Salesforce kurser och utbildning

Salesforce kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda Salesforce-utbildningar visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Salesforce och dess produkter. Salesforce-utbildning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Salesforce Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Salesforce är ett ledande molnbaserat mjukvaruföretag som främst är känt för sin produkt för kundrelationshantering (CRM) som tillhandahåller en uppsättning företagsapplikationer fokuserade på kundservice, marknadsföringsautomation, analys och applikationsutveckling.Den här instruktörsledda, liveutbildningen (online eller på plats) riktar sig till yrkesverksamma inom marknadsföring på mellannivå som vill få de färdigheter och kunskaper som krävs för att effektivt använda Salesforce Marketing Cloud för omfattande digital marknadsföring och kundengagemang.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå funktionerna, funktionerna och arkitekturen i Salesforce Marketing Cloud. Lär dig hur du skapar, hanterar och optimerar e-post-, sociala-, mobil- och reklamkampanjer med Marketing Cloud. Hantera data inom Marketing Cloud, skapa segmenterade målgrupper och använd data för riktade marknadsföringsinsatser.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Salesforce är världens ledande CRM-plattform (Customer Relations Management). Salesforce Development är en molnbaserad utvecklarplattform för att bygga realtidsapplikationer. Den här instruktörsledda Live-träningen (på plats eller på distans) riktar sig till webbutvecklare som vill skapa program i realtid med Salesforce utveckling. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Bygg en realtidsapplikation med hjälp av programmeringsspråket Apex.
 • Skapa test klasser med Apex för att öka kod täckningen i Salesforce.
 • Ceate och använda REST och SOAP webbtjänster med Apex.
Kursens format
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och praktik.
 • Praktisk implementering i en Live-lab-miljö.
Anpassningsalternativ för kurs
 • För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Salesforce.com (SFDC) eller Salesforce är en klockbaserad kundförhållandens förvaltning (CRM) tjänst som ger samarbete, kundtjänst, marknadsföringsförvaltning, kontostyrning och rapportering och analytiska lösningar för företag. Salesforce hjälper organisationerna att utnyttja deras försäljning, marknadsföring och kundtjänster.Denna instruktör, levande träning (online eller på plats) syftar sig på marknadsföringspersonal, försäljningspersonal och kundtjänsterrepresentanter som vill använda upprättad, förvalta och övervaka Salesforce och dess möjligheter att tjäna sina kunder bättre.I slutet av denna utbildning kommer deltagare att kunna:
  Inställ deras Salesforce konto för att hantera profil, sporverksamhet, anpassa utsikt och layout och personalisera inställningar. Använd Salesforce funktioner och verktyg för att atttracka, uppnå och tjänst befintliga och potentiella kunder. Skapa rapporter och dashboards för att generera användbar analytik och insikt för affären.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
Inställningar för anpassning av kurs
  För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Salesforce Lightning är ett bibliotek med verktyg som innehåller Lightning Component Framework för att utveckla webbapplikationer. Med hjälp av, Salesforce Lightning, användare kan skapa anpassade webbapplikationer, som användargränssnitt, med lite till ingen kod. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till administratörer som vill använda Salesforce Lightning för att skapa webbapplikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Bygg responsiva applikationer med Salesforce Lightning. Utveckla applikationer med lite till ingen kod. Skapa en strålande applikation från scratch.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Salesforce kurs, kvällSalesforce utbildning, Salesforce bootcamp, Salesforce instruktörledd, Helg Salesforce utbildning, Kväll Salesforce kurs, Salesforce coaching, Salesforce instruktör, Salesforce tränare, Salesforce kurs, Salesforce klasser, Salesforce on-site, Salesforce privata kurser, Salesforce en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions