Pandas kurser och utbildning

Pandas kurser och utbildning

Pandas-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Pandas för att utföra dataanalys, prediktiv analys och maskininlärning. Pandas träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. Pandas är också känd som Python Pandas. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Pandas Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Pandas är ett Python-paket som tillhandahåller datastrukturer för att arbeta med strukturerade (tabulära, multidimensionella, potentiellt heterogena) och tidsseriedata .
14 timmar
Pandas är en Python bibliotek för datahantering och analys. Med hjälp av Pandas kan användare utföra prediktiv analys genom maskininlärning. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till datavetenskapsmän som vill använda Pandas för att förforma prediktiv analys med maskininlärning. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Utför data kämpar i Python. Utföra ETL-operationer för maskininlärning. Skapa data visualiseringar med Pandas
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Modin är ett parallellt dataramsystem utformat för att påskynda Pandas arbetsflöden. Det kan användas för att hantera stora dataset, leverera Ray eller Dask som bakgrundsramen för distribuerad datavetenskap i Python. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till data forskare och utvecklare som vill använda Modin för att bygga och genomföra parallella beräkningar med Pandas för snabbare dataanalys. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga miljön för att börja utveckla Pandas arbetsflöden i skala med Modin. Förstå egenskaperna, arkitekturen och fördelarna med Modin. Förstå skillnaderna mellan Modin, Dask och Ray. Utför Pandas operationer snabbare med Modin. Implementera hela Pandas API och funktioner.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Pandas kurs, kvällPandas utbildning, Pandas bootcamp, Pandas instruktörledd, Helg Pandas utbildning, Kväll Pandas kurs, Pandas coaching, Pandas instruktör, Pandas tränare, Pandas kurs, Pandas klasser, Pandas on-site, Pandas privata kurser, Pandas en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions