Alteryx kurser och utbildning

Alteryx kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda Live Alteryx-utbildningskurser visar genom interaktiva praktiska övningar hur man förbereder och analyserar data med Alteryx. Alteryx-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Alteryx Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Alteryx är en självbetjäningsplattform för dataanalys. Den tillhandahåller verktyg för användare att snabbt förbereda, anpassa och analysera data från vilken källa som helst.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till datavetare och dataanalytiker som vill lära sig hur man använder varje verktyg i paletten för utvecklarverktyg i Alteryx Designer.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Lär dig att använda och konfigurera alla verktyg på fliken utvecklare. Designa effektiva arbetsflöden i Alteryx med hjälp av dynamiska, validerings- och testverktyg. Lär dig hur du använder API-verktyg för att ladda ner och analysera webbdata. Använd Alteryx skriptverktyg, inklusive Python och R.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Alteryx är en självservice dataanalysplattform. Alteryx ger användarna förmågan att förbereda och analysera data, sedan distribuera i skala hela samtidigt som de får analytiska insikter. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataanalytiker som vill använda Alteryx för databehandling och data visualisering. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Leverage Alteryx för att förbättra affärsintelligens och affärsanalys. Utför ETL-operationer med nollkod. Visualisera data med en dataanalytisk uppsättning, till exempel Excel.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Alteryx är en analysplattform för självbetjäande data. Med hjälp av Alteryxkan användare förbereda och analysera data och sedan distribuera i stor skala samtidigt som analytiska insikter får. Denna instruktörsledda, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till dataforskare som vill använda Alteryx för dataanalys. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Förbered data i Alteryx för att senare visualisera i Power BI eller Excel.
 • Skapa och utför ETL-åtgärder med liten eller ingen kod.
 • Bädda in anpassad R-kod i Alteryx.
Kursens format
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och träning.
 • Praktisk implementering i en live-lab miljö.
Alternativ för kursanpassning
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Alteryx är en självservice dataanalysplattform. Alteryx ger användarna förmågan att förbereda och analysera data, sedan distribuera i skala alla samtidigt som de får analytiska insikter. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till data forskare som vill använda Alteryx för att förbereda data för visualisering och analys. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förbered data med Alteryx för att visualisera senare. Utför ETL-operationer med nollkod. Leverage Alteryx för att förbättra affärsintelligens och affärsanalys.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Alteryx kurs, kvällAlteryx utbildning, Alteryx bootcamp, Alteryx instruktörledd, Helg Alteryx utbildning, Kväll Alteryx kurs, Alteryx coaching, Alteryx instruktör, Alteryx tränare, Alteryx kurs, Alteryx klasser, Alteryx on-site, Alteryx privata kurser, Alteryx en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions