ServiceNow kurser och utbildning

ServiceNow kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda live ServiceNow utbildningskurser demonstrerar genom interaktiv praktikpraxis hur man kan ge teknisk ledningsstöd och implementera digitala arbetsflöden för ett företags IT-verksamhet. ServiceNow utbildning finns som "live-träning på plats" eller "fjärr-live-utbildning". Live-utbildning på plats kan genomföras lokalt i kundens lokaler i Sverige eller i NobleProg företagsutbildningscenter i Sverige . Livlig fjärrutbildning utförs genom ett interaktivt, fjärrskrivbord. NobleProg - din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

ServiceNow läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
ServiceNow är en molnbaserad arbetsflödes produkt. ServiceNow tar en Software-as-a-service-strategi, vilket ger teknisk hantering stöd för IT-verksamheten i företag. Den här instruktörsledda Live-träningen (på plats eller på distans) riktar sig till systemadministratörer som vill implementera digitala arbetsflöden för ett företag som använder ServiceNow. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Behärska grundläggande konfigurationer i ServiceNow.
 • Migrera anpassningar från instanser via uppdaterings uppsättningar.
 • Förstå och tillämpa administratörsaktiviteter i ServiceNow.
Kursens format
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och praktik.
 • Praktisk implementering i en Live-lab-miljö.
Anpassningsalternativ för kurs
 • För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
35 timmar
ServiceNow är en molnbaserad arbetsflödesprodukt för att definiera, strukturera, hantera och automatisera tillgångar och tjänster. Genom att infoga skript i ServiceNow-plattformen kan du skapa anpassade program, avancerad anpassning, ServiceNow API:er med mera. Denna instruktör-ledda, levande utbildning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till webbutvecklare som vill utveckla och skript på ServiceNow plattform. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Skript på huvudserversidan och skript på klientsidan i ServiceNow.
 • Förstå när och var du ska skriva i ServiceNow.
Kursens format
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en live-lab miljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
ServiceNow är en molnbaserad plattform för att automatisera IT-företagsstyrning. ServiceNow tar en mjukvaru-som-en-tjänst tillvägagångssätt, som ger teknisk ledningsstöd för IT-operationer av företag. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till användare som vill använda ServiceNow för att hantera affärsverksamhet och tjänster. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Implementera grundläggande konfigurationer i ServiceNow. Generera och upprätthålla rapporter. Navigera framgångsrikt på ServiceNow gränssnittet.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
28 timmar
ServiceNow Discovery är en IT Operations Management (ITOM) programvara som skannar en organisation's nätverk (privata, offentliga moln, etc.) identifiera hårdvara och programvara som är anslutna till nätverket, deras konfigurationer, databasanslutningar, relationer och beroende, etc. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till IT-proffs som vill använda ServiceNow Discovery för att förenkla processen att identifiera, spåra och diagnostisera en organisations IT-infrastruktur. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå begreppen och fördelarna med en opålitlig upptäckt. Installera och konfigurera servrarna som behövs för att skanna ett nätverk. Effektivt identifiera ett företag Linux maskiner, Windows-maskiner, nätverksenheter, programvaruapplikationer och databaser. Upptäck avfall i hårdvaruanvändning, undvika mjukvarulicens överensstämmelse straff, och förhindra mjukvaru störningar och upplösning.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
28 timmar
ServiceNow är en programplattform för att hantera IT-tjänster.  ServiceNow Application Portfolio Management (APM) är ett verktyg för att utvärdera och optimera en organisation's on-premises och molnbaserade applikationer och tjänster. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till IT-administratörer som vill använda ServiceNow APM för att automatisera processen att utvärdera och optimera deras organisationens programvara och tjänster. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in APM inom ServiceNow. Förstå hur APM passar inuti ServiceNow ekosystemet. Generera omfattande metriker för att mäta företagets fördelar med en organisation's applikationer. Utvärdera IT-kostnaderna för olika affärsenheter inom organisationen. Optimera inventarier av programvaruapplikationer för att uppnå affärsmål. Ta informerade beslut om huruvida du ska investera, underhålla eller ersätta ansökningar.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg ServiceNow kurs, kvällServiceNow utbildning, ServiceNow bootcamp, ServiceNow instruktörledd, Helg ServiceNow utbildning, Kväll ServiceNow kurs, ServiceNow coaching, ServiceNow instruktör, ServiceNow tränare, ServiceNow kurs, ServiceNow klasser, ServiceNow on-site, ServiceNow privata kurser, ServiceNow en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions