Directory Services kurser och utbildning

Directory Services kurser och utbildning

Lokala instruktörledda live Directory Services kurser i Sverige.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Directory Services underkategorier

Directory Services läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
Översikt
CAS, eller Central Authentication Service, är ett open-source, enskilt-sign-on-protokoll för företag på webben. CAS ger användare tillgång till flera applikationer med en enda inloggning och gör att webbapplikationer kan autentisera användare utan att ge dem tillgång till användarlösenord. CAS har en Java serverkomponent och olika klientbibliotek skrivna i PHP , PL/ SQL , Java och mer.

I den här kursen diskuterar vi CAS: s arkitektur och funktioner och övar installation och konfigurering av en CAS-server. I slutet av kursen kommer deltagarna att ha förståelse för CAS: s implementering av SSO (Single-Sign-On Authentication) samt nödvändig praxis för att distribuera och hantera sin egen autentiseringsserver.

Publik

- Systemadministratörer

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, tung praktisk övning
7 timmar
Översikt
Om din organisation har Linux-system, vilka siffror snabbt ökar, möter du förmodligen problemet med att hantera användarkonton Varje användare måste ha ett konto på flera servrar, där du måste förbereda det kontot manuellt Med den här kursen lär du dig att ställa in en punkt där du kan lagra alla dina konton, och tack vare detta kommer du att förenkla och öka produktiviteten i hanteringsprocesserna .
21 timmar
Översikt
Det här är en 3-dagars praktisk träningskurs som täcker LDAP och Open LDAP från grunden.
14 timmar
Översikt
Samba är en Open Source / Free Software-paket som tillhandahåller fil- och utskriftstjänster till alla typer av SMB / CIFS-klienter, inklusive Linux och de många versionerna av Microsoft Windows-operativsystem.

Publik

Kursen är lämplig för utvecklare och ingenjörer som arbetar med befintliga Samba instanser eller som har för avsikt att integrera Samba i deras arbetsflöde.

Inga två kurser levereras på samma sätt. Varje kurs är anpassad efter dina specifika krav.

Kommande Directory Services Kurser

Helg Directory Services kurs, kvällDirectory Services utbildning, Directory Services bootcamp, Directory Services instruktörledd, Helg Directory Services utbildning, Kväll Directory Services kurs, Directory Services coaching, Directory Services instruktör, Directory Services tränare, Directory Services kurs, Directory Services klasser, Directory Services on-site, Directory Services privata kurser, Directory Services en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions