Spatial analysis kurser och utbildning

Spatial analysis kurser och utbildning

Lokala instruktörer ledde Spatial Analysis (även känd som Spatial Statistics, Spatial Analytics, Geospatial Analysis, Geospatial Analytics, Geo-Spatial Analysis och Geo-Spatial Analytics) -kurser visar genom interaktiv diskussion och praktisk praktik hur sådan analys använder programvara som kan göra kartor, bearbeta rumsliga data och tillämpa analysmetoder på markbundna eller geografiska dataset, inklusive användning av geografiska informationssystem och geomatik. Spatial Analysis-utbildning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning". Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige . Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord. NobleProg - Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Spatial analysis underkategorier

Geo-Spatial Analytics läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Magellan är en open source-distribuerad exekveringsmotor för geospatial analytics på big data. Implementerad ovanpå Apache Spark , den utökar Spark SQL och ger en relationell abstraktion för geospatial analytics.

Denna instruktörsledda, liveträning introducerar koncept och metoder för implementering av geospacial analytics och leder deltagarna genom skapandet av en prediktiv analysapplikation med Magellan on Spark.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Fråga effektivt, analysera och anslut geospatiala datasätt i skala
- Implementera geospatial data i business intelligence och prediktiva analysapplikationer
- Använd rumsligt sammanhang för att utöka kapaciteten för mobila enheter, sensorer, loggar och bärbara

Kursformat

- Interaktiv föreläsning och diskussion.
- Massor av övningar och träning.
- Praktisk implementering i en levande labbmiljö.

Alternativ för kursanpassning

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Översikt
Ett geografiskt informationssystem (GIS) är ett system som är utformat för att fånga, lagra, manipulera, analysera, hantera och presentera rumslig eller geografisk data Akronym GIS används ibland för geografisk informationsvetenskap (GIScience) för att hänvisa till den akademiska disciplinen som studerar geografiska informationssystem och är en stor domän inom den bredare akademiska disciplinen för geoinformatik Användningen av Python med GIS har ökat betydligt under de senaste två decennierna, särskilt med introduktionen av Python 20-serien 2000, vilket innehöll många nya programmeringsfunktioner som gjorde språket mycket enklare att distribuera Sedan den tiden har Python inte bara använts inom kommersiell GIS, såsom produkter av Esri utan även öppna källplattformar, inklusive som en del av QGIS och GRASS I själva verket är Python idag det överlägset mest använda språket av GIS-användare och programmerare Programmet täcker användningen av Python och dess förskottsbibliotek som geopandas, pysal, bokeh och osmnx för att implementera egna GIS-funktioner Programmet täcker också inledande moduler kring ArcGIS API, och QGIS toolboox .
21 timmar
Översikt
Ett geografiskt informationssystem ( GIS ) är ett system utformat för att fånga, lagra, manipulera, analysera, hantera och presentera rumsliga eller geografiska data. Förkortningen GIS används ibland för geografisk informationsvetenskap ( GIS cience) för att hänvisa till den akademiska disciplinen som studerar geografiska informationssystem och är en stor domän inom den bredare akademiska disciplinen geoinformatik.

Q GIS fungerar som programvara för geografiskt informationssystem ( GIS ), vilket gör det möjligt för användare att analysera och redigera rumslig information, förutom att komponera och exportera grafiska kartor. Q GIS stöder både raster- och vektorslager; vektordata lagras som antingen punkt-, rad- eller polygonfunktioner. Flera format av rasterbilder stöds, och programvaran kan georeferensbilder. För att sammanfatta det gör det möjligt för användare att skapa, redigera, visualisera, analysera och publicera geospatial information på Windows, Mac, Linux , BSD.

Detta program introducerar i sin första fas Q GIS gränssnittet för allmän användning. I den andra fasen introducerar vi PyQ GIS - Python-biblioteken för Q GIS som tillåter integration av GIS funktioner i din Python-kod eller din Python-applikation, så att du till och med kan skapa din egen Python Plugin kring en viss GIS funktionalitet.
Helg Spatial Statistics kurs, kvällSpatial Analytics utbildning, Spatial Analytics bootcamp, Geospatial Analytics instruktörledd, Helg Spatial Analytics utbildning, Kväll Spatial Statistics kurs, Spatial Statistics coaching, Spatial Analytics instruktör, Spatial analysis tränare, Spatial Analytics kurs, Spatial Analytics klasser, Spatial Statistics on-site, Spatial Statistics privata kurser, Geo-Spatial Analysis en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!