Web analytics kurser och utbildning | Web Analytics kurser och utbildning

Web analytics kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda webbanalysutbildningskurser i Sverige.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Web analytics underkategorier

Web analytics läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
Mixpanel är en analyslösning som tillhandahåller djupgående produkt- och användaranalyser för webb och mobil.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till dataanalytiker som vill utföra produkt- och användaranalyser med Mixpanel.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Lär dig hur du använder Mixpanel som ett webbanalysverktyg. Förstå Mixpanel koncept och implementering. Förstå och tolka händelsedata.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Matomo är ett webbanalysprogram med öppen källkod som tillhandahåller statistikrapporter om data baserade på webbplatsanvändning och aktiviteter.Denna instruktörsledda, live-utbildning (online eller på plats) riktar sig till analytiker som vill använda Matomo för att utföra webbanalysuppgifter som att generera en detaljerad rapport om användningen av en webbplats.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå hur Matomo fungerar vid analys av webbdata. Lär dig hur data samlas in och spåras med Matomo. Förstå och tolka Matomo rapporter.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Utbildningen täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till webbanalys för att få dig och ditt team igång med Piwik PRO Analytics Suite på nolltid!Deltagarna kommer att introduceras till frågan om webbanalys och dess roll i marknadsföringsstrategin, såväl som olika analysplattformar och deras funktioner. Sessionerna kommer att täcka förståelse av grundläggande termer som besök och evenemang, nyckelprestandaindikatorer (KPI), rapportering, omvandlingar, anpassade rapporter, såväl som avancerade analytiska konfigurationer. Sessioner täcker också användningen av Consent Manager och dess roll i att utföra GDPR kompatibla analyser.En dedikerad del av utbildningen ägnas åt tagghantering och konfigurering av Tag Manager för att fånga analytisk data. Du kommer också att introduceras till Piwik PRO API:er. Deltagarna kommer att få en djup förståelse för webbanalys och hur man effektivt kan utnyttja Piwik PRO för att uppnå sina marknadsföringsmål.Målgrupp – Vem riktar sig denna kurs till:Denna utbildningssession är särskilt lämpad för dem som vill utveckla eller förbättra sina webbanalysfärdigheter och förståelse för Piwik PRO-plattformen.Utbildningen är utformad för professionella inom digital marknadsföring, dataanalytiker, utvecklare och andra individer som är involverade i hantering och optimering av webbplatser och marknadsföringskampanjer online.Om du har en önskan om att lära dig mer om webbanalys och hur den kan användas för att förbättra deras webbplats och marknadsföringsprestanda – den här kursen är för dig. 
14 timmar
Hotjar är ett verktyg som avslöjar användarens interaktion och beteende. Med Hotjar kan utvecklare övervaka och förbättra användarens upplevelse genom att förstå webbplatsens användare och besökares trafik. Denna instruktörsledda, liveträning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till webbutvecklare som vill avslöja användarinteraktion och beteende med Hotjar. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Forskning och profilinteraktioner i en webbapplikation.
 • Få en bättre förståelse för webbplatsanvändare och besökare för att öka webbplatsens omvandlingar.
 • Utnyttja och tillämpa Hotjar-inspelningar på ett lämpligt sätt för att ta bort fel i webbdesign och / eller funktionalitet.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Google Analytics är en webbanalys programvara för spårning och rapportering av webbplatsdata. Med hjälp av Google Analytics kan användare samla in insikter och fatta data-driven beslut för affärsverksamhet. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataanalytiker som vill använda Google Analytics för att spåra och rapportera webbplatsdata. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Konfigurera Google Analytics för att samla in webbplatsdata. Skapa och analysera rapporter. Få insikter och fatta data-driven beslut.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
publik
 • Web analysist
 • data analysists
 • Market forskare
 • marknads-och försäljnings proffs
 • system administratörer
format för kursen
 • del föreläsning, del diskussion, tung praktisk praxis

Last Updated:

Helg Web analytics kurs, kvällWeb analytics utbildning, Web analytics bootcamp, Web analytics instruktörledd, Helg Web analytics utbildning, Kväll Web analytics kurs, Web analytics coaching, Web analytics instruktör, Web analytics tränare, Web analytics kurs, Web analytics klasser, Web analytics on-site, Web analytics privata kurser, Web analytics en till en utbildningHelg Web Analytics kurs, kvällWeb Analytics utbildning, Web Analytics bootcamp, Web Analytics instruktörledd, Helg Web Analytics utbildning, Kväll Web Analytics kurs, Web Analytics coaching, Web Analytics instruktör, Web Analytics tränare, Web Analytics kurs, Web Analytics klasser, Web Analytics on-site, Web Analytics privata kurser, Web Analytics en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions