-utbildningar visar genom interaktiv diskussion och praktisk övning hur man installerar och konfigurerar Nginx-baserade webbservrar och hur man övervakar Nginx-serverns prestanda. Nginx-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Nginx Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
28 timmar
HTTP-webbservrar är mjukvaruapplikationer som levererar webbinnehåll till klienter över HTTP-protokollet. De kan hantera statiskt och dynamiskt innehåll, stödja olika webbramverk och språk och tillhandahålla olika funktioner och alternativ för webbutveckling och administration. Nginx, Apache och JBoss är tre populära och allmänt använda webbservrar, var och en med sina egna styrkor och svagheter.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till systemadministratörer på nybörjarnivå till medelnivå och webbutvecklare som vill använda HTTP-webbservrar för att vara värd för och betjäna webbapplikationer med Nginx, Apache och JBoss.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Nginx, Apache och JBoss webbservrar på Linux. Jämför och kontrastera funktioner och prestanda hos olika webbservrar. Använd webbservermoduler och plugins för att utöka funktionaliteten och säkerheten för webbservrar. Använd webbserververktyg och tekniker för att övervaka och felsöka webbserverproblem. Använd bästa metoder och rekommendationer för webbservern för att optimera webbserverns prestanda och säkerhet.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Kursen är avsedd för systemadministratörer som vill kunna konfigurera och övervaka webbservrar Det fokuserar båda på den allmänna teorin bakom HTTP och visar på praktiska sidan en särskild högpresterande webbserver, Nginx .
14 timmar
Nginx är populärt för användning som en webbserver. Andra användningsområden är Nginx som en belastningsutjämnare, omvänd proxy och framåt fullmakt. I denna instruktör-ledda, levande utbildning, kommer deltagarna att lära sig att maximera resultatet av Nginx som de ställer in, konfigurera, övervaka och felsöka Nginx för hantering av olika former av HTTP / TCP trafik. Ämnen som behandlas är hur du konfigurerar de viktigaste parametrarna i Nginx, OS och en virtuell maskin för att få maximalt värde av Nginx. Publik
 • Utvecklare
 • Systemadministratörer
Format för kursen
 • Del föreläsning, del diskussion, övningar och tunga praktisk övning
7 timmar
Tengine är en webbserver baserad på Nginx HTTP-servern. Det är ett föredraget val för högt trafikerade webbplatser. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till systemadministratörer som vill installera en Tengine som en webbserver eller omvänd proxy-server. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Tengine för att hantera HTTP / TCP-trafik. Kör Nginx som en belastningsbalans och omvänd proxy. Maximera prestanda för en webbplats genom att optimera Tengine, OS och den virtuella maskinen.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Nginx kurs, kvällNginx utbildning, Nginx bootcamp, Nginx instruktörledd, Helg Nginx utbildning, Kväll Nginx kurs, Nginx coaching, Nginx instruktör, Nginx tränare, Nginx kurs, Nginx klasser, Nginx on-site, Nginx privata kurser, Nginx en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions