Software Localization kurser och utbildning

Software Localization kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda liveprogramvarulokaliseringskurser i Sverige. Programvarulokalisering är också känd som L10N.

Machine Translated

Software Localization Subcategories

Software Localization Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
Go ogle Translate API är ett REST API för att hämta översättningar från en applikation. Den här instruktörsledda, live-utbildningen (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till webbutvecklare som vill ringa Go ogle Translate API från sin webbapplikation för att visa innehåll på olika språk. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Få en Go ogle Translate API-nyckel.
 • Aktivera en webbapplikation eller webbplats för att hämta översättningar från Go ogle Translate API.
 • Översätt text från användarinteraktion.
 • Lagra översättningar i en databas.
 • Lägga till en språkväxlare
 • Felsöka applikationsfel.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande lab-miljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Internationalisering är processen att anpassa programvaran så att den kan lokaliseras för olika språk och regioner. När du "lokaliserar" en ansökan, anpassar du den till ett specifikt språk och region. Detta inkluderar möjliggörande av regionspecifika bilder och färger, översättning av applikationsUI, och korrekt visning av siffror, datum, valuta, etc. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill internationalisera och lokalisera sina Angular applikationer för att stödja flera språk. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera nödvändiga lokaliseringsbibliotek och verktyg. Tillåta att en app Angular visas på flera språk. Ta bort alla lokaliserbara UI-texter från en app Angular. Förpackning av översättbart innehåll för utbyte med översättare. Förstå lokaliseringscykeln och automatisera processen.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
7 timmar
I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig hur man ställer in och använder OpenNMT att genomföra översättning av olika exempeldata. Kursen börjar med en översikt över neurala nätverk eftersom de gäller maskinöversättning. Deltagarna kommer att genomföra liveövningar under hela kursen för att visa sin förståelse för de lärda koncepten och få feedback från instruktören. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att ha den kunskap och praxis som krävs för att implementera en Live OpenNMT lösning. Prover av käll- och målspråk kommer att ordnas i enlighet med publikens krav.
  Kursformat
  • Delföreläsning, delvis diskussion, tung praktisk övning
  7 timmar
  Globalsight är en open source, Java-baserad applikationsservern för automatisering, effektivisering och hantering av lokaliseringsprocessen I den här instruktörsledningen, live-träning, lär deltagarna om Globalsights arkitektur och funktionalitet när de installerar, konfigurerar och distribuerar en demonstrationsserver Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå fördelarna med Globalsight i förhållande till andra Translation Management Systems Installera Globalsight-servern och relaterade komponenter Ställ in Globalsight för att arbeta bakom en omvänd proxy Distribuera Globalsight till en produktionsmiljö Felsöka och optimera Globalsight Använd Globalsight APIs för att integrera det med tredjepartsprogram, inklusive JBPM, etc Publik Systemadministratörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
  7 timmar
  I denna instruktörledda, levande träning lär deltagarna hur man använder Facebook NMT (Fairseq) för att utföra översättning av provinnehåll. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att ha de kunskaper och praxis som behövs för att genomföra en live Fairseq-baserad maskinöversättningslösning. Format av kursen
   Delvis föreläsning, delvis diskussion, tung praxis
  anteckningar
   Om du vill använda specifikt käll- och riktade språkinnehåll, vänligen kontakta oss för att arrangera.

  Last Updated:

  Helg Software Localization kurs, kvällSoftware Localization utbildning, Software Localization bootcamp, Software Localization instruktörledd, Helg Software Localization utbildning, Kväll Software Localization kurs, Software Localization coaching, Software Localization instruktör, Software Localization tränare, Software Localization kurs, Software Localization klasser, Software Localization on-site, Software Localization privata kurser, Software Localization en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions