Augmented Reality (AR) kurser och utbildning

Augmented Reality (AR) kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda live Augmented Reality (AR)-kurser demonstrerar genom interaktiv diskussion och praktisk praxis grunderna och avancerade ämnen i AR.

AR utbildning finns som "på plats levande utbildning" eller "fjärr levande utbildning". På plats levande utbildning kan utföras lokalt på kundens lokaler i Sverigeeller i NobleProg corporate utbildningscenter i Sverige. Fjärrslevträning utförs genom ett interaktivt fjärrskrivbord.

NobleProg - Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

AR underkategorier

Augmented Reality läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
35 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) -teknologi integrerar digitala bilder med objekt i det verkliga ordet, vilket förbättrar användarens interaktion med deras miljö.

I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig grunderna i Augmented Reality (AR) -teknologier och de viktigaste AR-produkterna när de går igenom skapandet av AR-mobilapplikationer.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Utveckla AR-mobilapplikationer
- Använd bildigenkänning och objektspårning
- Använd geolokaliseringsfunktioner
- Förstå ARAF-formatet för AR-innehåll

Publik

- företagare
- Innehållsproducenter, journalister eller lärare
- Webbdesigners
- App-utvecklare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
14 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelse genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska realworld-miljön Antagandet av AR har sett tillväxt i olika branscher I den här instruktörsledningen, live-träning, kommer deltagarna att lära sig att bygga Augmented Reality Android-applikationer för olika applikationer inom industrin och industrin Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunden för AR Installera och konfigurera viktiga ramar och verktyg för att bygga AR-applikationer som Vuforia och Unity Bygg en AR Android-applikation som överlagrar datorgenererad data över live realworld-data Felsök, test och distribuera en Android-applikation med Augmented Reality Publik utvecklare ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
7 timmar
Översikt
ARKit är en ny ram för att skapa upplevd verklighet (AR) -upplevelser för iPhone och iPad I denna instruktörsledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig att utveckla en förstärkt verklighet (AR) -app för iPhone och iPad Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Blanda 2D eller 3D digitala objekt och information med realworld-miljön Ta appar bortom skärmen, så att de kan interagera med den verkliga världen Använd ARKits möjligheter för positionsspårning och scenförståelse Integrera ARKit med SceneKit och SpriteKit Kontrollavkastning med Metal 2 Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
Översikt
Artoolkit är ett open source-spårningsbibliotek för att skapa applikationer med Augmented Reality (AR) Den stöder Windows, Linux, Mac, Android och IOS I den här instruktörsledda träningsutbildningen kommer deltagarna att lära sig att bygga en förstärkt mobilapplikation med Artoolkit Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Utveckla en mobilapplikation som överlappar virtuella bilder på den verkliga världen Förbered video för att justera belysningen och lösa problem Integrera ARToolkit med tredjepartsverktyg och funktionalitet, inklusive OpenCV, Unity, OpenSceneGraph och den mobila enhetens GPS-, kompass- och kamerakalibreringsverktyg Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Den mobila applikationen som utvecklats i denna kurs kan vara mål Android och / eller iOS För att begära din preferens, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelse genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska realworld-miljön Antagandet av AR har sett tillväxt i olika branscher I den här instruktörsledda träningsutbildningen lär deltagarna att bygga Augmented Reality-applikationer på enheter som kör Windows-plattformen för olika företag och industrin Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunden för AR Installera och konfigurera grundläggande ramar och verktyg (Vuforia SDK, Unity-spelmotor, etc) för att bygga AR-applikationer på Windows Bygg en AR-applikation som överlagrar datorgenererad data över live realworld-data Felsök, test och distribuera en applikation med Augmented Reality på Windows Publik utvecklare ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Översikt
Internet of Things (IoT) är en ny teknikdomän som ansluter fysiska objekt och mjukvaruapplikationer trådlöst för fjärravkänning och kontroll. Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelsen genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska verkliga miljön. AR tillåter företag att förse användare med en realtidsvy av information i realtid. Det här är två tekniker som har sett en snabbt växande antagningsgrad inom flera branscher.

I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig grunderna i IoT och AR och tillämpa dessa lärdomar på deras organisations verksamhet och strategier.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Förstå grunderna i IoT och AR
- Lär dig hur IoT- och AR-teknik fungerar
- Förstå hur IoT- och AR-tekniker kan tillämpas på deras affärsstrategi
- Ta informerade affärsbeslut om IoT och AR

Publik

- chefer
- företagare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Översikt
Detta är en allmän introduktion till AR, och kan följas av en mer djupgående och fokuserad tvådagars kurs.

Kommande AR (Augmented Reality) Kurser

Helg Augmented Reality (AR) kurs, kvällAR (Augmented Reality) utbildning, Augmented Reality (AR) bootcamp, AR instruktörledd, Helg Augmented Reality utbildning, Kväll Augmented Reality (AR) kurs, AR coaching, AR (Augmented Reality) instruktör, Augmented Reality tränare, AR (Augmented Reality) kurs, Augmented Reality klasser, Augmented Reality (AR) on-site, AR (Augmented Reality) privata kurser, Augmented Reality (AR) en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions