C# kurser och utbildning

C# kurser och utbildning

Lokala, instruktörledda C # (Csharp eller C-skarpa) träningskurser visar genom handson övning hur man utvecklar applikationer med C # C # träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från C#

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
35 hours
Overview
C# är ett effektivt, objektorienterat språk för att utveckla program på Microsoft .NET-plattformen.

detta instruktörsledda, levande utbildning introducerar avancerade funktioner i C#, undersöker dess användning som både en stationär program programmeringsspråk och ett webb programmeringsspråk för att lösa verkliga problem.

programmerings teknik och rektorer demonstreras och praktiseras genom i-klass, praktiska övningar och Walk-genomföringar.

format för kursen

- C# avancerade principer diskuteras som deltagare steg genom skapandet av en verklig applikation.
35 hours
Overview
Delegater kommer att introduceras till Net Framework och kommer att lära sig att utveckla webbapplikationer med C # 40 Vid avslutad kurs bör delegater vara bekanta med ramverket, som har erfarenhet av att utveckla grundläggande webbapplikationer och känna till databasåtkomst med LINQ Applikationer kommer att skapas med hjälp av objektorienterad programmering Efter avslutad kurs kommer deltagare att kunna: Använd Visual Studio 2010 effektivt Lär C # 40 Skapa kommersiella ASPNET Web Applications Förstå OO-programmering, klasser och objekt Felsökningsprogram Utveckla användargränssnitt med huvudsidor, sidnavigering och teman Använd ADONet och LINQ för att läsa från och skriva till databaser Utveckla rika internetapplikationer med ASPNET AJAX Skapa och ring WCF-tjänster .
28 hours
Overview
Course overview

C# 6 is new in Visual Studio, and is the latest evolution of Microsoft’s primary programming language. This course covers the latest language features in C# 6 and the .NET platform. You’ll get a deep and broad understanding of C# as a programming language, and gain confidence to explore the richness of the .NET Framework library including asynchronous programming, LINQ, and EF.

What you’ll learn

- Essential C# syntax
- Implementing object-oriented designs in C#
- Using generics, collection classes, and exceptions
- What’s new in C# 6 and .NET 2015
- Using LINQ and EF
- Introduction to asynchronous programming
- Overview of MVC6
21 hours
Overview
Kursen är utformad för alla som är intresserade av att lära sig C # i syfte att automatisera testning Det är en strömlinjeformad, intensiv kurs med massor av handsonövningar för att få deltagarna rakt upp snabbt med de grundläggande programmeringsförmågorna som behövs för tillämpning av mjukvaruautomationstestning Fokus ligger på C # -grunderna som direkt och omedelbart kan tillämpas på testautomatisering Kursen omfattar inte djuptestautomatiseringsramar som Selen Om du redan är känd i C # och vill få rakt på test med Selen, kolla in: Selen WebDriver i C #: Introduktion till webbtestautomatisering i C # Publik Nybörjare som vill lära sig C # för automationstestning Professionella testare med erfarenhet i annat programmeringsspråk som Java eller Javascript som vill överföra sin testförmåga till C # Kursens format Delföreläsning, deldiskussion, tung handson-övning, tillfälliga tester för att mäta förståelsen .
14 hours
Overview
Målgrupp:

Teknisk Team Leader, Software Developer

Lärandemål:

Syftet med utbildningen är att förvärva förmågan att designa avancerad utveckling / projektstruktur i C #.

Under kursen blir eleverna bekanta med MSDN-resurserna och verktygen för att stödja utvecklingsprocessen, som Microsoft Visual Studio, ReSharper.
21 hours
Overview
Målgrupp:

Teknisk Team Leader, Software Developer

Lärandemål:

Syftet med utbildningen är att förvärva förmågan att utveckla affärsinternetapplikationer i ASP.NET MVC 4-teknik och i C # -språket.

Under kursen blir eleverna bekanta med MSDN-resurserna och verktygen för att stödja utvecklingsprocessen, till exempel Microsoft Visual Studio.
28 hours
Overview
Målgrupp:

Teknisk Team Leader, Software Developer

Lärandemål:

Syftet med träningen är att förstå syntaxen för C # och ämnen relaterade till objektorienterad programmering i C #.

Under kursen blir eleverna bekanta med MSDN-resurserna och verktygen för att stödja utvecklingsprocessen, till exempel Microsoft Visual Studio.
14 hours
Overview
Kursen är utformad för personer som vill lära sig programmeringsspråk baserat på C # och lära sig grundläggande förmåga hos .NET-plattformen. Under träningen kommer deltagarna att lära sig hur det är inbyggt i C #, hur man ställer in en miljö för att skriva grundläggande program, använda standardbiblioteken.
21 hours
Overview
Målgrupp:

Teknisk Team Leader, Software Developer

Lärandemål:

Syftet med utbildningen är att förvärva förmågan att utveckla skrivbordsapplikationer för företag i WPF 4.5-teknik och i C # -språket.

Under kursen blir eleverna bekanta med MSDN-resurserna och verktygen för att stödja utvecklingsprocessen, till exempel Microsoft Visual Studio.
14 hours
Overview
Denna instruktörsledda, levande utbildning introducerar deltagare till automatiserad testning med Selenium WebDriver och C# i Visual Studio. Om du inte har C# programmerings erfarenhet eller vill fräscha upp C#, kolla in kursen: [C# för Automation test ingenjörer](/cc/csharpfortesters).

Kursens format

- Del föreläsning, del diskussion, tung praktisk övning, enstaka tester för att mäta förståelse
14 hours
Overview
Enhetstestning är en testmetod som testar enskilda enheter av källkod genom att ändra dess egenskaper eller utlösa en händelse för att bekräfta huruvida resultatet är som förväntat I denna instruktörledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig att skriva och genomföra enhetsprov mot ett prov Netapplikation med C # och Visual Studio Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Använd testramar som NUnit och xUnitnet för att skapa och hantera enhetstestkod Definiera och genomföra en bredare testdriven utvecklingsmetod för testning Anpassa testramen för att förlänga testtäckningen för en applikation Publik Programvarutestingenjörer utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
28 hours
Overview
Unity är en plattforms oberoende spelmotor för att utveckla video spel för PC, konsoler, mobila enheter och webbplatser.

detta instruktörsledd, levande utbildning täcker grunderna i spel utveckling med Unity medan Walking deltagare steg för steg genom att skapa sina egna spel.

format för kursen

- diskussion, praktisk design och utveckling och fråge sporter
21 hours
Overview
Microsoft Visual Studio är en integrerad utvecklingsmiljö (IDE) VBNET (Visual Basic NET) är ett multiparadigm, objektorienterat programmeringsspråk som implementeras påNET Framework .
45 hours
Overview
Deltagare som deltar i kursen kommer att

- Förstå grundläggande begrepp i computationa teori
- Learn översätter mänsklig process till dator automatisering
- Lär fil organisation och data strukturer
- har en praktisk förståelse för data flödet
- Lär dig att använda olika funktioner i C#
- Lär dig mer om typiska kodnings misstag och hur du undviker dem
- få källor och ytterligare avläsningar på säker kodning praxis
- etablera konsekvens och lösa avancerade problem med C#-programmering.

Kursens format

- del föreläsning, del diskussion, övningar och tung praktisk praxis
Helg C# kurser, Evening C# utbildning, C# boot camp, C# instructor-led, Helg C# kurs, KvällC# kurser, C# coaching, C# instruktör, C# tränare , C# träningskurser, C# klasser, C# on-site, C# privata kurser, C# one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!