Pattern Recognition kurser och utbildning

Pattern Recognition kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda mönsterutbildningskurser för kön visar genom interaktiva diskussioner och handson övning av grunden och avancerade ämnen för mönsterigenkänning Mönsterigenkänningsträning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Pattern Recognition

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
denna instruktörsledda, levande kurs ger en introduktion till området för mönster igenkänning och maskin inlärning. Den berör praktiska tillämpningar inom statistik, data vetenskap, signal behandling, datorseende, datainbrytning och bioinformatik.

kursen är interaktiv och innehåller massor av praktiska övningar, instruktörsfeedback, och testning av kunskaper och färdigheter som förvärv ATS.
14 hours
Overview
mönster matchning är en teknik som används för att lokalisera angivna mönster i en bild. Den kan användas för att fastställa förekomsten av specificerade egenskaper i en avbildning, till exempel den förväntade etiketten på en defekt produkt i en fabriks linje eller de angivna dimensionerna för en komponent. Det skiljer sig från "mönster igenkänning" (som erkänner allmänna mönster baserat på större samlingar av relaterade prover) i att det specifikt dikterar vad vi söker, sedan berättar om det förväntade mönstret existerar eller inte.

format för kursen

- denna kurs introducerar de metoder, tekniker och algoritmer som används inom området mönster matchning som det gäller machine vision.

Kommande utbildning från Pattern Recognition

Helg Pattern Recognition kurser, Evening Pattern Recognition utbildning, Pattern Recognition boot camp, Pattern Recognition instructor-led, Helg Pattern Recognition kurs, KvällPattern Recognition kurser, Pattern Recognition coaching, Pattern Recognition instruktör, Pattern Recognition tränare , Pattern Recognition träningskurser, Pattern Recognition klasser, Pattern Recognition on-site, Pattern Recognition privata kurser, Pattern Recognition one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!