Kibana kurser och utbildning

Kibana kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda Kibana-kurser visar genom handson övning hur man konfigurerar, hanterar och driver Elasticsearch och Kibana Kibana-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Kibana läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Denna instruktörsledda, live-utbildning riktar sig till systemadministratörer som vill sätta upp en ELK-stack ( Elasticsearch , Logstash , Kibana ). Observera att minst 3 delegater behövs för att denna kurs ska kunna köras.

Utbildningen börjar med en diskussion om ELK-arkitektur och funktionalitet och går sedan vidare till levande laborationsimplementering och övning. Praktiska övningar utgör en viktig del av utbildningen och ger deltagarna en chans att utöva sina kunskaper samtidigt som de får feedback om deras framsteg.

Kursformat

- Tung tonvikt på levande övning
- De flesta av koncepten lärs genom övningar och praktisk implementering och implementering
14 timmar
denna utbildning introducerar Kibana till användare av Elasticsearch.

Kibana är en öppen källkod analys och visualisering plattform för att arbeta med Elasticsearch. Du använder Kibana för att söka, Visa och interagera med data som lagrats i Elasticsearch-index. Du kan enkelt utföra avancerad data analys och visualisera dina data i en mängd olika diagram, tabeller och kartor.

Kibana gör det enkelt att förstå stora data volymer. Det enkla webbläsarbaserade gränssnittet gör att du snabbt kan skapa och dela dynamiska instrument paneler som visar ändringar i Elasticsearch-frågor i real tid.

Last Updated:

Kommande Kibana Kurser

Helg Kibana kurs, kvällKibana utbildning, Kibana bootcamp, Kibana instruktörledd, Helg Kibana utbildning, Kväll Kibana kurs, Kibana coaching, Kibana instruktör, Kibana tränare, Kibana kurs, Kibana klasser, Kibana on-site, Kibana privata kurser, Kibana en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions