System Monitoring kurser och utbildning

System Monitoring kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda systemövervakningsutbildningar demonstrerar genom interaktiv praktisk övning grunderna för systemövervakning. Systemövervakningsutbildning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

System Monitoring Subcategories

System Monitoring Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Examen Nagios Certified Administrator är en certifiering utformad för att validera kompetensen och kunskaperna hos IT-proffs när det gäller att använda Nagios för effektiv nätverksövervakning och hantering.Den här instruktörsledda, direktsända utbildningen (online eller på plats) riktar sig till systemadministratörer på medelnivå som vill förbereda sig för provet Nagios Certified Administrator.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Få en grundlig kunskap om Nagios, inklusive installation, konfiguration och administration. Använd Nagios för att övervaka nätverk, servrar och applikationer. Implementera avancerade övervakningstekniker för olika IT-miljöer, inklusive moln och virtualiserade infrastrukturer. Konfigurera varningar, hantera aviseringar och generera rapporter för att säkerställa proaktiv nätverkshantering. Gör testet Nagios Certified Administrator med tillförsikt.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Examen Nagios Certified Professional är en certifiering utformad för att validera en individs expertis i Nagios, en ledande programvara för nätverksövervakning. Detta prov är en bedömning av färdigheten i att installera, konfigurera och hantera Nagios Core och Nagios XI, vilket säkerställer deras förmåga att effektivt övervaka IT-infrastruktur.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till systemadministratörer på medelnivå som vill förbereda sig för Nagios Certified Professional-provet.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Få en solid grund i både Nagios XI och Nagios Core, inklusive deras arkitektur och nyckelkomponenter. Övervaka värdar, tjänster och nätverkskomponenter effektivt med Nagios. Använder Nagios för datavisualisering, instrumentpaneler och rapportering. Gör Nagios Certified Professional-provet med tillförsikt.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Datadog är en övervakningsplattform för molnbaserade applikationer som tillhandahåller verktyg för övervakning av servrar och databaser. Det hjälper till att fastställa prestandamått och utföra händelseövervakning för infrastruktur och molnbaserade tjänster.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till utvecklare som vill lära sig hur Datadog arbetar med att övervaka servrar, databaser och molnbaserade applikationer och tjänster.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Lär dig och förstå hur övervakningsverktyget Datadog fungerar. Förstå Datadogs kärnkoncept och funktioner. Konfigurera Datadog för infrastrukturövervakning och kontohantering. Använd Datadog Application Performance Monitoring (APM) och kontinuerlig profilering.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Nagios är ett IT-systemövervakningsverktyg som övervakar ett nätverk för problem och löser IT-infrastrukturproblem.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till systemadministratörer på medelnivå som vill lära sig och använda de avancerade funktionerna och komponenterna i Nagios för IT-övervakning.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå Nagios arkitektur, komponenter och avancerade övervakningsstrategier. Implementera avancerad tjänsteövervakning och utöka funktionaliteten Nagios. Utforska Nagios tillägg och avancerade tekniker.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Netdata är en övervakning och problemlösning av öppna källor för infrastruktur som förenklar realtidsdatasamling av system, maskiner och tillämpningsmetricer. Netdata hjälper användare att visualisera och lagra data, set performance emission varningar och samla tusentals med null konfiguration.Denna instruktör, live träning (online eller på plats) är syftet på SysAdmins, DevOps ingeniører och IT-personal som vill installera, konfigurera och förvalta Netdata funktioner för att samla och övervaka infrastrukturmetrater.I slutet av denna utbildning kommer deltagare att kunna:
  Samla system och applikationsmetricer. Visa uppgifter i realtid. Övervakar prestanda hälsa. Problemlösningsfrågor när de uppstår.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
Inställningar för anpassning av kurs
  För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Zenoss Community Edition är en applikation, server och nätverkshantering plattform för övervakning av tillgänglighet, inventering/konfiguration, prestanda och händelser. Den är baserad på Zope-programservern. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till administratörer som vill använda Zenoss för att övervaka fysiska och virtuella nätverk i molnet och på plats. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Zenoss. Förstå Zenoss realtidsmodell för övervakning av ett nätverk. Utföra grundläggande administrativa uppgifter i Zenoss. Övervaka enheter, händelser och service. Säkerställa högsta applikationsprestanda.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
35 timmar
Den 5-dagars kursen demonstrerar genom praktiska övningar grunderna i Nagios .
21 timmar
Denna kurs behandlar installation, planering och konfiguration av Nagios Core Kursen är mellanliggande
21 timmar
Nagios XI är företagsserver- och nätverksövervakningsprogramvara. I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig hur man ställer in och använder Nagios XI när de går igenom processen för hantering av Linux och Windows-servrar i en serie praktiska live-lab-övningar. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Installera och konfigurera Nagios XI
 • Övervaka Windows och Linux maskiner
 • Övervaka nätverksenheter
 • Utför administrationsuppgifter, inklusive säkerhetskopiering, återställning och schemaläggning av driftstopp för Nagios XI
Publik
 • Systemadministratörer
Format Kursens
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
Notera
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Denna instruktörsledda, liveträning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till ingenjörer som vill skapa en arkitektur där allt loggas. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Installera och konfigurera Fluentd .
 • Samla loggar från ett stort antal olika servrar.
 • Förena loggningsskiktet i en organisation.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
Alternativ för kursanpassning
 • Denna utbildning täcker loggningssätt för olika typer av system. Kontakta oss för att ordna täckning för specifika system (syslog, Apache, Nginx , IoT, Elastic Search , MongoDB , Hadoop , etc.).
 • För mer Fluentd om Fluentd , besök: https://www.fluentd.org/
14 timmar
This course focuses on practical implementation and tooling. This course covers the installation, planning and configuration of Zabbix
7 timmar
Munin är ett övervakningsverktyg med öppen källkod som hjälper systemadministratörer att övervaka resurser som servrar, arbetsstationer, nätverk, SAN, applikationer, nätverksenheter etc. Det visar resursstrender och ger insikter i frågor som "vad som just hände för att döda vår prestanda ?" Det inkluderar visualiseringsverktyg och finns tillgängligt på olika smaker av Linux och FreeBSD.
  Kursformat
  • Tung tonvikt på praktisk övning. De flesta av koncepten lärs genom prover, övningar och praktisk utveckling.
  14 timmar
  Sensu är en telemetry och övervakningstjänst för fler molninfrastrukturer i skala. Sensu syftar till dynamisk infrastruktur som kräver en förändring i tillvägagångssättet till övervakningssystem som traditionella övervakningssystem inte kan tillhandahålla. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till devops ingenjörer som vill skapa övervakningssystem för fler molninfrastrukturer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   Övervaka ett företag från någon moln. Använd självskalering och synlighet i realtid för att skapa avancerade övervakningssystem. Autentisera ett övervakningssystem med Sensu API. Dela programmerade övervakningsarbetsflöden bland teammedlemmarna.
  Format för kursen
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
  Kursanpassningsalternativ
   För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

  Last Updated:

  Helg System Monitoring kurs, kvällSystem Monitoring utbildning, System Monitoring bootcamp, System Monitoring instruktörledd, Helg System Monitoring utbildning, Kväll System Monitoring kurs, System Monitoring coaching, System Monitoring instruktör, System Monitoring tränare, System Monitoring kurs, System Monitoring klasser, System Monitoring on-site, System Monitoring privata kurser, System Monitoring en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions