Quantum Computing kurser och utbildning

Quantum Computing kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda, levande Quantum Computing-kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva grunden för Quantum Computing som deltagarna går igenom utvecklingen av enkla kvantprogram Kvantumdatorutbildning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärrutbildning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Quantum Computing underkategorier

Quantum Computing läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
ProjectQ är ett ramverk för kvantberäkningsprogram med öppen källkod som tillåter användare att implementera kvantprogram i Python. Det är ett ramverk som översätter kvantprogram till vilken back-end som helst.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till utvecklare som vill lära sig om ProjectQ och hur man använder den för att implementera kvantprogram.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Lär dig vad som är ProjectQ och vad det används till. Använd ramverket ProjectQ för att utföra kvantprogrammering. Översätt kvantprogram till valfri back-end.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Quantum computing är utvecklingen av det binära systemet, utnyttja kvantfenomen för att registrera information. IBM Quantum Experience är ett ramverk med öppen källkod som används för att skapa, redigera och åberopa kvantkretsar i ett gränssnitt som simulering. Denna instruktör-ledda, levande utbildning (online eller på plats) riktar sig till datavetare som vill skapa, redigera och åberopa en kvantkrets med IBM Quantum Experience. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Ställ in den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja skapa kvantkretsar.
 • Förbättra på felaktigheter i quibits använder IBM Quantum Experience och dess simuleringar.
 • Styr grindbeteende med hjälp av portens inhemska motsvarighet.
 • Schemalägg tiden för gate händelser.
Format för kursen
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och övning.
 • Praktisk implementering i en live-lab miljö.
Anpassningsalternativ för kurs
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Quantum Computing är integrationen av kvantfysik, matematik och datavetenskap metoder för utvecklingen av datamodeller. Det tillämpar två huvudsakliga kvantegenskaper, nämligen överposition och entanglement, vilket möjliggör utvecklingen av kvantdatorer. Kvantkomputering integrerar dessa beteenden av kvantpartiklar för att utföra datatekniker som är exponentiellt snabbare än klassiska datorer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller online) riktar sig till datavetenskapsmän och ingenjörer som vill förstå principerna bakom kvant Computing och använda dem i utvecklingen av algoritmer för kvantcomputer implementeringar. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå grunderna i kvantkomputering. Förstå och tillämpa begrepp kvantfysik i beräkningsmetoder. Skapa algoritmer för kvantdatorer. Att lösa dataproblem effektivt med kvantdatorer. Integrera kvant beteende i befintliga beräkningsmodeller. Upptäck potentialen för kvantkomputering i utvecklingen av andra tekniker.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
10 timmar
Practical Quantum Computing: Live Online Launch your high-tech career This is a 10 hour instructor-led, live online training course. After your immersive training, you will be ready to start work as an entry level quantum computing developer. By the end of this training, participants will be able to:
 • Run and test your quantum programs with the integrated IBM Q
 • Use Qiskit to create, compile, and execute quantum computing programs
 • Working with practical and advanced quantum algorithms such as QAOA 
 • Recast real-world problems into an appropriate quantum computing language
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 timmar
Kvantdatorer är maskiner som bygger på kvantmekanikens principer. Till skillnad från klassiska datorer som förlitar sig på bitar som bara kan existera i en av två tillstånd (0 eller 1), använder kvantdatorer kvantbitar som kan existera i flera tillstånd på en gång. Kvantdatorer förväntas bearbeta algoritmer och lösa problem mycket snabbare än klassiska datorer. Cirq är ett Python bibliotek för att skriva, manipulera och optimera kvantkretsar och köra dem mot kvantdatorer och simulatorer. I denna instruktörsledda, liveträning (på plats eller fjärrkontroll) kommer deltagarna att lära sig grunderna för kvantberäkning när de går igenom utvecklingen av algoritmer riktade mot kvantdatorer. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Ställ in den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja skapa kvantkretsar.
 • Kontrollera grindbeteendet med hjälp av grindens ursprungliga motsvarighet.
 • Förbättra quibit-felaktigheter med Cirq.
 • Skriva och kör en kvantkrets för att köra mot en NISQ-baserad kvantdatarsimulator.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
 • För mer information om Ciq Framework, besök: https://github.com/quantumlib/Cirq
14 timmar
Kvantdatorer är maskiner som bygger på principerna om kvantmekanik. Till skillnad från klassiska datorer som förlitar sig på biter som bara kan existera i en av två stater (0 eller 1), använder kvantdatorer kvantbiter som kan existera i flera stater samtidigt. På grund av detta förväntas kvantdatorer behandla algoritmer och lösa problem mycket snabbare än klassiska datorer. Q# är ett programmeringsspråk som skapats av Microsoft specifikt för kvantkomputering. I denna instruktörledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig grunderna i kvantkomputering och Q# som de går igenom utvecklingen av enkla kvantprogram. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Microsofts Quantum Development Kit. Förstå begreppen bakom kvantkomputering. Bygg, testa, köra och lösa problem med ett kvantprogram med hjälp av Q#, Visual Studio och en lokal kvantkomputeringssimulator.
Publiken
  Utvecklare
Format av kursen
  Delvis föreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praxis
anteckningar
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Quantum Computing kurs, kvällQuantum Computing utbildning, Quantum Computing bootcamp, Quantum Computing instruktörledd, Helg Quantum Computing utbildning, Kväll Quantum Computing kurs, Quantum Computing coaching, Quantum Computing instruktör, Quantum Computing tränare, Quantum Computing kurs, Quantum Computing klasser, Quantum Computing on-site, Quantum Computing privata kurser, Quantum Computing en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions