Web Server kurser och utbildning

Web Server kurser och utbildning

Online eller onsite, instruktör-ledda live Web Server utbildningar demonstrera genom interaktiv praktisk praxis grunderna och avancerade begreppen i Web Server.

Web Server utbildning finns som "online live utbildning" eller "onsite live utbildning". Online live utbildning (aka "remote live utbildning") genomförs genom en interaktiv, fjärrskrivbord. Onsite live utbildning kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverigeeller i NobleProg företags utbildningscentra i Sverige.

NobleProg – Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Web Server läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Lighttpd är en säker, snabb, kompatibel och mycket flexibel open-source webbserver som har optimerats för miljöer med hög prestanda. Det har ett mycket lågt minneavtryck jämfört med andra webbservrar och tar hand om CPU-belastning. Dess avancerade funktionsuppsättning (FastCGI, CGI, Auth, Output-Compression, URL-Omskrivning och många fler) gör lighttpd till ett utmärkt val för högpresterande webbapplikationer. I denna instruktörsledda live-kurs täcker vi det väsentliga att installera, konfigurera, säkra, optimera och hantera en Lighttpd-server. Diskussioner är interaktiva och övningar genomförs av alla deltagare. Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, tung praktisk övning.
7 timmar
Lack är en omvänd proxy för innehållstunga dynamiska webbplatser. Till skillnad från Squid, som ursprungligen var en cache på klientsidan, eller Apache och nginx, som är webbservrar, designades Varnish som en HTTP-accelerator. Lack fokuserar uteslutande på HTTP, till skillnad från andra proxyservrar som stöder FTP, SMTP och andra nätverksprotokoll. Lack används av Wiki pedia, The New York Times, Facebook och Twitter, bland andra högprofilerade webbplatser. I den här kursen kommer deltagarna att lära sig om Varnishs funktioner och cache-tillvägagångssätt medan de tränar i installationen och konfigurationen av en fernissproxy på Linux . Kursen börjar med en förnyelse av viktiga nätverksprinciper, gräver sedan i inställnings- och konfigurationsämnen och rör sig stadigt mot komplexa implementationer. I slutet av utbildningen kommer deltagarna att förstå när och var det är vettigt att distribuera Varnish och kommer att ha nödvändig praxis för att distribuera sina egna Proxy-lösningar från Varnish. Publik
 • Nätverkstekniker
 • Nätverksdesigners
 • Systemadministratörer
Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, tung praktisk övning och implementering, ibland frågning för att mäta framsteg
21 timmar
Kursen är avsedd för systemadministratörer som vill kunna konfigurera och övervaka webbservrar Det fokuserar båda på den allmänna teorin bakom HTTP och visar på praktiska sidan en särskild högpresterande webbserver, Nginx .
7 timmar
Undertow är en lätt webbserver skrivet i Java Den används av JBoss WilfFly internt och är populär som en inbäddad webbserver för JVM-baserade applikationer I kursen kommer deltagarna att lära sig hur man konfigurerar en Undertow webbserver som en fristående och inbäddad webbserver I slutet av kursen kommer deltagarna att ha en förståelse för Undertows arkitektur, funktioner och förmågor och kunna: Implementera och hantera en Undertow-server i fristående och inbäddat läge Bädda Intow till programkod med hjälp av Undertows inbäddade API Integrera Undertow till en Wildfly Application Server Ställ in Undertow som den inbäddade servletbehållaren för Spring Boot Publik Systemadministratörer Enterprise webbapplikationsutvecklare DevOps engineers utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
Gunicorn (Green Unicorn) är en Python WSGI (Web Server Gateway Interface) HTTP Server som förhandsförfrågningar från en webbserver (Apache, NGINX, etc.) till en Python webbapplikation eller ram i bakgrunden. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till ingenjörer som vill implementera en snabb, resursljus Gunicorn-server för att köra Python webbapplikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Gunicorn. Förstå byggblock för att utföra en Python webbapplikation Förklara Gunicorn's roll och hur det jämför med Java's Servlet API. Integrera Gunicorn med en mängd Python webbramar.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Lärar deltagarna grundläggande för att administrera IIS 7 och applikationer på .NET-plattformen. Kursen är en blandning av föreläsningar och praktiska övningar. Delegaterna lär sig genom att göra, med omedelbara möjligheter att tillämpa materialet de lär sig till verkliga problem.
21 timmar
Lärar deltagarna grundläggande för att administrera IIS 8 och applikationer på .NET-plattformen.
Kursen är en blandning av föreläsningar och praktiska övningar. Delegaterna lär sig genom att göra, med omedelbara möjligheter att tillämpa materialet de lär sig till verkliga problem.
28 timmar
Microsoft IIS (Internet Information Services) är en webbserver för webbhotell och annat innehåll. Den använder en GUI (grafisk användargränssnitt) för att hantera webbplatser och användare. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till systemadministratörer som vill använda en Windows-baserad webbserver för att värma en webbplats eller webbapplikation. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installation av [ 0 ] Konfigurera Microsoft IIS för att köra webbapplikationer, streamingmedier, Exchange, SharePoint, etc. Säkerhet en web server's data och användare.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
In this instructor-led, live training in Sverige, participants will learn how to maximize the performance of Nginx as they set up, configure, monitor and troubleshoot Nginx for handling various forms of HTTP / TCP traffic. Topics covered include how to configure the most important parameters in Nginx, the OS and a virtual machine to gain maximum value out of Nginx.
7 timmar
Tengine är en webbserver baserad på Nginx HTTP-servern. Det är ett föredraget val för högt trafikerade webbplatser. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till systemadministratörer som vill installera en Tengine som en webbserver eller omvänd proxy-server. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Tengine för att hantera HTTP / TCP-trafik. Kör Nginx som en belastningsbalans och omvänd proxy. Maximera prestanda för en webbplats genom att optimera Tengine, OS och den virtuella maskinen.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
28 timmar
Denna kurs har skapats för webbplatsadministratörer, webbmaster eller vem som helst som vill installera eller upprätthålla en webbserver. Apache är den mest populära webbservern som används på Internet. Det är Open Source-programvara och fungerar bra med andra Open Source-program som Linux och MySQL. Kursen visar hur man konfigurerar en enkel Apache Web server under Linux och hur man förbättrar den till en fullt funktionell kommersiell web server som kan stödja sofistikerade webbplatser.
28 timmar
 • Skapade Linux / Unix-administratörer och utvecklare som är intresserade av att engagera sig i LInux / Unix-servrar
 • Även nybörjare, som har den grundläggande färdigheten och kunskapen om Linux , kan komma ikapp med den här kursen bara om du följer instruktörens laboratorium och förklaring i detalj.
 • Denna kurs är avsedd att öva tillräckligt med att hantera Linux servrar och för att visa att det är mycket lätt att förstå Linux / Unix-servrar.
 • Kursen kommer att levereras till publiken med 40% föreläsningar, 50% labb och 10% frågor och svar. Den här femdagars kursen betonar starkt labbbaserade aktiviteter.
 • Du lär dig hur du distribuerar och hanterar Top 4 Linux servrar som tillhandahåller mycket användbara nätverkstjänster till en uppdragskritisk företagsmiljö.
 • Det kan levereras vid valfri distribution (Fedora, CentOS används ofta)
7 timmar
Enterprise Java utveckling behöver inte vara tungvikts- och myrdriven. Lär dig att kringgå komplexiteten i att installera och underhålla en fristående webbbehållare. Lär dig istället hur du bäddar in webbservern i din applikation med den inbäddade Jetty . "Distribuera inte din ansökan i Jetty , sätt ut Jetty i din ansökan!" Några av de ämnen som behandlas i denna instruktörsledda, liveutbildning inkluderar:
 • Instantiating Jetty som en POJO (Plain Old Java Object)
 • Ersätter Tomcat med Jetty för Spring Boot integration
 • Distribuera automatiskt inbäddad Jetty med Maven
Begär den här kursen nu! Publik
 • utvecklare
Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
14 timmar
Socket.IO är en JavaScript-bibliotek som möjliggör realtidskommunikation mellan servrar och webbklienter. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till nätverksingenjörer som vill använda Socket.IO för att skapa verkliga webbapplikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in en realtid webbapp mellan en Express server och en webbläsare. Skicka och ta emot objekt på ett tvärriktat sätt mellan webbklienter och servrar. Skapa rör till en webbläsare från en server för streamingdata.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Web Server kurs, kvällWeb Server utbildning, Web Server bootcamp, Web Server instruktörledd, Helg Web Server utbildning, Kväll Web Server kurs, Web Server coaching, Web Server instruktör, Web Server tränare, Web Server kurs, Web Server klasser, Web Server on-site, Web Server privata kurser, Web Server en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions