Web Server kurser och utbildning

Web Server kurser och utbildning

Lokala instruktörledda webbserverns webbkurser i Sverige.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Web Server underkategorier

Web Server läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
28 timmar
Översikt
Denna kurs har skapats för webbplatsadministratörer, webbmaster eller någon som vill ställa in eller underhålla en webbserver.

Apache är den mest populära webbservern som används på internet. Det är Open Source-programvara och fungerar bra med annan Open Source-programvara som Linux och My SQL . Denna kurs visar hur man ställer in en enkel Apache-webbserver under Linux och hur man kan förbättra den till en fullt funktionell kommersiell webbserver som kan stödja sofistikerade webbplatser.
28 timmar
Översikt
- Skapade Linux / Unix-administratörer och utvecklare som är intresserade av att engagera sig i LInux / Unix-servrar
- Även nybörjare, som har den grundläggande färdigheten och kunskapen om Linux , kan komma ikapp med den här kursen bara om du följer instruktörens laboratorium och förklaring i detalj.
- Denna kurs är avsedd att öva tillräckligt med att hantera Linux servrar och för att visa att det är mycket lätt att förstå Linux / Unix-servrar.
- Kursen kommer att levereras till publiken med 40% föreläsningar, 50% labb och 10% frågor och svar. Den här femdagars kursen betonar starkt labbbaserade aktiviteter.
- Du lär dig hur du distribuerar och hanterar Top 4 Linux servrar som tillhandahåller mycket användbara nätverkstjänster till en uppdragskritisk företagsmiljö.
- Det kan levereras vid valfri distribution (Fedora, CentOS används ofta)
21 timmar
Översikt
Kursen är avsedd för systemadministratörer som vill kunna konfigurera och övervaka webbservrar Det fokuserar båda på den allmänna teorin bakom HTTP och visar på praktiska sidan en särskild högpresterande webbserver, Nginx .
21 timmar
Översikt
Lärar deltagarna grundläggande för att administrera IIS 7 och applikationer på .NET-plattformen.

Kursen är en blandning av föreläsningar och praktiska övningar. Delegaterna lär sig genom att göra, med omedelbara möjligheter att tillämpa materialet de lär sig till verkliga problem.
21 timmar
Översikt
Lärar deltagarna grundläggande för att administrera IIS 8 och applikationer på .NET-plattformen.
Kursen är en blandning av föreläsningar och praktiska övningar. Delegaterna lär sig genom att göra, med omedelbara möjligheter att tillämpa materialet de lär sig till verkliga problem.
7 timmar
Översikt
Enterprise Java utveckling behöver inte vara tungvikts- och myrdriven. Lär dig att kringgå komplexiteten i att installera och underhålla en fristående webbbehållare. Lär dig istället hur du bäddar in webbservern i din applikation med den inbäddade Jetty .

"Distribuera inte din ansökan i Jetty , sätt ut Jetty i din ansökan!"

Några av de ämnen som behandlas i denna instruktörsledda, liveutbildning inkluderar:

- Instantiating Jetty som en POJO (Plain Old Java Object)
- Ersätter Tomcat med Jetty för Spring Boot integration
- Distribuera automatiskt inbäddad Jetty med Maven

Begär den här kursen nu!

Publik

- utvecklare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
14 timmar
Översikt
Lighttpd är en säker, snabb, kompatibel och mycket flexibel open-source webbserver som har optimerats för miljöer med hög prestanda. Det har ett mycket lågt minneavtryck jämfört med andra webbservrar och tar hand om CPU-belastning. Dess avancerade funktionsuppsättning (FastCGI, CGI, Auth, Output-Compression, URL-Omskrivning och många fler) gör lighttpd till ett utmärkt val för högpresterande webbapplikationer.

I denna instruktörsledda live-kurs täcker vi det väsentliga att installera, konfigurera, säkra, optimera och hantera en Lighttpd-server. Diskussioner är interaktiva och övningar genomförs av alla deltagare.

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, tung praktisk övning.
7 timmar
Översikt
Undertow är en lätt webbserver skrivet i Java Den används av JBoss WilfFly internt och är populär som en inbäddad webbserver för JVM-baserade applikationer I kursen kommer deltagarna att lära sig hur man konfigurerar en Undertow webbserver som en fristående och inbäddad webbserver I slutet av kursen kommer deltagarna att ha en förståelse för Undertows arkitektur, funktioner och förmågor och kunna: Implementera och hantera en Undertow-server i fristående och inbäddat läge Bädda Intow till programkod med hjälp av Undertows inbäddade API Integrera Undertow till en Wildfly Application Server Ställ in Undertow som den inbäddade servletbehållaren för Spring Boot Publik Systemadministratörer Enterprise webbapplikationsutvecklare DevOps engineers utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
Översikt
Lack är en omvänd proxy för innehållstunga dynamiska webbplatser. Till skillnad från Squid, som ursprungligen var en cache på klientsidan, eller Apache och nginx, som är webbservrar, designades Varnish som en HTTP-accelerator. Lack fokuserar uteslutande på HTTP, till skillnad från andra proxyservrar som stöder FTP, SMTP och andra nätverksprotokoll. Lack används av Wiki pedia, The New York Times, Facebook och Twitter, bland andra högprofilerade webbplatser.

I den här kursen kommer deltagarna att lära sig om Varnishs funktioner och cache-tillvägagångssätt medan de tränar i installationen och konfigurationen av en fernissproxy på Linux . Kursen börjar med en förnyelse av viktiga nätverksprinciper, gräver sedan i inställnings- och konfigurationsämnen och rör sig stadigt mot komplexa implementationer. I slutet av utbildningen kommer deltagarna att förstå när och var det är vettigt att distribuera Varnish och kommer att ha nödvändig praxis för att distribuera sina egna Proxy-lösningar från Varnish.

Publik

- Nätverkstekniker
- Nätverksdesigners
- Systemadministratörer

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, tung praktisk övning och implementering, ibland frågning för att mäta framsteg
Helg Web Server kurs, kvällWeb Server utbildning, Web Server bootcamp, Web Server instruktörledd, Helg Web Server utbildning, Kväll Web Server kurs, Web Server coaching, Web Server instruktör, Web Server tränare, Web Server kurs, Web Server klasser, Web Server on-site, Web Server privata kurser, Web Server en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!