BPMS kurser och utbildning

BPMS kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live BPMS-utbildningskurser i Sverige.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

BPMS Subcategories

BPM Suite Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
35 timmar
Det är en kurs som placerar sig mitt i administration och informationsteknologi, som innehåller verktyg och tekniker för att designa, implementera, kontrollera och analysera operativa Business - Det handlar vanligtvis om individer, organisationer och programvaruapplikationer.
Denna kurs innehåller praktiska uppgifter, deltagarna kommer att introduceras till ämnen under teorikurser och dessa kommer att åtföljas av praktiska övningar. Vad kommer du att lära dig?
1. Grunderna i BPM
2. BPM implementeringsstrategier
3. Processmodellering, analys och design
4. Go vernance och affärsstrategier
5. Modellera en process med BPM N
6. Business
14 timmar
Publik: Chefer som vill fatta beslut relaterade till BPM, Business Consultants, Business Analysts, Business Process Engineers, System Analysts, Alla som är inblandade i att analysera och planera affärsprocesser Kursmål: Hur man ökar produktiviteten och effektiviteten Hur man ökar affärsprocessens efterlevnad och styrning Hur man gör en affärsprocess mer smidig och gör det möjligt för en förändring Hur man ökar möjligheten att skala bästa praxis över en förändringsorganisation Hur man förbättrar kommunikation, samarbete, samordning mellan lag Hur man förbättrar synligheten av processrörledningen Hur man gör operativa prognoser mer exakta Hur ökar processen genomströmning Hur man minimerar kostnaderna för insatsvaror genom att leda processaktörerna genom processen och minska hög kvalitet, dyr personal Hur man gör en ny hyra rampup snabbare, genom att göra nya anställningar enligt affärsprocessdokumentationen .
21 timmar
Denna BPM utbildning kommer att lära dig hur du automatiserar och hanterar ett brett utbud av affärsflöden. Vi kommer att undersöka automatiseringsstegen inom en typisk process där arbetsobjekt överförs från en deltagare till en annan för åtgärder, enligt en uppsättning affärsregler. Du kommer att få första hand vägledning om automatiserad övervakning av bästa praxis samt tips och tricks för effektiv styrningssed. Efter avslutad kurs kommer du att kunna:
 • Förstå de viktigaste termerna och koncepten i BPM
 • Använd viktiga metoder och tekniker för att implementera BPM
 • Definiera de olika teknikerna som stöder BPM
 • Lär dig att skilja mellan process- och reglerkrav
 • Kartlägga skriftliga affärsfall i processområden och regeluppsättningar
 • Förstå variationer i strategier mellan reglercentriska och processcentriska tillvägagångssätt
 • Utveckla affärsinformation genom processbeskrivning och regeluppsättningar
21 timmar
Denna kurs har skapats för alla som är ansvariga för modelleringsprocesser i BPM N 2.0. Den fokuserar på praktiska aspekter av alla BPM N 2.0-specifikationer samt implementeringar av vanliga mönster. Det är en serie korta föreläsningar följt av övningar: delegaterna kommer att ha ett problem som beskrivs på engelska och måste skapa ett ordentligt diagram för varje problem. Därefter diskuteras och utvärderas diagrammen av gruppen och tränaren. Kursen fokuserar på att förstå BPM N-diagrammen men täcker också grundläggande del av exekveringsdelen av BPM N.
14 timmar
Publik: Delegater som har intresse av processmodellering kommer att dra nytta av denna utbildningskurs för modellmodellering av affärsprocesser inklusive:
 • Business och processanalytiker
 • Processdesigners och implementatorer
 • Projekt- och programledare
 • Alla som är involverade i affärsförändringar och omvandling.
7 timmar
Bonita BPM är en öppen källkod för affärsprocesshantering och arbetsflöde som består av tre huvudkomponenter: Bonita Studio, Bonita BPM Engine och Bonita Portal. Bonita används ofta i projekt som kräver komplexa arbetsflöden som Supply Chain Management , e- Go vernment, Human Resources och Contract management.
  Kursformat
  • Tyngdpunkten ligger på praktisk övning.
  • Koncept kommer att läras genom prover, övningar och praktisk utveckling.
  28 timmar
  Kursen är skapad för personer som kommer att ansvara för att genomföra processen med aktivitet.
  21 timmar
  Activiti är en öppen källkodsarbetsflöde och affärsprocesshantering (BPM) plattform för affärsmän, utvecklare och systemadministratörer.
  14 timmar
  ProcessMaker är ett program med öppen källkod BPM. Det är ett lättvikt, webbaserat verktyg som är skrivet i PHP, vilket kan konkurrera med dyra företagslösningar. I kursen presenteras hur man implementerar processhantering med ProcessMaker, med fokus på hur man skapar en processdefinition, definierar roller, grupper och användare och startar en process från en extern applikation.
  14 timmar
  Kursen syftar till att hjälpa affärsanalytiker att lära sig att effektivt modellera sina affärsprocesser med hjälp av BPMN samt resurser som hanteras av deras aktiviteter Bedömningsanalytiker lär sig under denna kurs hur man använder lämpliga BPMN-noteringar och företagsförlängningar av UML för att hantera sina "affärsbehov" och enhetligt driva underliggande designnivåaktiviteter .
  28 timmar
  Denna kurs har skapats för chefer, affärsanalytiker, processdesignare, utvecklare och ämnesexperter som vill kunna utforma, validera och simulera en process med j BPM . Det inkluderar också att skriva enhetstester för processerna. Kursen använder vanligtvis den senaste stabila versionen av community j BPM projekt. Tidigare versioner av j BPM kan också användas (godkännande innan bokning krävs)

  Last Updated:

  Helg BPMS (BPM Software) kurs, kvällBPMS (BPM Suite) utbildning, BPMS (BPM Suite) bootcamp, BPM Suite (BPMS) instruktörledd, Helg BPMS (BPM Suite) utbildning, Kväll BPMS (BPM Software) kurs, BPMS (BPM Software) coaching, BPMS (BPM Suite) instruktör, BPMS tränare, BPMS (BPM Suite) kurs, BPMS (BPM Suite) klasser, BPMS (BPM Software) on-site, BPMS (BPM Software) privata kurser, BPM Software en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions