Web Server kurser och utbildning

Web Server kurser och utbildning

Lokala instruktörledda webbserverns webbkurser i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Web Server underkategorier

Kursplaner från Web Server

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Kursen har skapats för webbplatsadministratörer, webbmasters eller alla som vill skapa eller behålla en webbserver Apache är den mest populära webbservern som används på internet Det är Open Source-programvara och fungerar bra med andra Open Source-program som Linux och MySQL Kursen visar hur man skapar en enkel Apache webbserver under Linux och hur man förbättrar den till en fullt fungerande kommersiell webbserver som kan stödja sofistikerade webbplatser .
28 hours
Overview
- Skapade Linux / Unix-administratörer och utvecklare som är intresserade av att bli involverade i LInux / Unix-servrar
- Även nybörjare, som har grundläggande färdigheter och kunskaper om Linux, kan komma ikapp med kursen bara om du följer instruktörens labb och förklaring i detalj.
- Kursen är avsedd att träna tillräckligt med hantering av Linux-servrar och för att visa att det är mycket lätt att förstå Linux / Unix-servrar.
- Kursen kommer att levereras till publik med 40% föreläsningar, 50% laboratorier och 10% Q & A. Denna femdagars kurs understryker starkt labbaserade aktiviteter.
- Du lär dig att distribuera och hantera Top 4 Linux-servrar som erbjuder mycket användbara nätverkstjänster till en missionskritisk företagsmiljö.
- Det kan levereras på någon distribution (Fedora, CentOS används vanligtvis)
21 hours
Overview
Kursen är avsedd för systemadministratörer som vill kunna konfigurera och övervaka webbservrar Det fokuserar båda på den allmänna teorin bakom HTTP och visar på praktiska sidan en särskild högpresterande webbserver, Nginx .
21 hours
Overview
Undervisar deltagarna i grunden för att administrera IIS 7 och applikationer påNET-plattformen Kursen är en blandning av föreläsningar och handsonövningar Delegater lär sig genom att göra, med omedelbara möjligheter att tillämpa det material de lär sig på realworld-problem .
21 hours
Overview
Undervisar deltagarna i grunden för att administrera IIS 8 och applikationer på .NET-plattformen.
Kursen är en blandning av föreläsningar och praktiska övningar. Delegater lär sig genom att göra, med omedelbara möjligheter att tillämpa det material de lär sig att verkliga problem.
7 hours
Overview
Enterprise Java-utveckling behöver inte vara tungvikt och Antdriven Lär dig att kringgå komplexiteten att upprätta och behålla en fristående webbehållare Lär dig istället hur du lägger in webbservern i din applikation med inbyggd brygga "Sätt inte in din ansökan i bryggan, sätt in bryggan i din ansökan!" Några av de ämnen som omfattas av denna instruktörsledning, direktutbildning innefattar: Instantiating Pier som en POJO (Vanligt gammalt Java-objekt) Byte av Tomcat med brygga för att integrera våren Boot Automatiserar automatiskt inbyggd brygga med Maven Begär denna kurs nu! Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 hours
Overview
lighttpd är en säker, snabb, kompatibel, och mycket flexibel öppen källkod webb-server som har optimerats för högpresterande miljöer. Den har ett mycket lågt minnes avtryck jämfört med andra webb servrar och tar hand om CPU-belastningen. Dess avancerade funktions uppsättning (FastCGI, CGI, auth, output-Compression, URL-omskrivning och många fler) gör lighttpd ett utmärkt val för högpresterande webb applikationer.

i denna instruktörsledda, levande kurs, vi täcker de viktigaste för att installera, konfigurera, säkra, optimera och hantera en lighttpd-server. Diskussionerna är interaktiva och övnings övningar utförs av alla deltagare.

format för kursen

- del föreläsning, del diskussion, tung praktisk praxis.
7 hours
Overview
Undertow är en lätt webbserver skrivet i Java Den används av JBoss WilfFly internt och är populär som en inbäddad webbserver för JVM-baserade applikationer I kursen kommer deltagarna att lära sig hur man konfigurerar en Undertow webbserver som en fristående och inbäddad webbserver I slutet av kursen kommer deltagarna att ha en förståelse för Undertows arkitektur, funktioner och förmågor och kunna: Implementera och hantera en Undertow-server i fristående och inbäddat läge Bädda Intow till programkod med hjälp av Undertows inbäddade API Integrera Undertow till en Wildfly Application Server Ställ in Undertow som den inbäddade servletbehållaren för Spring Boot Publik Systemadministratörer Enterprise webbapplikationsutvecklare DevOps engineers utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 hours
Overview
Larn är en omvänd proxy för contentheavy dynamiska webbplatser Till skillnad från bläckfisk, som ursprungligen var en clientside cache, eller Apache och nginx, som är webbservrar, var Varnish utformad som en HTTP-accelerator Lack är inriktad uteslutande på HTTP, till skillnad från andra proxyservrar som stöder FTP, SMTP och andra nätverksprotokoll Lack används av Wikipedia, New York Times, Facebook och Twitter, bland andra högprofilwebbplatser Under kursen kommer deltagarna att lära sig om Varnishs funktioner och caching-tillvägagångssätt samtidigt som de övar i installationen och konfigurationen av en Larnproxy på Linux Kursen börjar med en uppdatering på viktiga nätverksprinciper, sedan gräver i installations- och konfigurationsämnen och går stadigt mot komplexa implementeringar Vid slutet av träningen kommer deltagarna att förstå när och var det vettigt att distribuera Varnish och kommer att ha nödvändig övning för att distribuera sina egna Larn proxy-lösningar Publik Nätverkstekniker Nätverksdesigners Systemadministratörer Kursens format Delföreläsning, deldiskussion, tung handson övning och implementering, tillfällig quizing att mäta framsteg .
Helg Web Server kurser, Evening Web Server utbildning, Web Server boot camp, Web Server instructor-led, Helg Web Server kurs, KvällWeb Server kurser, Web Server coaching, Web Server instruktör, Web Server tränare , Web Server träningskurser, Web Server klasser, Web Server on-site, Web Server privata kurser, Web Server one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!