Grafana kurser och utbildning

Grafana kurser och utbildning

Grafana-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Grafana för att övervaka och visualisera data. Grafana-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Grafana Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Grafana är en öppen källkodsplattform för övervakning och observerbarhet som tillhandahåller verktyg för att skapa, utforska och dela instrumentpaneler och varningar för din infrastruktur och applikationer. GLPI, å andra sidan, är ett IT-tillgångshanterings- och helpdesksystem med öppen källkod som används för att spåra och hantera IT-resurser, inklusive hårdvara, mjukvara och användarsupportbiljetter.Den här instruktörsledda, liveutbildningen (online eller på plats) riktar sig till IT-proffs på nybörjare till medelnivå som vill skaffa de kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att utmärka sig i administrationen av Grafana och GLPI.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa och anpassa Grafana instrumentpaneler med olika visualiseringar. Implementera varningar och aviseringar för övervakning. Administrera användarkonton, team och behörigheter. Hantera IT-tillgångar effektivt, inklusive inventering av hårdvara och mjukvara. Implementera ett helpdesksystem för användarsupport och biljetthantering.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Grafana är en visualiserings- och metrisk analyssvit som tillhandahåller verktyg för att skapa en visuell representation av realtidsdata för applikationsanalys.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till dataanalytiker på mellannivå som vill lära sig och använda de avancerade funktionerna och komponenterna i Grafana för datavisualisering och analys.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Få en djupgående förståelse för avancerade Grafana koncept och komponenter. Utnyttja mallvariabler och dynamiska instrumentpaneler för förbättrad datavisualisering. Använd Grafana frågespråk för komplexa frågor. Lär dig bästa praxis för att skala Grafana, optimera prestanda och säkerställa hög tillgänglighet.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Grafana är en visualisering och metrikanalytisk suite. Grafana presenterar en visuell representation av realtidsdata för applikationsanalys. Grafana används oftast för hemautomation, processkontroll och mer. Syftet med kursen är att bli bekant med det moderna verktyget för data visualisering som används för systemövervakning - Grafana. Kursen är inriktad på användning Grafana i en tidsserie data miljö. Deltagarna kommer att få både operativa och administrativa färdigheter av dagligt arbete med Grafana och de mest populära datakällorna som Prometheus och Graphite. Dessutom presenteras Loki - ett modernt, Grafana-integrerat tillvägagångssätt för att fånga och utforska loggar. Kursen är baserad på hands-on workshop som kommer att ta cirka 75% av kurstiden. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja skapa visualiseringar i Grafana. Ställ upp Grafana för hög tillgänglighet. Anpassa paneler och dashboards med data. Konfigurera en omvänd proxy för snabba laddningshastigheter.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Grafana är en öppen källkodsvisualisering och metrikanalys för att visualisera data i realtid av applikationsanalys. Graphite är en öppen källa programvara för att övervaka och grafisera datorsystemdata. Tillsammans med Grafana och Gaphite kan användare snabbt diagnostisera systemproblem och övervaka systemprestanda. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till webbutvecklare och DevOps ingenjörer som vill visualisera och övervaka data med Grafana och Graphite. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Aggregera och visualisera mätningar om system och applikationer. Skapa en StatsD-klient för att samla applikationsmetriker. Bygg informativa och dynamiska dashboards med Grafana. Samla in insikter från back-end prestanda.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Grafana kurs, kvällGrafana utbildning, Grafana bootcamp, Grafana instruktörledd, Helg Grafana utbildning, Kväll Grafana kurs, Grafana coaching, Grafana instruktör, Grafana tränare, Grafana kurs, Grafana klasser, Grafana on-site, Grafana privata kurser, Grafana en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions