MODAF kurser och utbildning

MODAF kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda levande kurser i MODAF (British Ministry of Defense Architecture Framework) visar genom interaktiva diskussioner och handson-övningar en överblick över användningen av MODAF för att stödja förvärv och sedan en djupgående beskrivning av MODAF-vyerna och hur de används i utvecklingen av en arkitektur MODAF-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

MODAF läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
MODAF är ett internationellt erkänt företagarkitekturramverk som utvecklats av MOD för att stödja försvarsplanerings- och förändringshanteringsaktiviteter. Det gör det genom att möjliggöra infångning och presentation av information på ett strikt, sammanhängande och omfattande sätt som hjälper förståelsen av komplexa problem.

Publiken:

- Enterprise Architects, de viktigaste kunderna för MODAF-vyer, som behöver både korrekt tolka standard MODAF-visningar till dem och att ange och styra de uppgifter som krävs för att skapa nya visningar
- Arkitektoniska modellerare som behöver vägledning om skapandet och utbytet av MODAF-synpunkter (inklusive till exempel: arkitekturprinciper, visa sammanhållningsregler och kriterier för urval av verktyg)
- Verktygsutvecklare och ingenjörer som implementerar arkitektoniska datalager för att lagra och manipulera MODAF Architecture-dataelement
- Tränare och lärare som behöver referensmaterial för att på lämpligt sätt kunna träna och stödja tidigare typer av MODAF-användare
- MODAF-användare som vill bidra till utvecklingen av MODAF
- Chefer som behöver förstå vilka synpunkter som krävs för att svara på deras specifika frågor
21 timmar
Översikt
Kursen ges i två moduler:

Den första modulen gör det möjligt för eleverna att få en översikt över användningen av MODAF att stödja förvärv.

Secong-modulen ger en djupgående beskrivning av MODAF vyerna och hur de används i utvecklingen av en arkitektur. Den beskriver hur 6-stegsprocessen tillämpas och hur information som samlas in från intressenter tolkas i MODAF modellen och representeras i användarfokuserade åsikter.
35 timmar
Översikt
Kursen ger en solid förståelse över alla aspekter av NATO Architecture Framework Det fokuserar inte på en specifik syn eller funktion, men tillåter delegaterna att enkelt hitta mer information i dokumentationen och förstå det lätt Under kursen kommer delegaterna att göra enkla övningar, svara på frågor etc Sparx Enterprise Architect används vanligtvis under kursen, men alla andra verktyg kan användas istället .
21 timmar
Översikt
UPDM är ett objekt Management Group ( OMG ) initiativ för att utveckla en modellstandard som stöder både USA: s försvarsdepartement Architecture Framework ( DoDAF ) och brittiska försvarsdepartementet Architecture Framework ( MODAF ). Modelleringsstandarden kallas Unified Profile för DoDAF och MODAF ( UPDM ).

Kommande MODAF Kurser

Helg MODAF kurs, kvällMODAF utbildning, MODAF bootcamp, MODAF instruktörledd, Helg MODAF utbildning, Kväll MODAF kurs, MODAF coaching, MODAF instruktör, MODAF tränare, MODAF kurs, MODAF klasser, MODAF on-site, MODAF privata kurser, MODAF en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions