VoIP kurser och utbildning

VoIP kurser och utbildning

Lokala instruktörer Live VoIP (Voice over Internet Protocol) kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva grunden för VoIP och hur man sätter upp ett VoIP-system VoIP-utbildning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från VoIP

KodNamnVaraktighetÖversikt
vvoipPractical Voice and Video over IP21 timmarDen 3 dagars praktiska kursen täcker grunden för de olika röstprotokoll som används för att bära röst (och video) över ett paketomkopplat nätverk. Kursen är en blandning av teori och övning (med Wireshark vid behov för förklaring och felsökning) med praktisk VoIP konfigurerad med hjälp av IP-telefoner, softphones och voice-kompatibla Cisco-routrar. Detta är främst en "generisk" VoIP-kurs - men använder Cisco-utrustning för att tillhandahålla en IP-ryggrad och röstportar. Vi kan också erbjuda Cisco specifika röstutbildningskurser. Kursen omfattar även uppkopplingsuppkoppling mellan kretsomkopplade och paketkopplade nät.

Kursen är cirka 40% praktisk.
siptelPractical SIP Telephony21 timmarDen 3 dagars praktiska kursen täcker meddelandena och samtalsflödena i Session Initiation Protocol (SIP) och dess användning i röstnät. Kursen är en blandning av teori och praktik (använd protokollanalysatorspår när det är lämpligt för förklaring och felsökning) med praktisk VoIP konfigurerad med hjälp av IP-telefoner, softphones, Cisco-routrar med röst och SIP IP PBX, s (t.ex. Trixbox).

Publik:

Nätverksplanerare, designers och ingenjörer som behöver en förståelse för SIP.

Kursen är cirka 40% praktisk.
sipvoipSIP protocol in VoIP21 timmarKursen består av två komplementära delar - en teoretisk och praktisk Den första är en en dags introduktion som täcker motivation, filosofi, grundläggande principer och regler för driften av SIP-protokollet och hur den används för att implementera telekomtjänster med fokus på IP-telefoni och VoIP Den andra twoday-delen gör det möjligt för deltagarna att lära sig praktiska aspekter av serviceoperationer inom ramen för handon laboratorieövningar som ger detaljerad inblick i konfigurationen av komponenter i SIP-telefoniarkitektur, SIP-signalering i både meddelandesekvensdiagrammet och interna meddelandestrukturnivåer, och hjälper till att förstå typiska problem och felsökning inklusive säkerhets- och telekombedrägerier Utbildarna delar sin erfarenhet av att starta, driva och hantera SIP-telefoni som även omfattar virtualisering och cloud-baserade lösningar Praktisk del presenteras med både SIP-hårddiskar och softphones och IP-telefoni-servrar (Asterisk och Freeswitch) Deltagarna kan dra nytta av det faktum att utbildare har en rik teknisk och affärserfarenhet inom IP-telefoni och skickar egna problem och frågor De kommer att ingå i agendan på wrapup som ett komplement till träningen för att möta dagens akut behov av kunder Utbildningen riktas till deltagare med grundläggande kunskaper och erfarenheter inom telekomtjänster - speciellt inom VoIP och IP-nätverk .
voipcmeVoIP with Cisco CallManager Express35 timmarVoIP (Voice over Internet Protocol) är en teknik som gör det möjligt för användare att ringa samtal via en Internetanslutning istället för via en vanlig telefonlinje I denna instruktörsledda, levande utbildning lär deltagarna hur man sätter upp ett VoIP-system med Cisco CallManager Express Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grundläggande VoIP-koncept Lär dig hur du använder VoIP-utrustning Konfigurera CISCO-routrar för VoIP Implementera VoIP och CallManager Express i sitt nätverk Konfigurera CME-funktioner för SIP, SCCP och mjukvaror Arbeta med avancerade konfigurationsinställningar och funktioner i CME Publik chefer Systemadministratörer Program- och supportsystemutvecklare tekniker Nätverk ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .

Kommande utbildning från VoIP

KursCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
Practical SIP Telephony - Västeråstis, 2019-04-16 09:303900EUR / 4700EUR
Practical SIP Telephony - Linköpingons, 2019-04-17 09:303900EUR / 4700EUR
Practical SIP Telephony - Örebro, City Centermån, 2019-04-22 09:303900EUR / 4700EUR
Practical SIP Telephony - Uppsalamån, 2019-05-13 09:303900EUR / 5000EUR
Practical SIP Telephony - Göteborgmån, 2019-05-13 09:303900EUR / 4700EUR
Helg VoIP kurser, Evening VoIP utbildning, VoIP boot camp, VoIP instructor-led, Helg VoIP kurs, KvällVoIP kurser, VoIP coaching, VoIP instruktör, VoIP tränare , VoIP träningskurser, VoIP klasser, VoIP on-site, VoIP privata kurser, VoIP one on one training

Rabatterade kurser

KursVenueCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
Hyperledger Fabric for BeginnersGöteborgfre, 2019-03-29 09:302124EUR / 2524EUR
PostgreSQL for AdministratorsStockholm, Hötorgetmån, 2019-04-01 09:302700EUR / 3300EUR
IoT security Linköpingtis, 2019-07-02 09:304455EUR / 5255EUR
Comprehensive C# and .NET Application SecurityLinköpingmån, 2019-08-05 09:303510EUR / 4310EUR
RPA: Implementing Robotic Process AutomationÖrebro, City Centerons, 2019-09-04 09:303474EUR / 4274EUR

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!