Configuration Management kurser och utbildning

Configuration Management kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda Live Configuration Management-kurser visar genom interaktiv diskussion och handson-övning hur man utför effektiv konfigurationshantering Konfigurationshanteringsträning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Configuration Management underkategorier

Kursplaner från Configuration Management

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
Kursen är avsedd för organisationer som redan använder marionett- eller systemadministratörer som vill implementera marionetten som en ny lösning.

Kursen levereras över 3 dagar och innebär en blandning av både presentationer och övningar. När du är klar kommer du att kunna distribuera en grundläggande systemkonfiguration för marionett i en Master-Client-miljö.
21 hours
Overview
Kursen är avsedd för erfarna systemadministratörer och utvecklare som vill implementera Dockning Automation i komplexa miljöer.

När du är klar kommer du att kunna distribuera en komplex systemkonfiguration för dukkmiljö i en flera Masters-Client-miljöer.
14 hours
Overview
Kursen är avsedd att ge ingenjörer som för närvarande använder Ansible kunskaper om de djupare och mer specialiserade områdena som är inblandade i det Syftet med workshopen är att ge en större förståelse för vad som händer under "huven", hur Ansible kan användas i applikationsutvecklingens livscykel och hur Ansible kan skräddarsys för skalade och företagsmiljöer .
7 hours
Overview
Ansible löser problemet: "Vi har den serverkonfiguration vi vill ha, vi har lagt in tiden att räkna ut det, nu hur ska vi automatisera allt det?" .
21 hours
Overview
Kursen har skapats för systemadministratörer som vill automatisera system- och applikationskonfigurationshantering med Ansible Kursen fokuserar mest på Linux / Unix-servrar .
14 hours
Overview
Denna 2-dagars kurs demonstrerar genom handson öva chefs grundläggande, ett konfigureringsverktyg och hur man använder chefen för infrastrukturautomatisering .
14 hours
Overview
Saltstack (Salt för kort) är öppen källkodsprogramvara utvecklad för att automatisera konfigurationen av serverns system. Under kursen lär du dig att hantera och hantera flera servermiljöer centralt.

Kursen kommer att vara en bra blandning av presentationer, exempel och labövningar så att du omedelbart kan tillämpa det du har lärt dig.
21 hours
Overview
Saltstack (Salt för kort) är öppen källkodsprogramvara utvecklad för att automatisera konfigurationen av serverns system Under kursen lär du dig att hantera och hantera flera servermiljöer centralt Kursen kommer att vara en bra blandning av presentationer, exempel och labövningar så att du omedelbart kan tillämpa det du har lärt dig .
14 hours
Overview
SaltStack (eller Salt) är ett Python-baserat, open source konfigurationshanteringsverktyg för att automatisera tillhandahållandet av hårdvara och mjukvara i en IT-miljö SaltStack är populärt som ett orkestreringsverktyg i moln och IT-operativa miljöer I den här instruktionsledningen, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) kommer deltagarna att lära sig att distribuera SaltStack, eftersom de ökar handson-konfigurationen, konfigurationen, tillhandahållandet, optimering och felsökning av en samling servrar i en simulerad molnmiljö Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Installera och konfigurera Saltstack Automatisera administrativa uppgifter relaterade till infrastruktur Leverera och hantera nya kod- och applikationspaket Skapa återanvända konfigurationsmallar Använd SaltStack för att övervaka dina system Utveckla strategier för att optimera infrastrukturen Felsök SaltStack- och miljöproblem Publik Systemadministratörer DevOps ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning anteckningar För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
7 hours
Overview
Vagrant är ett virtualiseringsverktyg för open source för att automatisera tillhandahållandet av virtuella maskiner Genom att eliminera den manuella processen möjliggör Vagrant det omedelbara skapandet av ett nästan obegränsat antal virtuella maskiner I den här utbildningen kommer deltagarna att lära sig Vagrants grundläggande begrepp och hur man implementerar Vagrant i en levande arbetsmiljö Publik Software Engineers, utvecklare och programmerare Systemadministratör DevOps, IT Operations, Development Support Kursens format Efter en kort introduktion till virtualiseringstilldelning utför deltagarna övningar för att distribuera Vagrant i en levande miljö .
Helg Configuration Management kurser, Evening Configuration Management utbildning, Configuration Management boot camp, Configuration Management instructor-led, Helg Configuration Management kurs, KvällConfiguration Management kurser, Configuration Management coaching, Configuration Management instruktör, Configuration Management tränare , Configuration Management träningskurser, Configuration Management klasser, Configuration Management on-site, Configuration Management privata kurser, Configuration Management one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!