SaltStack kurser och utbildning

SaltStack kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Saltstack (Salt for Short) kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson-övningar hur man centralt administrerar och hanterar flera servermiljöer Saltstack träning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

SaltStack läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Saltstack (Salt för kort) är öppen källkodsprogramvara utvecklad för att automatisera konfigurationen av serversystem. Under denna kurs lär du dig att centralt administrera och hantera flera servermiljöer.

Kursen kommer att vara en bra blandning av presentationer, exempel och labbövningar så att du omedelbart kan tillämpa det du har lärt dig.
21 timmar
Översikt
Saltstack (Salt för kort) är öppen källkodsprogramvara utvecklad för att automatisera konfigurationen av serversystem. Under denna kurs lär du dig att centralt administrera och hantera flera servermiljöer.

Den här instruktörsledda, levande träningen kommer att vara en bra blandning av presentationer, exempel och labbövningar så att du omedelbart kan tillämpa det du har lärt dig.
14 timmar
Översikt
SaltStack (eller Salt) är ett Python baserat, open source-konfigurationshanteringsverktyg för att automatisera tillhandahållandet av hårdvara och programvara i en IT-miljö. SaltStack är populärt som ett orkestreringsverktyg i moln- och IT-operativa miljöer.

I denna instruktörsledda, liveträning (på plats eller fjärrkontroll) kommer deltagarna att lära sig att distribuera SaltStack när de tränar praktiskt på installation, konfiguration, tillhandahållande, optimering och felsökning av en samling servrar i en simulerad molnmiljö.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera Saltstack
- Automatisera administrativa uppgifter relaterade till infrastruktur
- Tillhandahålla och hantera nya kod- och applikationspaket
- Skapa återanvändbara konfigurationsmallar
- Använd SaltStack att övervaka dina system
- Utveckla strategier för att optimera infrastrukturen
- SaltStack och miljöproblem

Publik

- Systemadministratörer
- DevOps ingenjörer

Format Kursens

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

anteckningar

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
Helg SaltStack kurs, kvällSaltStack utbildning, SaltStack bootcamp, SaltStack instruktörledd, Helg SaltStack utbildning, Kväll SaltStack kurs, SaltStack coaching, SaltStack instruktör, SaltStack tränare, SaltStack kurs, SaltStack klasser, SaltStack on-site, SaltStack privata kurser, SaltStack en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!