Grafana kurser och utbildning

Grafana kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda live Grafana utbildningar demonstrerar genom interaktiv praktik hur man använder Grafana för att övervaka och visualisera data. Grafana utbildning finns som "live-träning på plats" eller "fjärr-live-träning". Live-utbildning på plats kan genomföras lokalt i kundens lokaler i Sverige eller i NobleProg företagsutbildningscenter i Sverige . Livlig fjärrutbildning utförs genom ett interaktivt, fjärrskrivbord. NobleProg - din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Grafana läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Grafana är en visualisering och metrikanalytisk suite. Grafana presenterar en visuell representation av realtidsdata för applikationsanalys. Grafana används oftast för hemautomation, processkontroll och mer. Syftet med kursen är att bli bekant med det moderna verktyget för data visualisering som används för systemövervakning - Grafana. Kursen är inriktad på användning Grafana i en tidsserie data miljö. Deltagarna kommer att få både operativa och administrativa färdigheter av dagligt arbete med Grafana och de mest populära datakällorna som Prometheus och Graphite. Dessutom presenteras Loki - ett modernt, Grafana-integrerat tillvägagångssätt för att fånga och utforska loggar. Kursen är baserad på hands-on workshop som kommer att ta cirka 75% av kurstiden. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja skapa visualiseringar i Grafana. Ställ upp Grafana för hög tillgänglighet. Anpassa paneler och dashboards med data. Konfigurera en omvänd proxy för snabba laddningshastigheter.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Grafana är en öppen källkodsvisualisering och metrikanalys för att visualisera data i realtid av applikationsanalys. Graphite är en öppen källa programvara för att övervaka och grafisera datorsystemdata. Tillsammans med Grafana och Gaphite kan användare snabbt diagnostisera systemproblem och övervaka systemprestanda. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till webbutvecklare och DevOps ingenjörer som vill visualisera och övervaka data med Grafana och Graphite. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Aggregera och visualisera mätningar om system och applikationer. Skapa en StatsD-klient för att samla applikationsmetriker. Bygg informativa och dynamiska dashboards med Grafana. Samla in insikter från back-end prestanda.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Grafana kurs, kvällGrafana utbildning, Grafana bootcamp, Grafana instruktörledd, Helg Grafana utbildning, Kväll Grafana kurs, Grafana coaching, Grafana instruktör, Grafana tränare, Grafana kurs, Grafana klasser, Grafana on-site, Grafana privata kurser, Grafana en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions