Bio kurser och utbildning

Bio kurser och utbildning

Lokala, instruktörledda, levande bio- (biologiska, biotekniska eller bioteknologiska) utbildningar visar genom interaktiv diskussion och praktisk praktik grundläggande och avancerade ämnen inom bio. Bio-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning". Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige . Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord. NobleProg - Din lokala utbildningsleverantör

Testimonials

Bio underkategorier

Kursplaner från Bio

KodNamnVaraktighetÖversikt
statsresStatistics for Researchers35 timmarKursen syftar till att ge forskare en förståelse för principerna för statistisk design och analys och deras relevans för forskning inom en rad vetenskapliga discipliner.

Den täcker vissa sannolikhet och statistiska metoder, främst genom exempel. Denna utbildning innehåller cirka 30% av föreläsningarna, 70% av guidade frågesportar och laboratorier.

Vid sluten kurs kan vi skräddarsy exemplen och materialet till en viss gren (som psykologi tester, offentlig sektor, biologi, genetik, etc ...)

Vid offentliga kurser används blandade exempel.

Även om olika programvaror används under kursen (Microsoft Excel till SPSS, Statgraphics, etc ...) är dess huvuduppgift att förstå principer och processer som styr forskning, resonemang och slutsats.

Kursen kan levereras som en blandad kurs, dvs med läxor och uppdrag.
progbioProgramming for Biologists28 timmarDetta är en praktisk kurs, som visar varför programmering är ett kraftfullt verktyg i samband med att lösa biologiska problem. Under kursen kommer deltagarna att lära sig Python programmeringsspråk, ett språk som allmänt anses vara både kraftfullt och enkelt att använda. Denna kurs kan betraktas som en demonstration hur bioinformatik förbättrar biologernas liv.

Kursen är utformad och riktade till personer utan datavetenskap bakgrund som vill lära sig programmering.

Kursen passar för:

- Forskare som behandlar biologiska data.
- Forskare som vill lära sig att automatisera vardagliga uppgifter och analysera data.
- Chefer som vill lära sig hur programmeringen förbättrar arbetsflöden och genomför projekt.

Efter kursens slut kommer deltagarna att kunna skriva korta program som gör att de kan manipulera, analysera och hantera biologiska data och presentera resultat i ett grafiskt format.
bioinfbasBasics of Bioinformatics21 timmarDetta är en praktisk workshop, som kommer att introducera grunderna för bioinformatik Det riktar sig till personer med grundläggande biologisk bakgrund och kunskap inom molekylärbiologi, som vill lära sig att bearbeta och arbeta med biologiska data med hjälp av beräkningsverktyg Den har utformats speciellt för: Forskare som arbetar i experimentella laboratorier på biologiska makromolekylära proteiner, RNA och DNA Forskare vars huvudsakliga kompetensområde inte är biologi, men de måste klara av biologiska data Chefer som introducerar nya produkter (t ex droger), som vill bredda sin kunskap om bioinformatik idag Datorprogrammerare som ska skriva program som behandlar biologiska molekyler Kursen är uppdelad i två delar: teoretisk och praktisk Föreläsningen är sammanvävd med enkla praktiska övningar, frågesporter och tester för att se till att deltagarna förstår koncepten Under träningen tar vi med dig en guidad tur som täcker alla grundläggande aspekter av biologisk dataanalys Denna workshop är ett perfekt tillfälle att bli bekant med bioinformatik och dess många ansikten! I slutet ska du kunna hantera alla grundläggande bioinformatikproblem: du kommer att veta var du ska få de uppgifter som krävs, hur man får relevant information och hur grundläggande mjukvara och algoritmer fungerar Vårt mål är att underlätta din förståelse av biologiska data Efter kursens slut kommer du att kunna arbeta med biologiska data med hjälp av bioinformatikverktyg .
mgmintIntroduction to Microbial Genomics & Metagenomics21 timmarKursen ger en introduktion till mikrobiell genomik Innehållet är avsett att ge en grundläggande handson träning på dataanalys, verktyg och resurser för mikrobiell bioinformatik och metagenomik Vem förväntas delta? Mikrobiolog, fakultet, postdoktor, forskarstuderande, forskarpersonal och industriforskare intresserade av mikrobiell genomik Kursens format Ämnen kommer att levereras med hjälp av en blandning av föreläsningar (20%), praktiska sessioner (60%) och öppna diskussioner (20%) Praktiskt arbete under kursen kommer att använda små exempel dataset, men det är möjligt att arbeta med dina personuppgifter Kursen kommer att hållas i ett datorlaboratorium, som har stationära datorer som kör Microsoft Windows OS med höghastighetsinternetanslutning Du kan dock använda din egen bärbara dator, bara vara säker på att du har Chrome eller Firefox och har en ny version av Java installerad .
goodclinicalpracticeGood Clinical Practice (GCP)21 timmarGod klinisk praxis (GCP) är en uppsättning riktlinjer för klinisk forskning som gjorts på mänskliga ämnen GCP fungerar som den internationella standarden för att utforma, leda, övervaka, dokumentera, analysera och rapportera kliniska prövningar I denna instruktionsledda träningspraktik lär deltagarna de viktigaste riktlinjerna och de grundläggande principerna som tillämpas i god klinisk praxis (GCP) för kliniska prövningar och undersökningar som involverar mänskliga ämnen Kursen ger en översikt över de olika GCP-områdena, men ger något mer fokus på den ICHcentric GCP för undersökande droger och biologics Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå de grundläggande principerna för GCP för undersökande droger och biologer som baseras på den internationella konferensen om harmonisering (ICH) Använd de riktlinjer som GCP fastställt för deras kliniska undersökningar och försök Publik Kliniska utredare Kliniska forskare Hälso- och sjukvårdspersonal Kliniska prövningar stödpersonal Forsknings- och utvecklingspersonal Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .

Kommande utbildning från Bio

KursCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
Basics of Bioinformatics - Uppsalamån, 2019-03-18 09:303900EUR / 5000EUR
Basics of Bioinformatics - Göteborgmån, 2019-04-01 09:303900EUR / 4700EUR
Basics of Bioinformatics - Västeråsmån, 2019-04-08 09:303900EUR / 4700EUR
Basics of Bioinformatics - Örebro, City Centerons, 2019-04-10 09:303900EUR / 4700EUR
Basics of Bioinformatics - Linköpingtis, 2019-04-16 09:303900EUR / 4700EUR
Helg Bio kurser, Evening Bio utbildning, Bio boot camp, Bio instructor-led, Helg Bio kurs, KvällBio kurser, Bio coaching, Bio instruktör, Bio tränare , Bio träningskurser, Bio klasser, Bio on-site, Bio privata kurser, Bio one on one training

Rabatterade kurser

KursVenueCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
OCEB2 OMG Certified Expert in BPM - Business Intermediate Exam PreparationGöteborgtis, 2019-02-26 09:303510EUR / 4310EUR
Apache Spark MLlibGöteborgmån, 2019-03-18 09:305679EUR / 6879EUR
Docker for Developers and System AdministratorsGöteborgons, 2019-03-20 09:302430EUR / 3030EUR
Hyperledger Fabric for BeginnersGöteborgfre, 2019-03-29 09:302124EUR / 2524EUR
IoT security Linköpingtis, 2019-07-02 09:304455EUR / 5255EUR

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!