Serverless Framework kurser och utbildning

Serverless Framework kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Serverless Framework-utbildningskurser visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Serverless Framework för att skapa och distribuera mikrotjänstapplikationer. Serverless Framework-utbildning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Serverless Framework Subcategories

Serverless Framework Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Serverless är en DevOps arkitektur som möjliggör skapande och implementering av högskala företagsprogram utan tillhandahållande av någon server. Kubernetes är en öppen källkod plattform för att bygga containerbaserade och molnbaserade projekt. Ett serverfria ramverk kan integreras med Kubernetes för att tillhandahålla den automatiserade hostinginfrastruktur som behövs för att köra CaaS och FaaS-implementationer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare och ingenjörer som vill använda en serverlös metod för att bygga företagsprogram i Kubernetes. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in och konfigurera Kubernetes-systemet för att börja utveckla med en serverlös arkitektur. Förstå de begrepp och principer som är grundläggande för serverlösa miljöer. Operera verktygskedjor som behövs för serverlös utveckling och integrera den med Kubernetes komponenter. Öva sina färdigheter i Python programmeringsspråk och tillämpa det för att implementera serverlösa system. Säker företagsapplikationer som implementeras via en serverfri ram på Kubernetes. Använd moderna molnberäkningsmetoder för att optimera uppgiftshanteringsarbetsflöden DevOps.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Denna instruktörsledda, levande utbildning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till utvecklare som vill använda Serverless Framework på AWS och andra molnplattformar för att skapa och distribuera applikationer för microservice. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Ställ in Serverless Framework för att arbeta med beräkningstjänster som AWS Lambda.
 • Minska komplexiteten och kostnaden för att använda microservices på AWS.
 • Utsläpp och fånga händelser och utföra funktioner automatiskt.
Kursens format
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och övningar.
 • Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kurs Anpassningsalternativ
 • Exempel applikationer och funktioner kan skrivas på ett antal språk (Python, Java, Scala, C #, etc.), kontakta oss för att begära din preferens.
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
 • För mer information om Serverless Framework, besök: https://github.com/serverless/serverless
7 timmar
Fn Project är en öppen källkod, serverlös plattform som kan köra på någon moln eller inomhus miljö. Fn kan värdas på olika Docker-stödda plattformar som Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure och Google Cloud. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till programmerare och utvecklare som vill använda Fn för att skapa serverlösa program och tjänster. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ange Fn för att skapa kataloger och funktioner. Skapa program med olika programmeringsspråk. Övervaka funktioner för att lösa problem i utvecklings- och implementeringsstadiet.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Serverless Framework kurs, kvällServerless Framework utbildning, Serverless Framework bootcamp, Serverless Framework instruktörledd, Helg Serverless Framework utbildning, Kväll Serverless Framework kurs, Serverless Framework coaching, Serverless Framework instruktör, Serverless Framework tränare, Serverless Framework kurs, Serverless Framework klasser, Serverless Framework on-site, Serverless Framework privata kurser, Serverless Framework en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions