Scrum.org kurser och utbildning

Scrum.org kurser och utbildning

Lokala utbildningar med en tränare från Scrum.org i Sverige.

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Scrum.org läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Den tvådagarnas professionella kursen Scrum Master II (PSM II) är en avancerad klass som utformas för att stödja Scrum Masters i sin yrkesutveckling. I motsvarande av den professionella kursen Scrum Mestern (PSM) som fokuserar på hur man använder Scrum, Scrum rammet och rollen för Scrum Mästern är PSM II en avancerad kurs som hjälper studenter att förstå de ståndpunkter som karakteriserar en effektiv Scrum Mäster och tjänareleder. Klassen djup i hur Scrum Masters tjänar Scrum team, produktägaren och organisationen. Studenterna kommer att lära sig om områden som krävs för att öka som en framgångsrik Scrum Mäster som hur principerna och värderna för Scrum hjälp Guide Scrum Mästarna i de beslut som de fattar och hur Scrum Mästern kan hjälpa att förändra miljön för Scrum team och skapa vilka villkoren för att försvinna sig. Studenterna kommer också att utforska relaterade praxis och färdigheter som kommer att göra dem möjlighet att ha de rätta typ av samtal och hur man kan tillämpa dem att bli bättre Scrum Mästar. Under hela klassen kommer din PST att ge historier, övningar, förenklande tekniker (t.ex. “Libration Strukturer ”), resurser och mer.Studenterna utmanas att tänka inom ramen för Scrum, de underliggande principerna och värderna, och hur de hjälper att styra Scrum Mästarna i de beslut som de fattar. Studenterna kommer också att utforska vilka praxis, verktyg, färdigheter och ståndpunkter gör en effektiv Scrum Mäster.
  Förstå vad Scrum Herren kan göra för att stödja utvecklingsgrupper och produktägare för att bli mer effektivare. Utforska hur man kan hjälpa att förändra miljön och göra det mer bättre för Scrum team för att vara framgångsrik med större agilitet. Ge tips och tekniker för Scrum Mästern att arbeta med resten av organisationen för att stödja deras Scrum team.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
CertificationsbedömningarAlla deltagare att fullständiga professionella  Scrum Master II-kursen kommer att få ett lösenord   försök att försöka försöka   Professional Scrum Master II  (PSM II)  bedömning.  PSM II & nbsp;klass deltagar som försöker utvärderingen av PSM II inom 14 dagar efter att få sitt fria lösenord och inte poängs minst 85% kommer att beviljas en 2 andra försök till inga ytterligare kostnader.  Inställningar för anpassning av kurs
  För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Scrum.org kurs, kvällScrum.org utbildning, Scrum.org bootcamp, Scrum.org instruktörledd, Helg Scrum.org utbildning, Kväll Scrum.org kurs, Scrum.org coaching, Scrum.org instruktör, Scrum.org tränare, Scrum.org kurs, Scrum.org klasser, Scrum.org on-site, Scrum.org privata kurser, Scrum.org en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions