VBA kurser och utbildning

VBA kurser och utbildning

Lokala instruktörledda VBA-kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson-övningar hur man använder VBA i applikationer som Word, Excel och Access VBA-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord VBA-kurser är tillgängliga för nybörjare och avancerade användare NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

VBA läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Kursen avslöjar hemligheterna för effektiv skrivning av avancerade applikationer i VBA applikationen MS Excel . Efter kursen kan du:
 • Skriv en avancerad objektorienterad applikation
 • Konvertera textfiler
 • Användning av externa datakällor
 • Använd externa bibliotek
21 timmar
Det är en introduktion till procedurprogrammering i VBA . Utbildning gör att du kan få en stark grund för vidareutbildning och VBA miljö. Efter kursen kan du:
 • Spela in och redigera makro efter behov,
 • Skriv procedurer med hjälp av data från arket,
 • Skapa dina egna funktioner
 • Hantera händelsen (öppna kalkylbladets uppdatering etc) med hjälp av hanteraren,
 • Skapa formulär
21 timmar
The objective of the course is to enable participants to gain a mastery of the fundamentals and usages of VBA for Access & Excel.
21 timmar
21 timmar
Deltagarna kommer att kunna utmärka sig på det optimala sättet att skapa, konsolidera och hantera data. Ett antal verktyg som är utformade för att effektivisera arbetet minskar ofta avsevärt tiden för aktiviteter som utförts hittills och kan hjälpa dig att utforma en applikation som kan utföra nya uppgifter.
14 timmar
Kursen är avsedd för dem som känner till grunderna av VBA som vill utveckla sina kunskaper och större användning av språkkunskaper.
21 timmar
Kursen är utformad för användare av Excel för att skapa analyser och rapporter.
28 timmar
Vänligen svara på följande frågor:
  Är ditt dagliga arbete i Excel en oändlig sträng av kommandon kopiera? Spenderar du tid på upprepning av liknande operationer för att förbereda data för analys? Känner du alla tangentbordskort i Excel, men du är inte nöjd med resultaten? Istället för att hantera dataanalys och förberedelse av slöseri tid? Behöver du manuellt verifiera korrektheten av sådana data som erhålls från olika system? Måste du stanna på jobbet efter timmar eller Excel att ta böcker hem för att inte göra under dagen? Är ditt jobb att förbereda rapporter baserade på en stor uppsättning data? Känner du att arbeta i Excel, kommer du till en rundad väg av resultat?
Om du kan svara ja på en av frågorna då det är dags att stoppa denna mardröm. Denna träning är för dig. Ta reda på hur du kan påskynda dina dagliga aktiviteter och få ut det mesta av MS Excel. Varning Efter träningen kommer ditt liv att förändras dramatiskt. Activiti är, som ockuperade hela dagen kommer att ta bara några ögonblick. Är du redo för detta?

Last Updated:

Helg VBA kurs, kvällVBA utbildning, VBA bootcamp, VBA instruktörledd, Helg VBA utbildning, Kväll VBA kurs, VBA coaching, VBA instruktör, VBA tränare, VBA kurs, VBA klasser, VBA on-site, VBA privata kurser, VBA en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions