Search kurser och utbildning

Search kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda, Live Search-kurser visar genom interaktiv diskussion och handson-övning hur man använder Sök i dina applikationer Sökträning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Search

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Carrot2 är en Javabased opensource sökresultat clustermotor för att automatiskt klustra små samlingar av dokument som sökresultat eller dokument abstracts, i tematiska kategorier Carrot2 erbjuder färdiga komponenter för att hämta sökresultat från olika källor I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära sig hur man installerar och använder Carrot2 för att automatiskt organisera sökresultat i tematiska kategorier Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Installera och konfigurera Carrot2 Efterprocess (kluster, låt osv) Data som genereras av tredjeparts sökverktyg som Bing, ElasticSearch och Solr (Lucene) Integrera Carrot2 till Java och nonJava applikationer Exponera Carrot2-gruppering som fjärrservice Publik utvecklare Systemadministratörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 hours
Overview
Drupal är en fri och öppen källkod för innehållshantering och digitala erfarenheter. Apache Solr är en snabb, skalbar och öppen källkod för Java-sökplattform.
21 hours
Overview
audiance

Administratörer eller utvecklare som vill veta hur man använder Elasticsearch.
14 hours
Overview
Publik Administratörer eller utvecklare som vill veta hur man använder Elasticsearch .
14 hours
Overview
Elasticsearch är en distribuerad sökmotor med öppen källkod. Det används ofta tillsammans med logstash (data-insamling och log-parsning motor) och kibana (analys och visualisering plattform) för att göra upp "Elk stack".

denna instruktörsledda, Live-utbildning riktar sig till mjukvaru utvecklare som vill bygga Sök-och analys lösningar med hjälp av Elasticsearch.

utbildningen börjar med en diskussion om Elasticsearch-arkitekturen, inklusive dess distribuerade modell och Sök-API. Detta följs av en förklaring av Elasticsearch & #39; s funktionalitet och hur man bäst integrerar den i ett befintligt program.

hands-on övningar utgör en viktig del av utbildningen, och ge deltagarna en chans att omsätta i praktiken sina kunskaper samtidigt få feedback på deras genomförande och framsteg.

format för kursen

- tung betoning på levande praxis. De flesta av koncepten är inlärda genom prover, övningar och praktisk utveckling.
14 hours
Overview
Denna utbildning riktar sig till systemadministratörer som vill skapa en ELK-stack (Elasticsearch, Logstash, Kibana) Observera att minst 3 deltagare behövs för att kursen ska kunna köras Utbildningen startar med en diskussion om ELK-arkitektur och funktionalitet, sedan går vidare till levande lab-implementering och övning Handson övningar utgör en viktig del av träningen och ger deltagarna en chans att utöva sina kunskaper samtidigt som de får feedback om deras framsteg Publik Systemadministratörer Kursens format Kraftig tonvikt på levande träning De flesta koncepten lärs genom övningar och handson-implementering och implementering .
14 hours
Overview
denna utbildning introducerar Kibana till användare av Elasticsearch.

Kibana är en öppen källkod analys och visualisering plattform för att arbeta med Elasticsearch. Du använder Kibana för att söka, Visa och interagera med data som lagrats i Elasticsearch-index. Du kan enkelt utföra avancerad data analys och visualisera dina data i en mängd olika diagram, tabeller och kartor.

Kibana gör det enkelt att förstå stora data volymer. Det enkla webbläsarbaserade gränssnittet gör att du snabbt kan skapa och dela dynamiska instrument paneler som visar ändringar i Elasticsearch-frågor i real tid.
14 hours
Overview
Apache SolrCloud är en distribuerad databehandlingsmotor som underlättar sökning och indexering av filer på ett distribuerat nätverk I denna instruktörsledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig hur man skapar en SolrCloud-instans på Amazon AWS Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå SolClouds funktioner och hur de jämförs med de konventionella masterslave-kluster Konfigurera ett SolCloud centraliserat kluster Automatisera processer som att kommunicera med shards, lägga till dokument till shards etc Använd Zookeeper tillsammans med SolrCloud för att ytterligare automatisera processer Använd gränssnittet för att hantera felrapportering Ladda upp en SolrCloud-installation Konfigurera SolrCloud för kontinuerlig bearbetning och failover Publik Solr Developers Projektledare Systemadministratörer Sök analytiker Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
21 hours
Overview
Kursen introducerar eleverna till Solr-plattformen Genom en kombination av föreläsning kommer diskussions- och labs-studenter att få erfarenhet av att konfigurera effektiv sökning och indexering Klassen börjar med grundläggande Solr-installation och konfiguration och lär sedan deltagarna Solrs sökfunktioner Studenterna kommer att få erfarenhet av faseting, indexering och sökrelevans bland andra funktioner som är centrala för Solr-plattformen Kursen handlar om ett antal avancerade ämnen, inklusive stavningskontroll, förslag, Multicore och SolrCloud Varaktighet : 3 dagar Målgrupp : Utvecklare, företagsanvändare, administratörer .
14 hours
Overview
Kursen är avsedd för IT-specialist som vill implementera en lösning som möjliggör elastisk och effektiv sökning av stora datakällor. Kursen använder den senaste stabila versionen av Solr, om du vill använda äldre eller instabil version, kontakta försäljningen innan du bokar.
7 hours
Overview
Sfinx är en fulltext open source-sökmotor som tillhandahåller textsökningsfunktionalitet till klientapplikationer I denna instruktörsledda, levande träning lär deltagarna att installera, konfigurera och hantera Sphinx Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Konfigurera Sphinx som en fristående server eller lagringsmotor (SphinxSE) med MySQL Ställ in Sphinx för att ansluta till antingen en databas eller en applikation Använd Sfinxs "fixed schema" samt JSON attribut för att kartlägga och filtrera sökdata Publik Systemadministratörer DevOps utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
Helg Search kurser, Evening Search utbildning, Search boot camp, Search instructor-led, Helg Search kurs, KvällSearch kurser, Search coaching, Search instruktör, Search tränare , Search träningskurser, Search klasser, Search on-site, Search privata kurser, Search one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!