Pattern Recognition kurser och utbildning

Pattern Recognition kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda mönsterutbildningskurser för kön visar genom interaktiva diskussioner och handson övning av grunden och avancerade ämnen för mönsterigenkänning Mönsterigenkänningsträning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Pattern Recognition läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
Denna instruktörsledda, livekurs ger en introduktion till området mönsterigenkänning och maskininlärning. Den berör praktiska tillämpningar inom statistik, datavetenskap, signalbehandling, datorvision, data mining och bioinformatik.

Kursen är interaktiv och innehåller massor av praktiska övningar, instruktöråterkoppling och testning av förvärvade kunskaper och färdigheter.
14 timmar
Översikt
Mönstermatchning är en teknik som används för att hitta specifika mönster i en bild. Det kan användas för att bestämma förekomsten av specificerade egenskaper i en inspelad bild, till exempel den förväntade etiketten på en defekt produkt på en fabriksrad eller de specificerade måtten på en komponent. Det skiljer sig från " Pattern Recognition " (som känner igen allmänna mönster baserat på större samlingar av relaterade prover) eftersom det specifikt dikterar vad vi letar efter och sedan berättar om det förväntade mönstret finns eller inte.

Kursformat

- Denna kurs introducerar de metoder, teknologier och algoritmer som används inom området för mönstermatchning eftersom det gäller Machine Vision .
Helg Pattern Recognition kurs, kvällPattern Recognition utbildning, Pattern Recognition bootcamp, Pattern Recognition instruktörledd, Helg Pattern Recognition utbildning, Kväll Pattern Recognition kurs, Pattern Recognition coaching, Pattern Recognition instruktör, Pattern Recognition tränare, Pattern Recognition kurs, Pattern Recognition klasser, Pattern Recognition on-site, Pattern Recognition privata kurser, Pattern Recognition en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!